Mooie partytent

Mooie kwaliteit tent, helaas is het dak kapot gewaaid door een storm, gelukkig een nieuw dak kunnen bestellen waardoor er niet gelijk een compleet nieuwe tent besteld moet worden.

Mooie degelijke tent

We hebben de tent vanmorgen opgezet , het is wel even werk vooral de eerste keer maar als het dan eenmaal staat is het ook goed . Er zijn twee soorten elastiek bij lang en kort Van de korte had ik er genoeg van en van de lange heb ik er 6 te weinig van , daar bel ik ook nog wel over met de leverancier .

duidelijke website, goede kwaliteit, correcte levering

duidelijke website, goede kwaliteit, correcte levering

Zeer snelle levering

Heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf

Prima kwaliteit en fantastische service

twee bestellingen geplaatst. In beiden gevallen zeer snel geleverd en van nog betere kwaliteit dan dat ik ooit had kunnen bedenken voor dat geld.

Zeer degelijk materiaal, positief verrast

Tuin paviljoen tent gekocht. Is op de camping geleverd, geen enkel probleem. Leveren met eigen wagens, ze hadden de paviljoen tent bij de caravan geleverd. Super service! Tevens Snelle levering door een spontane aardige behulpzame jongeman, dat mag ook wel eens gezegd worden!

Van het begin met bestellen ...tot langsgaan in ons geval (bakkie koffie) niks is te veel en alle vragen die ik had eerlijk beantwoord

Super snelle levering en goede kwaliteit.

Ik heb mijn spullen snel geleverd gekregen en alles was van goede kwaliteit. Zeer tevreden ben ik.

Duidelijke communicatie en snelle goede levering

Bestellen was simpel. Goed informatie op de website van het artikel. Goede communicatie m.b.t. de levering. Plus punt is dat de levering werd aangegeven binnen een tijdsbestek van een half uur. Ook de levering was in dit tijdsbestek. Geen onnodig wachten op een levering. Artikelen zijn juiste geleverd. Mis alleen een kleine handleiding m.b.t. het opzetten van de Grizzly outdoor party tent. Deze was ook niet online terug te vinden.

Niet echt best

Een 2 tal buizen kwamen met platte kanten aan ... datum 1 -7 Nu 27-7 nog geen nieuwe buizen geleverd ...Tevens deugd het dak niet ...kan nou niet zeggen dat er een goede service gehanteerd wordt . Levertijd daarin tegen was keurig . Al met al raad ik partytent online niet aan ..

Uitstekend!

Wegens het weer de Partytent nog niet kunnen uitpakken maar de levering op tijd en correct.

Mooie kwaliteit

Snelle en correcte levering.

Heb nog niets ontvangen

Helaas is de beoordeling voor de levering, gaarne in systeem aan passen. Heb nu keurig alles ontvangen. Ben ook redelijk op de hoogte gehouden met latere levering. Maar als je een beoordeling gaat geven van product en levering, moet je wel je spullen hebben. Verstandig is het automatische systeem voor de beoordeling te koppelen met de aflevering en niet na een aantal dagen na bestelling.

Het enige nadeel is nadat ik het goed heb ingespoten, is dat ik bovenin dus niet op het dak zelf maar zijkant jes na een regenbui al zwarte randjes heb, we hadden voor de beige gekozen. Maar er was ook een antraciet, misschien deze ooit komen om dit probleem te voorkomen verder alles perfect.

👍🏻

mijn dak was stuk terug gestuurd nog geen week kreeg ik een nieuw dak

ik raad dit bedrijf aan mijn cijfer 10

snelle behandeling en goed gedaan.

Super team!

Top snel geleverd

Snel en goed geleverd mooi spul

Prima service en snelle levering

Goede info klantenservice en keurige afhandeling order

had tent besteld maar kwaliteit was niet wat ik dacht. werd netjes retour genomen en geld werd terug gestort

Positief

De snelheid van levering was goed en de verdere afhandeling van een gebrek aan een klapstoel moet nog even wachten. Er loopt een belofte deze om te ruilen. Als dit is nagekomen dan is Partytent-online een TOP-bedrijf!!

GEWELDIG!!

Ik had met spoed een paviljoen nodig. Echter wordt er op de site weergegeven dat het een aantal dagen zal duren voordat het binnen is. Ik heb toen gebeld en wonder boven wonder was de chauffeur bezig met inladen en kon mijn bestelling dezelfde dag nog worden verzonden. Ik heb de paviljoen de volgende dag keurig ontvangen en ik ben er reuze blij mee! Geweldige service!

Zeer correcte bezorging

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan en pakket is keurig op tijd en op de goede plaats bezorgd ondanks mijn foute invulling.

De Amert 152

5462 GH Veghel

Over Partytent-online

Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.