Duidelijke beschrijving product, snelle levering

Duidelijke beschrijving product, snelle levering

Gewoon goed geregeld

Gewoon goed geregeld.

Prima.

Alles helemaal goed. Moet alleen uitvinden waar het Euro teken zit.

Alles Prima!

Goed product, snel geleverd. Alles wat op de website beloofd wordt is waargemaakt.

Zeer slechte retour beleid

Eerste keer dat ik bestel en heb voor het eerst een zeer slechte retour beleid ervaren. Ook is er 8 euro afgesnoept van mijn aankoop bedrag naast de 3,50 euro verzendkosten die ik heb betaald. Hier hebben ze nog geen verklaring voor.

Snelle levering uitstekende kwaliteitstegen scherpe prijzen.

De door mij aangeschafte producten zijnde een 3 in 1 lader voor de iPhone plus voeding waren scherp geprijsd en van prima kwaliteit. Ook de levering ging zeer vlot.

Vlotte levering.

Het bestelde artikel voldoet geheel aan de verwachtingen.

Snelle geleverd en top kwaliteit!

Nudient hoesjes waren hier voordeliger dan op de Nudient site!

Snelle levering, goede verpakking

Levering ging vrij vlot, kabel was goed verpakt.

Zeeeeeer snelle levering

De dag na dat ik mijn bestelling plaatste werd die al geleverd en kon ik eindelijk veilig met mijn laptop werken.

topservice!

Fout in bestelling mijnerzijds keurig opgelost. Chapeau!

Geleverd wat besteld

Na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik een email waarin werd aangegeven dat het bestelde product niet meer op voorraad was. Dit was op zich jammer maar Appelhoes kwam met alternatieven. Per mail bevestigd dat een andere kleur voor dezelfde hoes voor mij de beste optie was. Binnen een dag werd mijn bestelde hoes geleverd. Product past perfect en is precies wat ik ervan gehoopt had.

Breed gamma en snelle levering

Zeer tevreden - het hoesje werd snel geleverd en ze hebben veel keuze, ook een aantal Amerikaanse producten zodat ik niet rechtstreeks daar moet bestellen en het risico loop op import-btw te moeten betalen, met de nodige vertragingen.

Goede keuze, snelle verzending top!

Had een mooi lederen hoesje nodig voor mijn iPhone 16 Pro en dat hadden direct leverbaar.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Het hoesje past perfect!

Fijne ervaring

Het was een prettige en makkelijke ervaring om bij Appelhoes te bestellen. De site was overzichtelijk en duidelijk en fijn om mee te werken. De verzending was ook erg snel.

Snelle verzending en goed product

Product dezelfde dag nog verzonden (zoals beloofd op de website). Voldoende bevestigingen ontvangen. Volgende ochtend lag het al bij mij op de deurmat. De case past perfect, dus blij met mijn aankoop. Kleine opmerking: ik had aangegeven het pakket op een pakketpunt te willen ontvangen, maar het is uiteindelijk naar mijn huisadres verzonden. Doet niks af aan de ervaring, maar koos bewust voor verzending naar een pakketpunt.

Prima info en snelle levering zonder transportkosten

Prima info en snelle levering

Snelle En core te Levering Hoesje voldoet aan de gestelde eisen

prima aankoop

Perfect hoesh3

Prachtige hoes, het geld waard

Goede remfunctie in verschillende standen. Mooie kleur en textuur.

Goede en snelle service

slecht

Hoes iPhone onbruikbaar en klaar om terug te sturen - Gebrek aan controle van kwaliteit door de leverancier zelf. Deel levering niet ontvangen en zelfs niet v verwittigd geworden - Gebrek aan communicatie ivm vertraging levering

Goede producten super service !!

Makkelijk om te bestellen. Hoes van goede kwaliteit. Goed verpakt. Snelle service !!

Nijverheidstraat 6

3144CL Maassluis