Zeer tevreden over de kwaliteit van het produkt en de snelle levering

Zeer tevreden over de kwaliteit van het produkt en de snelle levering.

Tot nu toe prima!

Doet wat het moet doen en doet dat goed.

Alles gaat super vlot

Bestelling, levering, alles heel goed en vlot gegaan.

snel geleverd

levering was heel snel van airtag hoesjes.

Mooie hoes

De hoes ziet sjiek uit. Ik hoop dat die lang goed blijft.

Super snelle service

Super Kwaliteit en zeer snelle levering . Ik ben fan .

Uitstekende bescherming

De iPad zit in deze hoes optimaal beschermd. Fijn dat het Apple logo van achteraan nog zichtbaar is door de doorzichtige achterkant van de hoes. Het origami vouwpatroon is een grote meerwaarde om je iPad op verschillende manieren te kunnen positioneren.

Levering duurde wat lang maar product is top.

Volgens de website zou de hoes op voorraad zijn en al zijn ingepakt maar bleek later toch niet op vooraad. Levering heeft dus wat langer geduurd. Hier ligt voor appelhoes een puntje van verbetering. Verder geen klachten. Produkt ziet er prima uit en ben zeer tevreden.

Snelle levering!

Volgende dag al in huis!

Super geregeld

Screenprotector besteld van Spigen. Super makkelijk te installeren en heel erg mooi uitgevoerd. Zeer strak. En de service van Appelhoes was perfect en snel. Tot de volgende keer. Zeer zeker. Wat goed is moet je niet veranderen.

Mooie hoes

Minpunt mijn hoesje is aangekomen met schade

Goede en snelle service

De screenprotector voor mijn Apple Watch 10 past perfect en je merkt geen verschil op reactie snelheid door aanraking scherm.

De cover ziet er mooi uit en voelt professioneel aan. Is stroef, zodat de iPhone niet uit je handen glijdt. De protector is makkelijk aan te brengen

Supersnel

Mooi product

Doen wat ze beloven

Nette levering, zoals beloofd. Goede prijs/kwaliteit.

nvt

Snel bezorgd en heel tevreden met de hoes

De hoes was in het echt nog mooier dan op de foto! Snelle bezorging, alles ging soepel en pakketje kwam in de brievenbus.

Zal zeker nog bestelling plaatsen!

Snel en correct!

Hoesje gekocht voor Iphone 16 Pro Max. Hoesje werd razendsnel verzonden en was de volgende dag al in mijn bezit. Goeie winkelervaring!

Goede service en prima product

Het product is exact wat ik ervan verwachtte en snel geleverd.

Mooie producten en snelle levering

Een laptopstandaard en een bureauonderlegger gekocht, mooie producten en snel geleverd.

Tevreden

Veel keuze, goede prijs en snelle levering

Levering kan sneller

Online staat het op voorraad en leveren volgende dag. Helaas moest ik een week lang wachten voordat ik het binnen kreeg. Helaas moest ik ook zelf achteraan gaan. Reactie via chat ging niet vlot. Ze zijn wel goedkoper, maar levertijd helaas niet snel.

Nijverheidstraat 6

3144CL Maassluis