Prima info en snelle levering zonder transportkosten

Prima info en snelle levering

Snelle En core te Levering Hoesje voldoet aan de gestelde eisen

prima aankoop

Perfect hoesh3

Prachtige hoes, het geld waard

Goede remfunctie in verschillende standen. Mooie kleur en textuur.

Goede en snelle service

slecht

Hoes iPhone onbruikbaar en klaar om terug te sturen - Gebrek aan controle van kwaliteit door de leverancier zelf. Deel levering niet ontvangen en zelfs niet v verwittigd geworden - Gebrek aan communicatie ivm vertraging levering

Goede producten super service !!

Makkelijk om te bestellen. Hoes van goede kwaliteit. Goed verpakt. Snelle service !!

Sneller levering, goed product

Zeer slecht

Product niet ontvangen en geen reactie via de app.

prima hoes - juiste prijs

op aanraden van een collega op deze site een kijkje genomen en het resultaat was een prima aankoop. Degelijk en goedkoper dan op sommige andere sites zoals coolblue en bol.

Fijne duidelijke website

Precies wat ik zocht : )

Snelle verzending

Product werd snel verzonden en bezorgd

Voldoet, maar wat instabiel

De standaard voor de iPhone is handig en klein, maar door zijn smalle voet wat instabiel. Je moet de standaard alsnog vasthouden als je phone bedient, anders valt hij om. De voet zou minstens twee keer zo groot moeten zijn om stevig te staan. Als standaard om te skypen/facebooken, online vergaderen etc voldoet hij wel. Zolang je er maar niet aankomt of op het scherm tikt.

Duidelijk, snel, voordelig en meedenkend

Een voorbeeld voor veel webshops! Alles verliep erg soepel, snel en transparant. Een besteld item dat niet leverbaar was kreeg een alternatief wat mij netjes vooraf werd aangeboden: echt top!

super snel

Heb de volgende dag al mijn paketje binnen gekregen en de prijzen zijn goed te doen!

Goede service!

Behulpzame klantenservice, goede service en snelle levering!

Mooi hoesje, goede prijs, snelle levering

Mooi hoesje, goede prijs, snelle levering

Goede uitleg bij de producten, en een dag te laat binnen maar dat lag bij PostNL, zou een volgende keer weer daar bestellen.

Altijd op voorraad

Ik heb al diverse keren iets bij appehoes besteld en altijd was het op voorraad. Hierdoor kan het snel geleverd worden

Ik heb van de week een bestelling geplaatst van een telefoon hoesje en AirPods hoesje, volgende dag waren ze al geleverd. De hoesjes zijn ook. Of van het kwaliteit dat ik gewend ben van dit merk. Helemaal super

Kate

Superb !

Snelle levering, super hoesjes.

Vandaag besteld. Morgen in huis. Netjes verpakt, nomad leren hoesjes zijn de bomb.

Precies wat ik wilde

Nijverheidstraat 6