goede service en snel geregeld

alles was vlot en snel geregeld. Het is een prachtige tent.

Snelle levering, netjes behandeld door chauffeur

Mooie paviljoen , goede levering , goede info

Doordat er 1 hoek was die niet goed was (3x A-stijl , 5x B-stijl) zelf even nieuwe gaatjes moeten boren om het geheel passend te krijgen Transporteur die ipv de avond ervoor , op de dag (s'morgens vroeg) de mail gaf met geschatte lostijd Daardoor een ruim voldoende en niet de volle 10

Uitstekende website

Binnen 1 dag geleverd, top service!

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Prettige chauffeur

Goede en snelle service

Nette en goed service. Perfect materiaal

www.partytentonline.nl levert goed en snel.

Eerst een partytent en nu een elektrische kachel voor in de tent met een woord fantastisch. Niet verder zeiken gewoon bij partytentonline kijken.

Correct.

Grizzly outdoor tentdoek besteld de 2e sinds 5 jaar. De gehele tent 5 jaar geleden gekocht. Door hagelinslag de vorige 2 tentdaken vernietigd. Na informatie bij partytent-online bleek het tentdak te leveren was. Correcte afwikkeling en snelle service

Zeer goede service

Ondanks een fout van de bezorger door het op het verkeerde adres eerst te bezorgen en de zelfde te herstellen dankzij partytentonline zeer tevreden.... Zeker een aanrader.

Matig

Dit is de omschrijving van het produkt, niet van de service. Partytent gracioso is minder robuust dan de omschrijving doet geloven. Echt geen gecoat staal, het is licht als een veertje, zeker geen € 199 waard. Sommige gaten waren fout geboord en dan snel er nog eentje bij gemaakt zodat je hele brede ringetjes nodig hebt om te voorkomen dat de schroef doordraait

Keurig afgeleverd, prachtig paviljoen. Ik ben hardstikke tevreden!! Ik zou als tip hebben om misschien nog even aan te sluiten bij thuiswinkelwaarborg, volgens mij niet zo duur, maar oogt net iets professioneler als webwinkel, waardoor misschien ook meer klanten.

Een goede behandeling en snel

Mooie stevige partytent en goede service. Alleen de levering slecht. Het was een enorm zware en lange doos en de bezorger was niet echt van plan te tillen. Mijn moeder moest deze enorm zware doos alleen dragen. Niet netjes. Verder over het bedrijf geen klachten!

Goede en snelle service.

Telefonisch netjes en vriendelijk te woord gestaan. Ook goede adviezen gekregen.

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding is O.K.

Levering correct

Volgende dag al in huis, en hele mooie kwaliteit

Super goede en snelle service

Ik had op vrijdag een statafel nodig, en die werd op vrijdagmorgen vóór 9 uur in de morgen netjes bezorgd

Vlotte levering! Degelijke partytent!

Prima product. Echter het moment van levering werd pas op de dag zelf bekend, het zou plezieriger en praktischer zijn wanneer een dag vam te voren de levering aangekondigd zou worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Nazorg & Garantie

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ben heel positief over product, levering en service, dus top

• Nazorg & Garantie
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede bezorgservice. Prima kwaliteit tent.

De Amert 152

5462 GH Veghel

Over Partytent-online

Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.