Topkwaliteit

Snelle bezorging en top kwaliteit. Erg aardig personeel.

Zeker een aanrader

Super goede service en zeer goede kwaliteit van producten. Had helaas een foutief geleverde staander bij mijn paviljoen. Gelijk gebeld en alles werd dezelfde dag nog geregeld. Zeer vriendelijk persoon en de bezorger zette het precies neer op de plek waar ik wilde zonder moeilijk gedoe

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

Mooie doek voor prieel. Was even risico of doek zou passen... 250x250....prima.

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

Paviljoen voldoet totaal niet aan mijn verwachting

Het ziet er in de showroom prachtig uit. Ik ben ook keurig geholpen en zoals afgesproken gebeld om het Grizzly paviljoen op te komen halen. Echter voldoet het paviljoen in de praktijk in de verste verte niet aan mijn verwachting. Bij mooi weer en geen wind of regen zal het een prima paviljoen zijn. Helaas kennen wij in Nederland ook ander weer. Had voor €429,00 een beter product verwacht. Helaas voor mij een grote miskoop!

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

Niet wat ik had verwacht

Niet geheel blij. De boven omvang van het paviljoen(aan elke kant moet je twee rekjes tegen elkaar aan plaatsen) en naar dat gedaan te hebben allemaal scheef....en dat valt ook goed op! Verkeerd kan die niet gemonteerd zijn want pas maar op 1 manier. Had ze hier direct ook over gebeld en moest de foto's doormailen,maar werd overheen gelult. Heb gewoon een b keuze toegestuurt gekregen voor een a prijs. Zijn tevens ook ruim 7 uur bezig geweest om hem in elkaar te zetten. Zal hem niet opnieuw kopen. En weer vier scheve kanten zeker.

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

erg snel geleverd en alles naar wens hartelijk bedankt

was een levertijd van 5 dagen maar de volgende dag al in huis perfeckt

• Wat heeft u gekocht? Partytent

goede producten, snelle levering, redelijke prijzen

Het bestelde wordt snel geleverd, geheel volgens afspraak. Is in goede staat, van goede kwaliteit. Nog niets negatiefs. 2e keer hier iets gekocht

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

top tent en probleempje direct opgelost

Mooie showroom, fijne uitleg, direct de kofferbak in. Bleken er borg boutjes te ontbreken, direct met de post met een reserve. Top dus

• Wat heeft u gekocht? Partytent

Tuinpalviljoen grizzly gekocht is van prima kwaliteit en voldoet aan onze verwachting

Goede kwaliteit tent

Prima pvc tent en snel geleverd

perfect!

Snelle levering, goede montage beschrijving en prachtige uitstraling.

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

Snelle levering, goede kwaliteit.

Vier jaar geleden een tuinppaviljoen gekocht en bestellen hier ieder jaar een nieuwe dak voor. Zeer tevreden, en snelle levering.

Zeer goed!

Zeer snelle verzending. Tuinpaviljoen is prachtig. Duidelijke handleiding en makkelijk in elkaar te zetten.

• Wat heeft u gekocht? Pagodetent

Prima geholpen en alles volgens afspraak verlopen

Service is prima, bij bestelling alles doorgesproken en vervolgens is alles verlopen zoals afgesproken. Tent is netjes afgeleverd. Nog niet opgezet, dus nog geen mening over het product.

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

Duidelijke uitleg bij het bestellen van producten.. je wordt keurig op de hoogte gehouden! Al met al je kan met alle vertrouwen iets bestellen!

snelle verzending

snel verzonden en vragen via de mail worden netjes beantwoord. Zijn blij dat we nog een nw dak kunnen bestellen bij partytent-online. Moesten voor een andere kleur kiezen en het advies van de kleur kan prima bij de gordijnen

service is prima

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

Snelle levering en mooi optijd

Goede en duidelijke communicatie

Vooraf contact gehad met Partytent-online en tijdens een prettig gesprek was snel duidelijk welke tent en accessoires er nodig waren. Bestelling via de site was eenvoudig. Bevestiging netjes per mail en ook nadat de order gepland was. Levering ging exact volgens afspraak en werd netjes via mail aangekondigd (tijdstip).

• Wat heeft u gekocht? Partytent

Netjes en op tijd afgeleverd; mooi paviljoen!

Zie titel!

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

Mooi tuinpaviljoen ontvangen! Top service!

mijn ervaring was goed

• Wat heeft u gekocht? Tuinpaviljoen

Goede service en prima kwaliteit

Snel en betrouwbaar

al voor de tweede keer een paviljoen besteld en weer perfect en snel afgehandeld!

Goed!

Site werkt prima evenals het bestellen. De volgende dag geleverd in keurige staat

• Wat heeft u gekocht? Easy Up tent

De Amert 152

5462 GH Veghel

Over Partytent-online

Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.

• Wil je meerweten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.