Mooie pvc tent, jammer van de "licht"puntjes in het dak
Grizzly pvc tent van 3 x 6 meter besteld, vanwege de kleur (grijs) en dikte van het pvc bij deze online winkel uitgekomen en online besteld en dag erop geleverd. Op zich niks mis mee natuurlijk.
2 dagen later de tent opgezet, frame ziet er degelijk uit wel jammer is dat de verbindingsstukken op de lassen met een spuitbus zijn verzinkt en niet machinaal.
Dakzeil erop volgens de gebruiksaanwijzing en de tent rechtgezet op zijn poten. Nu komt het, het valt mij op dat gezien de kleur grijs er toch echt op diverse plekken lichtpuntjes van de zon te zien zijn door het dakzeil heen. Een soort mini sterrenhemel. Gelijk gebeld naar dit bedrijf en de persoon aan de lijn wist 100% zeker dat het niet door en door zou zijn. Zet er maar water op was zijn advies en stuur een foto. O ja als ik een witte tent had besteld dan was het mij nog eens niet opgevallen zei hij nog.
Ik zal het maar zeggen, anders komt de reactie toch wel. Ik heb er met de tuinslang veel water tegenaan gespoten en kwam daarna toch echt wel tot de ontdekking dat er druppels doorheen kwamen.
Door en door of verdunning van het pvc materiaal whatever je verwacht dit niet bij een nieuwe tent. Om een lang verhaal kort te maken, meneer haal het dakzeil maar even van de tent dan halen wij dat op om na te kijken. Ok dan laat ik de spullen die in de tent staan even een week in de regen staan... not dus.
Ik wil dan ook niet de tent even afbreken of een nieuw dakzeil. Voor hetzelfde geld heb ik dan een nog grotere sterrenhemel. Nee waar het mij om gaat is dat ik wel 100% heb betaald voor een 100% waterdicht tent en dat er mij doodleuk wordt gezegd "het is een eigenschap van het product".
Als dit een eigenschap is van jullie product dan komt mijn volgende pvc tent toch echt niet van jullie!
Uit coulance was een korting wel op zijn plaats geweest, maar nee daar willen ze ook niet van horen.