Paviljoen Grizzly gekocht 3x4. Binnen 2 maanden een scheur in het doek bij een bevestigingspunt. Bij het afhalen van het doek binnen 4 maanden vielen er weer een scheuren in bij bevestigingspunten. De reactie van Partytent Online: Oorzaak weersinvloeden. Wij hebben niet juist gehandeld. Wij hadden meerdere keren het doek van het paviljoen moeten halen, want volgens een medewerker van Partytent Online (geen persoonlijke titel onder de mail) heeft het meerdere keren gestormd in deze weken. (?) Tevens kan er een technisch onderzoek worden uitgevoerd door hun eigen mensen, maar het doek mag niet vies zijn of gerepareerd en verder een scala aan voorwaarden. De kwaliteit van het doek is zo slecht dat het zeker niet geschikt is voor buiten gebruik, waarvoor een paviljoen uiteindelijk wel bedoeld is. Het leek zoals omschreven op de website een kwalitatief zeer goede aanschaf maar is achteraf zeer teleurstellend qua prijs kwaliteit verhouding.
Beste klant, Allereerst willen wij u aangeven dat wij het net als u vervelend vinden wat er is gebeurd en snappen enigszins uw teleurstelling. Wel is het zo indien u er zelf voor kiest een paviljoen met windkracht 10 opgesteld te laten staan dat dit deze risico's met zich mee kan brengen. Dit is wellicht dan ook bij u de oorzaak van de scheuren geweest en kunt u ons niet voor aansprakelijk stellen. ( lees ook de opbouwhandleiding, daar staat dat u met storm of zware windstoten het dak beter kunt verwijderen om de levensduur van het doek te kunnen garanderen) Om toch te bekijken of het wat anders is dan de storm, hebben wij u gevraagd het dakdoek naar ons toe te sturen. Dit dak wordt door onze technische dienst nagekeken. Deze dienst is kundig en opgeleid om hier een oordeel over te kunnen geven. Dit doen ze naar eer en geweten. Hier hoeft u echt niet aan te twijfelen. Dat het dakdoek schoon en droog naar ons gestuurd is voor ons vanzelfsprekend. We willen onze mensen graag beschermen tegen schimmels en dat ze na controle de complete controle kamer niet droog en schoon hoeven te maken. Tevens verwacht u van ons service, dan mogen wij op ons minst verwachten dat u netjes met u spullen om gaat. We gaan er dan ook vanuit dat dit geen probleem is. Naast droog en schoon zijn er inderdaad voorwaarden die ook vanzelfsprekend zijn, indien u - Het artikel verkeerd heeft gebruikt en daardoor een defect hebt veroorzaakt. - Het artikel zelf heeft geprobeerd te repareren of iemand anders het product heeft laten proberen te repareren, waardoor het artikel is beschadigd; - Indien u dit artikel niet meer wilt hebben (bijvoorbeeld omdat het de verkeerde maat of kleur is); Uw verwachting waarvoor een paviljoen geschikt is mag u toch wel bijstellen, een paviljoen is ervoor in de zomermaanden je te beschermen tegen regen en zon. Niet tegen stormen. Het paviljoen is zeer zeker wel voor buitengebruik en doet zeker wel waarvoor het bedoeld is. We zien uw dakdoek graag tegemoet.
Deskundig en professioneel geholpen
online een partytent besteld Deze is volgens afspraak bezorgd
Duidelijk vriendelijk meedenkend
Tuin paviljoen gekocht. Uitermate tevreden.
Geweldig goede service
Goede complete info, over een mooi en degelijk product, redelijk geprijsd?
Nemen de tijd voor je. Vriendelijk Deskundig
Mijn eerste aankoop bij dit bedrijf en zeker erg tevreden over de snelle levering, het zou volgens de website niet op voorraad zijn, maar kreeg het toch binnen 1 week geleverd.
We hebben uw product snel ontvangen. Het product ziet er goed en stevig uit. Dit moet natuurlijk nog blijken, maar daar hebben wij vertrouwen in. Wat wel een minpuntje is dat wij i.p.v. een taupe kleurige tentdoek een groene tentdoek kregen. Daar wij al een luifel hadden teruggestuurd van een andere firma en wij op dat moment vakantie vierden in ons net gekochte stacaravan, moesten wij een tuinpaviljoen voor de regenachtige dagen, die kwamen, hebben. Nu was deze kleur groen wel oke en hebben we besloten om het daarom zo te laten, ofschoon we liever de taupe hadden gehad. Past beter bij de caravan en vlonder.
