Service 1e klasse

Een topper zijn jullie. Afspraken worden perfekt nagekomen Prima service en goed materiaal. Dank U dank u.

• Waar ken je ons van? Facebook/instagram

Bij aankomst bleek een onderdeel niet goed gelast te zijn. Binnen een korte tijd nieuwe gekregen...

Goed en stevig frame!

Mooie prieel gekocht. Enige minpunt is dat de stiknaden van het dakdoek erg hobbelig lopen als een golfbad. Maargoed voor de rest dikke 10!

• Waar ken je ons van? Via bekenden

Goede follow up van de klantenservice

Tijdens opzetten van het tuinpaviljoen braken een aantal lassen af. Dit gemeld, en keurig antwoord gekregen binnen een dag. Er werden wat vragen gesteld, en een oplossing geboden voor het defect. Ik beveel dit bedrijf aan, maar ga bij voorkeur naar de showroom, om een goed beeld te hebben wat je koopt. Je krijgt waar je voor betaald!!

• Waar ken je ons van? Folder/krant

Mooie kwaliteit.

Snel geleverd en fijn als het dak lelijk is dat je dat apart kan bestellen.

Snelle correcte service

Snel en keurige service in een nette verpakking geleverd

• Waar ken je ons van? Google

Prima service, snelle levering.

Onze partytent op de camping laten afleveren. Er werd keurig zoals afgesproken een half uurtje van te voren gebeld, zodat we de slagboom konden openen. Waarna hij keurig op de afgesproken tijd voor de stacaravan afgeleverd werd. Top service en snelle levering.

Perfecte service

Iets niet gevonden op de website. Een telefoontje was genoeg om de juiste artikelen te ontvangen

Partytent dessert besteld!

Partytent dessert besteld en super tevreden met de kwaliteit van de tent en levering. Enigste aanmerking heb ik dat de beschrijving die er bij zit een beetje onduidelijk is!

Kwaliteit is heel goed

Bij Partytent/online gekocht een partytent 4x4 grijs Binnen één week ontvangen en de kwaliteit is super!

• Waar ken je ons van? Google

Na een verkeerd dak te hebben besteld contact gehad teruggezonden en per omgaande het juiste dak ontvangen.

• Waar ken je ons van? In het echt zien staan

Goed geregeld

Na mijn bestelling netjes op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden. De bezorger was prima op tijd en heeft het pakket netjes tot in de tuin gebracht en de nodige uitleg gegeven.

Erg goed

Goed te vinden alleen jammer dat ze verhuist zijn. Service erg goed en bekwaam personeel. Prijs-kwaliteit ook erg goed. Had een 9 willen geven maar die staat er niet bij op en een 10 is net iets teveel

• Waar ken je ons van? In het echt zien staan

Geweldig tuinpaviljoen

Maar de beschrijving was hopeloos, als ze dit verbeteren ( de onderdelen waren wel gemerkt) Is het 5 sterren waard!

super parasol

mooie parasol voor weinig geld en super snelle levering

• Wat heeft u gekocht? N.v.t.
  • Waar ken je ons van? Facebook/instagram

Mooie en degelijke partytent.

Genoeg keuze op de website en vlot bezorgd. De bestelde partytent voldoet aan de verwachtingen.

• Waar ken je ons van? Google

Goed en nette service die gewoon terug mailt als je wat vraagt.

Alleen jammer dat op in 1ste instantie op de site staat dat het product op voorraad is en als je verder klikt dan niet. Dan is er een waarschijnlijke levertijd.

Prima.

Vlot geleverd en voor een redelijke prijsj

• Wat heeft u gekocht? Verwarming

Hele goede lichtslangen.

Ik heb drie lichtslangen gekocht. De lichtslangen werken perfect. Het bestellen ging prima. Het afleveren door GLS was minder. GLS neemt niet de moeite om aan te bellen. Uiteindelijk zelf mijn pakket moeten ophalen. Daar kan Partytent-online niks aan doen.

• Wat heeft u gekocht? Verlichting

Goede service mooie producten

Diverse grizzly partytenten gekocht heel tevreden over de levering en kwaliteit fijne samenwerking

Snel verzonden

Prima geregeld

Op tijd geleverd. Prijs / kwaliteit marktconform

• Wat heeft u gekocht? Verlichting

Grote keuze mogelijkheden

Je veel keuze mogelijkheden

• Waar ken je ons van? Google

Bestellen en volgende dag binnen toch super

De Amert 152

5462 GH Veghel

Over Partytent-online

Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.