Snel geleverd, duidelijke instructies

Erg tevreden met het gekochte paviljoen. Er zat een onderdeel onjuist in het pakket, maar dat kon ik zelf fixen. Duidelijke instructie en daarom makkelijk in elkaar te zetten. Zelfs voor iemand met twee linker handen, zoals ik. Wel veel schroeven en de meegeleverde sleutels waren niet echt fijn, dus ik heb eigen gereedschap gebruikt. Maar de prijs-kwaliteit verhouding zijn goed en wij zijn erg blij met de tent.

• Waar ken je ons van? Google

Heb het prieel nog niet opgezet

• Waar ken je ons van? Facebook/instagram

Ruime keuze. Sevice en bezorgen perfect

Ruime keuze, betaling zonder problemen. En het bezorgen ging ook zonder problemen. Gewoon SUPER.

Prima en professioneel geholpen

Aanbevolen door onze zoon Geronimo. Hij is zelfs bezig een easy up aan te bevelen, daar kun je push ups aan het frame doen. We zijn het aan het overwegen.

• Waar ken je ons van? Via bekenden

nog geen ervaring met het gekochte.

ik kan het nog niet beoordelen het weer is er nog niet naar.

• Waar ken je ons van? Google

Goed en zeker snel geleverd

• Waar ken je ons van? Google

Heel snel en vriendelijk geholpen in de winkel. Bij thuiskomst 1 klein scheurtje, maar mochten we omruilen. Prima geregeld.

• Wat heeft u gekocht? Easy Up tent

Goede ervaringen

Op tijd geleverd

• Waar ken je ons van? Via bekenden

Super goed geholpen en snelle levering

• Waar ken je ons van? Facebook/instagram

Top product super oplossing voor mijn overkapping

Mooi afgewerkte zijwanden

• Wat heeft u gekocht? Easy Up tent
  • Waar ken je ons van? Google

Zeer nette service en een snelle levering!

• Wat heeft u gekocht? N.v.t.
  • Waar ken je ons van? N.v.t.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

• Waar ken je ons van? Via bekenden

Het tuinpaviljoen zag er perfect uit.

Alleen jammer dat er 2 onderdelen in totaal 12 stuks niet in de doos zaten.Heb gebeld en het werd weer opgestuurd .Dus prima service.

Mooie tent

Bezorgen van de partytent prima op tijd verpakking ook uitstekend . Maar het las werk kon beter zo dat het beter aan sloot. Wat mij afviel was het aantal moertjes en weitjes, een party tent zet je meestal in het gras op en dan is de kans dat je een moertje laat vallen vrij groot maar er zitten net genoeg bij dus dan kom je er een paar tekort, dus zorg dat er een aantal extra bij zitten, en dan is dat probleem opgelost. Het naaiwerk is slordig, bochten en plooien en nog lange draden en dat voor zo'n dure tent.

Na bestelling vlotte afhandeling

Na bestelling direct dat bericht is ontvangen. Binnen een paar dagen geleverd in stevige verpakking. Ik kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit omdat het nog geen weer is geweest om tuinpaviljoen op te bouwen.

• Waar ken je ons van? Google

Zie er goed uit goede kwaliteit

Opzetten is wat lastiger. Jr moet er wel hulp bij hebben

• Waar ken je ons van? Google

Van binnen komen tot weer naar buiten ...top

Je word goed ontvangen, men laat je rustig in de rondte kijken en als je iets wil weten krijg, krijg je duidelijk en eerlijk antwoord. Wij zijn tevreden weg gegaan met een mooi nieuw paviljoen.

• Waar ken je ons van? Google

snelle levering van bestelde materialen

Snelle levering van reparatie setje. en losse onderdelen.

overzichtelijke website, snelle levering

Snel mijn product gevonden, besteld en zeer snel geleverd

• Wat heeft u gekocht? Accessoires/onderdelen
  • Waar ken je ons van? In het echt zien staan

• Waar ken je ons van? Google

Goede service en supersnel geleverd

Kan ze van harte aanbevelen

• Waar ken je ons van? Google

We zijn heel te vrede over, vandaar dat we dezelfde tuinpaviljoen wilde hebben die we meer dan 10 jaar geleden gekocht hebben we zijn ook zeer tevreden over de uitleg diep we hebben gekregen van de persoon die het heeft gebracht.

• Waar ken je ons van? Facebook/instagram

Goed product slechte handleiding met instructie om het paviljoen op te zetten

Ik heb nog nooit met zoveel moeite een tent opgezet omdat er een geen fatsoenlijke instructie bij werd geleverd. Normaal gesproken krijg je een handleiding met een stapsgewijze volgorde. Die ontbrak helaas waardoor je niet weet waar je mee moet beginnen en eindigen.

Helaas laswerk slordig

Op zich best tevreden over onze partytent alleen het laswerk is nogal slordig gedaan. Dus prijs/kwaliteit verhouding zou zeker beter kunnen. Stof van de zijkanten is ook van mindere kwaliteit ten opzichte van het dak.

Mooie tent

De Amert 152

5462 GH Veghel

Over Partytent-online

Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.