Prima tent snelle levering. Jammer van de bezorgkosten op dit bedrag. Maar voorruit. Helaas 3 email gekregen over of ik ze aub een waardering wil geven. Komt een beetje zeurderig over.
Beste Klant, Dank voor de review, laten we zeggen 3 maal is scheepsrecht ;) We hebben gekozen de verzendkosten apart te berekenen en niet in de prijs mee te nemen Dit om de kwaliteit te waarborgen, ps. het betreft 2 pallet plaatsen, ga maar eens navragen wat voor kostenplaatje hieraan hangt indien dit moet worden verzonden. Dit verschil wordt bij ons in de kwaliteit van het product meegenomen ipv de verzendkosten in het product mee te rekenen en daardoor minder kwaliteit te kunnen leveren. Wij wensen je in ieder geval veel plezier van je aankoop, de partytent 5x10 meter!
Duidelijke website en de levering was vlot.
Erg degelijk !
Chauffeur constateert verkeerde dekzeil a la minute bellen dan per post andere dakzeil
Mooie tent voor goede prijs en supersnel geleverd door een zeer behulpzame eigen chauffeur.
Ons nieuwe reserve dakdoek bleek defect te zijn. Wij hadden dit dakdoek 3/4 jaar geleden besteld. Zonder probleem is dit dakdoek snel omgeruild en hebben wij direct een nieuw reserve dakdoek besteld. Partytent-online willen wij bedanken voor de snelle en goede service en zullen in de toekomst zeker gebruik maken van jullie diensten.
Snelle levering en goede service
goede service snelle levering
heb 2 tentzeilen gekocht,goede kwaliteit maar de ritsen zijn er vlug vlug ingenaaid en sluiten daardoor slecht.
Beste, Wat vervelend dat u niet tevreden bent. Indien u ons foto's stuurt hetgeen u heeft geconstateerd gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. We zien de foto's met factuurnummer graag tegemoet op [email protected]
Wij gaan hem pas 3 jan. In gebruik nemen. Groetjes Jan Brink
Prima kwaliteit
Moest iets retour sturen omdat ik de kleur niet mooi vo d, ging allemaal netjes. Goede communicatie en snel geregeld.
Binnen 24 uur geleverd voor een uitstekende prijs.
5 stormbanden besteld en netjes geleverd.
Deze klant had zich vergist met de partytent review. Deze partytent kwam niet van ons af, wel had de klant stormbanden bij ons besteld.
Originele beoordeling
tent moest 5x10 zijn... Palen klopte... tentdoek was 3x4... Had de rent gekocht voor bruiloft... bedrijf wilde niet mee werken... zo boos geworden dat uiteindelijk wij 1,5 uur hun kant op moesten rijden voor het tentdoek...maar niet wat we besteld hadden..(andere kleur.. ) geen sorry, geen tegemoetkoming...knudde dus....nooit meer!!! Zo veel geld voor waardeloos bedrijf
Heel tevreden
Prima stevige tent, complete levering en behulpzame bezorgers.
Artikelen voldoen volledig aan verwachting Snelle levering Goede prijs-kwaliteit verhouding
Besteld en een paar dagen daarna in huis, dakdoek voor mijn paviljoen. Helemaal prima!!
Deze partytent is makkelijk op te zetten. Door goede gebruiksaanwijzing. Ook de levering werd professioneel uitgevoerd. De partytent voldoet ook en alle kwaliteit eisen. Deze kan je 4 seizoenen laten opstaan. Een echte aanrader.
Bestelling werd snel en goed verpakt verzonden
Netjes geleverd in afgesproken tijd .. Keurig verpakt.. Goede handleiding
De tent was goed de stangen waren minder en de schroeven om de stangen mee vast te zetten ook Kreeg het idee of ze al een keer retour waren gezonden Sommigen stangen waren al beschadigd schroeven verroest Foto's doorgestuurd naar klanten service maar nooit geen antwoord gehad
Beste Wim, We hebben u na u mail direct nieuwe schroeven opgestuurd, de buizen had u al op zolder geplaatst waardoor dit niet direct om te ruilen was. U gaf aan dat dit geen probleem was. Mail aan u 16-7 Dan gaan we u per post een set schroefringen opsturen zodat het probleem van de schroefringen in ieder geval verholpen is. Ook gaan we dit bij de fabrikant melden dat er beter naar wordt gekeken als deze wordt ingepakt. Wij wensen u in ieder geval nog veel plezier van de aankoop.
Originele beoordeling
Netjes afgeleverd aan huis en was makkelijk om in elkaar te zetten. De tent staat perfect in de tuin en we genieten er lekker van
De Amert 152
5462 GH Veghel
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.