Advies gevraagd en juiste product op tijd ontvangen.
Niet gekregen wat we besteld hadden 2 blauwe kopse kanten van 3 mtr besteld,kregen witte toe gestuurd. Na contact met Partyonline werden we netjes behandeld en de verkeerde bestelling werd weer bij ons opgehaald, het bedrag is weer terug gestort. Volgend jaar kijken wat Partyonline voor ons kan beteken.
Komplete paviljoen en later een nieuw dak gekocht
Zeer goede tent met zware kwaliteit doek gekocht tegen goede prijs. Bij afhaling bestelling per abuis een doos te weinig meegekregen. Na email contact snel opgelost. Doos is zelfs per koerier nageleverd ivm tijdsnood. Hulde aan de service afdeling. Kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen
De door ons aangeschafte doek voor onze Partytent is van uitstekende kwaliteit en snel geleverd!
Nieuw tentdoek past goed niet duur en snelle levering top! Ook led verlichting gekocht ook helemaal top!
Mooie tuinpaviljoen. Snelle en correcte bezorging. Erg blij mee
Spullen netjes en op tijd geleverd, gewoon zoals het hoort. Echter hoe de na-service eruit ziet als er iets verkeerd gaat, dát kan ik niet zeggen, en is eigenlijk zéker zo belangrijk.., ik vertrouw erop dat ook dit gewoon goed komt mocht er zich iets voordoen.
Goed product op tijd geleverd
We hebben de partytent ontvangen maar we laten hem in de verpakking tot volgend voorjaar. We kunnen dus nog geen beoordeling geven!
Ik heb al 5 jaar een Grizly tent buiten staan in weer en wind en dat gaat goed .Na 5 jaar zijn er wat onderdelen met de laatste storm kapot gewaaid maar ja na 5 jaar buiten niet zo gek . Wat ik jammer vond is dat na 1 jaar er op de vouwnaden scheurtjes kwamen ,na enkele SMS'jes wilde Partytent er niet in mee gaan hoe deze scheurtjes waren ontstaan een beetje jammer. Wel sta ik te kijken van de ritsen die bij de hevigste storm het blijven doen . Voor de rest geen probleem als ik wat bestel is het snel in huis .
Het dak van de tent was te strak, wel balen, dus moest toen een nieuwe kopen,
Alles keuring en volgens afspraak geleverd. Fijn dat dit door een eigen bezorgdienst uitgevoerd is. De tent is nog niet gebruikt.
De levering van het product, duurde langer dan waar ik extra voor betaald heb(spoedlevering). Ook paste het product bij het in elkaar zetten op meerdere punten net niet goed en 1 onderdeel pastte zelfs helemaal niet zonder het bij te slijpen(dit laatste was onze eigen keuze ivm de lange levertermijn)
Beste, Nogmaals onze welgemeende excuses dat wij de expres levering niet hebben kunnen waarmaken. Wij hebben dan ook direct het extra verzendbedrag aan u gecrediteerd. Wij adviseren u geen aanpassingen aan het frame te doen. Onderdelen die niet goed zijn en deze onderdelen zijn niet langer dan 200 cm kan dezelfde dag nog met de koerier meegegeven worden. We vragen dan wel foto's van hetgeen niet in orde is. Bij deze hebben wij jammer genoeg niets van u mogen vernemen, anders hadden wij het netjes voor u opgelost. Desondanks de probleempjes wensen wij u veel plezier van uw aankoop.
Eerst een paar monsters besteld om de kleur van het nieuwe paviljoen te bepalen. Daar werd ik keurig, maar wel wat vroeg, over gebeld ivm het type waar ik naar op zoek was. Na de bestelling duurde het even voordat het bezorgd werd (nog niet op voorraad?) maar het was het wachten waard. Nette bezorger en goed verpakt. Het allerbelangrijkste is dat het een prachtig paviljoen is!
De Amert 152
5462 GH Veghel
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.