Pluspunten
snelle levering, goede prijs
Verbeterpuntende handleiding van het opbouwen was nogal onduidelijk, ik heb heel lang moeten zoeken totdat ik erachter kwam dat de kromme bout gedraaid de paal in moest gaan
Pluspunten
Vriendelijke chauffeur/bezorger
Pluspunten
Snelle bezorging en binnen de bezorgtijd die ik via de mail door gestuurd kreeg!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Ze beantwoorden altijd je vragen en lossen het op.
Pluspunten
Fijn bedrijf om mee te werken, geen omhaal maar heldere informatie .Denk ook mee op een aardige manier (dus niet in de eerste plaats commercieel maar gericht op echt helpen)
Pluspunten
Ik geef een 8. Snelle levering na mijn betaling
Meer over de tent op de site komt over super sterk paviljoen Maar de informatie die bij levering komt anders over. Over de houdbaarheid van het dak ect .de
Pluspunten
Goede communicatie , en snelle levering.
VerbeterpuntenBetere controle op bestelling. Had namelijk 3 tassen besteld en 4 geleverd gekregen. Na telefonisch contact is dit goed opgelost
Pluspunten
Helaas kan de partytent nog niet opgebouwd worden i.v.m. het weer. Een deel van de vragen kan ik niet met eerlijkheid beantwoorden.
Verbeterpuntennvt Iets duidelijker met de kleuren
Pluspunten
Hallo, de levering was perfect. Vriendelijke bezorger. Over de pavillion kan ik nog niets zeggen, want deze is nog niet opgebouwd.
U schrijft levertijd binnen 3 tot 5 dagen. Als 5 dagen om welke reden niet gehaald wordt, geef dat dan door aan de klant en niet dat de klant zelf moet bellen. Er moet wel geregeld worden dat er iemand thuis is!!!!!
Pluspunten
Netjes geholpen koffie werd direct aangeboden. Alle vragen konden we stellen en werden goed beantwoord Er werd voldoende tijd aan ons besteed. Zal ze zeker aanbevelen bij vrienden. Prijs kwaliteit is goed. Totaal geen spijt van onze aankoop!!!!
VerbeterpuntenAlles is goed
Bij levering duidelijk aangegeven dat de levering op een camping is dus bij aankomst even bellen zodat de chauffeur daar opgevangen zou worden. Zodat de chauffeur de camping op kon en het pakket op de juiste plek af kon leveren. Nu moest ik alsnog van de receptie vernemen dat er een pakket afgeleverd was met als gevolg behoorlijk onnodig sjouw werk om het pakket op zijn plek te krijgen.
Pluspunten
Goede voorlichting, goed produkt, alles heel duidelijk met letters op de verpakking en tekening aangegeven. mvg Theo van Hommel
VerbeterpuntenBeschrijving voor bevestiging plastic houders op rails mocht iets duidelijk worden aangegeven op de tekening.
Pluspunten
super snel geleverd
De Amert 152
5462 GH Veghel
Het adres voor kwaliteit partytenten, Easy Up tenten, pagodetent, stretchtenten en Tuinpaviljoenen Wij verkopen hoge kwaliteit Partytenten tegen de beste prijs, alles voor uw partytent! Bent u op zoek naar een partytent en wilt u deze ook meteen inrichten met Horeca Meubilair, verlichting en verwarming. Bij Partytent-Online® vindt u alles op het gebied van partytenten.