Vriendelijk en deskundig geholpen, telefonisch en in de showroom

Na eerst telefonisch contact te hebben opgenomen, zijn we naar de showroom/verkooppunt in Veghel geweest en hebben een Easy-up tent gekocht. Tent was op voorraad en we konden het meteen meenemen. Bezoek aan de showroom is zeker aan te bevelen. Er staan heel veel tenten opgesteld zodat je een goed beeld krijgt van het aanbod. De wijze waarop wij telefonisch en later in de showroom zijn geholpen was heel goed. We moeten de tent nog opzetten en kunnen het product zelf nog niet beoordelen.

• Wat heeft u gekocht? Easy Up tent

Kwaliteit tuinpaviljoen zeer slecht

Wij hebben een tuinpaviljoen 3 x 3 antraciet besteld. Deze is iets duurder dan de gebruikelijke partytent bij een bouwmarkt. Het tentdoek is iets dikker en we hoopten dat het frame ook sterker was. Echter het frameis niet dik en is zeer slecht gelast. Zitten overal gaten, waar water in komt en na een regenbui zie je de roest langs het frame lopen. Er zitten hele grote uitstekende doppen op. Na twee weken zat er in het tentdoek een klein gaatje. We hebben hier mailtje over gestuurd. Maar ze houden het bij een schuurvlek en dat na 2 weken. Ze zeiden mogelijk een voetbal opgekomen of ergens tegen aan hebben gestaan. Dit is beide niet het geval. Ze konden ons alleen een plakker sturen om gaatje van het tentdoek te plakken. Het tentdoek is na een maand verkleurt van antraciet naar taupe kleur. We hebben jaren een tuinpaviljoen van een bouwmarkt gehad, maar deze zal waarschijnlijk na 1 jaar al zijn weggeroest. We vinden het erg teleurstellend. De levering was wel keurig.

• Waar ken je ons van? Google

Bestelling volgende dag in huis

• Waar ken je ons van? Google

goede aflevering met tips erbij voor opzetten.

• Waar ken je ons van? Google

Vriendelijk, servicegericht en duidelijk!

Verkoper die mij heeft geholpen heeft duidelijk uitleg gegeven over materiaalsoorten en de meerwaarde ervan. Na aankoop door een andere medewerker zeer vriendelijk geholpen voor een aftersales gebeuren.

• Wat heeft u gekocht? Easy Up tent

uitsekende service

Uitstekende service ook bij nabestellingen

• Waar ken je ons van? In het echt zien staan

Bestelling lag klaar zoals afgesproken, vriendelijk kundig personeel

Eerst gebeld met locatie in België, vriendelijk te woord gestaan en doorverwezen naar Veghel in verband met het tijdelijk niet op voorraad hebben van onze keuze. Veghel gebeld, bestelling gereserveerd en 2 dagen later opgehaald. Goed geholpen, spullen netjes voor ons in de auto gelegd en met gebruik van een duidelijke handleiding thuis blij met het mooie resultaat, hij staat.

• Waar ken je ons van? Google

Besteld en geleverd zoals aangegeven

• Waar ken je ons van? Google

Snel geholpen en producten binnen gekregen.

• Waar ken je ons van? Google

Super klantvriendelijk en service gericht geholpen.

Zie zin hierboven. Zal zeker aanbevelen bij mensen die een partytent of toebehoren zoeken.

Nette en goede service

Goede uitleg en personeel was netjes en kundig

• Waar ken je ons van? Google

Geleverd wat besteld was binnen de levertijd.

• Wat heeft u gekocht? Verwarming

Heb ik nog niet

omdat ik voor het eerst een tuinpaviljoen heb gekocht en daar dus nog geen ervaring mee heb

• Waar ken je ons van? Google

Snelle service precies zoals afgesproken

• Wat heeft u gekocht? Partytent
  • Waar ken je ons van? N.v.t.

Snel geleverd en hele mooie kwaliteit

Netjes en snel geleverd

• Waar ken je ons van? Facebook/instagram

Snel, duidelijk en topspul;

Eerst een set samples aangevraagd, die waren er HEEL snel (met een koerier); Een pagode besteld, ik moet 'm nog opbouwen, maar alle vertrouwen in de kwaliteit. De communicatie vanuit en met het bedrijf is snel, correct en duidelijk. Aanrader dus. :)

• Waar ken je ons van? Google

Gewoon alles zo al we het graag willen

Heb een grizzly tent besteld was makkelijk zoeken op de site tent zou binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd worden was dus 2 dagen, echt snel en ik wist het ook al een dag van tevoren dat hij zou komen. Top service. Verder heb ik nog 1 tip. Ik zou als de mogelijkheid er was de zijwanden van de 8 meter tent liever uit 1 heel stuk willen hebben. Had voor mij beter geweest, en ze zijn ook te krijgen naar zag de mogelijkheid niet bij partytent online. Maar zo is hij ook perfect met de losse delen. Ik hoop dat ik er nog vele jaren plezier van heb.

Top bedrijf

Al diverse artikelen besteld, super snel geleverd en goede kwaliteit.

• Waar ken je ons van? In het echt zien staan

Wij hadden een beschadiging aan een staander van de partytent en die werd in overleg perfect opgelost.

Jammer niet compleet

Jammer genoeg konden wij zaterdag avond niet onze plek af maken . De buizen F zaten er niet bij En er zit een fout in het dak Vanmorgen gebeld . En de eerste meneer was niet zo vriendelijk en ja ik was gefrustreerd klopt .Maar dat komt door de omstandigheden waar ik op dit moment in zit Maar heb geen psygeloog nodig en anders zoek ik er zelf een . We leven in Corona tijd in de zorg en maak veel leed mee en als er dan even iets mis gaat waar je naar uit kijk omdat je even een weekje vakantie heb en je dan niet kan genieten dan loopt de emmer even over . Ik heb nu 3 mailtjes gestuurd 1 zaterdag avond zondag en vandaag . Vriendelijk groet

• Waar ken je ons van? Via bekenden

Mooie tent en leuk project om 'm op te zetten

Mooi afgewerkte tent. Dak wel strak om het frame. Gelukkig sterke kinderen in de buurt om te helpen. Had al eerder n paviljoen. Dit doek lijkt sterker.

• Waar ken je ons van? Google

We hebben hem nog niet opgezet, daar kunnen we dus nog geen oordeel over geven. De losse onderdelen zien er wel stevig en mooi uit.

• Waar ken je ons van? Google

Vorig jaar een partytent gekocht sun XL Nu recentelijk een reserve zakdoek gekocht

• Wat heeft u gekocht? N.v.t.
  • Waar ken je ons van? N.v.t.

uitstekend

snelle service. netjes verpakt.

• Wat heeft u gekocht? Verlichting
  • Waar ken je ons van? Google

Snell en een goede service

Even zoeken op de site maar als je het heb gevonden is het product makkelijk te bestellen

De Amert 152

5462 GH Veghel

Over Partytent-online

Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.