Fantastisch service

Makkelijk te bestellen via de website, goede kwaliteit en service van de bezorger.

• Waar ken je ons van? Google

Super goeie en mooie partytent

Gewoon een mooie en stevige tent

Ben prima geholpen

Slechte bezorging

Bezorger was erg onvriendelijk, wilden de tent niet bij de voordeur afleveren. Zijn auto kon niet bij de voordeur komen?? Werklui hebben geholpen om de tent van de weg naar mijn voordeur. Jammer is een mooie tent.

Zeer goede service

Werd goed op de hoogte van de bestelling gehouden

• Waar ken je ons van? Via bekenden

Goede kwaliteit en service.

Nadat na 12 jaar de oude grizzly paviljoen stuk ging, weer voor een grizzly paviljoen gekozen. Goede kwaliteit. Ook de service van een e-mailtje wanneer deze weer op voorraad was, werkte erg prettig. Vriendelijke bezorgers die zelfs voor mij het pakket in de woonkamer legde. Top!

Goede service , snel geleverd

Eerste keer besteld bij jullie, super tevreden over de levering en service. Ook de lamp zelf helemaal goed.

• Wat heeft u gekocht? Verwarming
  • Waar ken je ons van? Google

TOP KWALITEIT EN TOP SERVICE!

TOP KWALITEIT EN TOP SERVICE!

• Waar ken je ons van? N.v.t.

op zich erg prettig, alleen onduidelijk wanneer de levering precies komt.. gelukkig konden me buren het aanpakken! de bezorgkosten van 30,- vond ik erg veel! en de kwaliteit van de partytent viel tegen. er waren 2 stangen van de standers gebogen..

Levering heel vlot

Helaas nog steeds geen mail terug n.a.V mijn gestuurde foto's en mail daarover

• Waar ken je ons van? Facebook/instagram

Mooie kwalitatief goede tentpaviljoen

April 2018 eerste Grizzly outdoor Europe paviljoen gekocht. Zeer stabiele constructie. Nu toe aan een nieuw dakdoek.

Betrouwbaar.

Heb het nieuw doek voor mijn partytent besteld. Was snel binnen. Ben ook in de winkel geweest. Netjes ontvangen en goed geholpen.

Weer prima.

Weer een snelle levering

Geweldig !!!

Altijd een goede en snelle service, goede kwaliteit en ook zeer handig de reserve onderdelen die je kan bijbestellen. Voor ons is een paviljoentent voordeliger dan een vaste overkapping daarom kozen wij voor partytent online. Ook vinden wij een paviljoentent gezelliger en knusser dan een vaste overkapping en zeer handig dat je de gordijnen dicht kan doen in bepaalde hoeken i.v.m de zon en ook de vliegengordijnen die er bij zitten zeer handig als je gaat eten. Heb al een paar keer wat besteld bij partytent online en altijd prima. Zijn er echt zeer tevreden over.

Goede directe afhandelijg

Geen omkijken naar het ligt zo voor je deur

Snelle levering , top partytent

Goede communicatie, duidelijke website en een top assortiment, ik heb heel wat goedkope partytenten en parasols versleten. Maar deze ez-up is enorm degelijk . Snelle levering

• Waar ken je ons van? Google

Snelle levering en goede kwaliteit

Absolute aanrader

Perfect precies wat mijn vrouw willen hebben beste investering ooit. Dank je wel

Mooi paviljoen

Er zit niet echt een uitgebreide beschrijving bij maar het is te doen. Het moet wel met minimaal 2 personen. Ik ben erg tevreden met het paviljoen.

Super service

Partytentdoek in maart uitgezocht. Was toen niet leverbaar maar heb netjes bericht gehad dat ze weer leverbaar zijn. Meteen besteld en de volgende dag netjes gelever Super blij ermee

• Wat heeft u gekocht? Accessoires/onderdelen
  • Waar ken je ons van? In het echt zien staan

Een uitstekende partytent waar wij veel plezier van hebben.

Als men de montage wijze goed hanteert is het resultaat een strak en uitstekend passende partytent.

Top.

Als er dan toch iets niet goed is, wordt dat zeer adequaat opgelost. Top!

• Waar ken je ons van? Google

Goede kwaliteit en prima bezorging

Wij zijn naar Veghel gereden om een tuinpaviljoen voor de kleur te bekijken. We werden prima geholpen en kregen goede informatie. De levertijd was kort en het paviljoen werd op de camping bij onze caravan afgeleverd. Ook was de bezorger keurig op tijd. Het was voor ons de eerste keer dat we een paviljoen hebben opgebouwd, maar door de duidelijke beschrijving waren we binnen 2 uur klaar. Kwaliteit is zeer goed.

Alles klopt

Prettig geholpen en levering binnen de tijd die beloofd was.

Vriendelijk en betrouwbaar

Correcte voorlichting, goede brochures en uitgebreide showroom.

De Amert 152

5462 GH Veghel

Over Partytent-online

Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.