Vlug bezorgd

Geweldig snelle en nette levering! Het pakket werd keurig verpakt en vlug bezorgd.

Betrouwbare partner

Onlangs voor de tweede keer besteld bij Appelhoes. Volgens afspraak geleverd, keurig ingepakt. Het assortiment is groot genoeg om genoeg keuze te hebben maar niet zo onnodig uitgebreid dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met de filters op de website vind je snel wat je zoekt.

Enorm goede en snelle service!

Enorm goede en snelle service!

Goed product, snelle service

Bij dit bedrijf dat ik nog niet kende een USB-c hub gekocht van hun eigen merk, omdat ik de hubs van de grotere merken veel te duur vind voor wat je ervoor krijgt. Snelle levering, fijn verpakt zodat het direct door de brievenbus kon, en hij werkt prima voor extra hardware aansluitingen als een muis, laptop en scherm. Blij mee!

Snelle levering, producten als omschreven.

Geen geld terug maar een tegoedbon, slecht!

Ik wil mijn geld retour

Waardeloos

19 jan een bestelling gedaan bij Appehoes en het pakketje is nooit aangekomen. Maar Post NL geeft aan dat het pakketje bezorgd is. Ik bellen naar post nl die zegt weer dat ik contact op moet zoeken met de afzender. Afzender zegt weer je moet contact opnemen met post nl. Wat een schijt bedrijfen mensen. Ze mogen dat pakketje lekker douwen waar de zon niet schijnt. Stelletje oplichters!!! Mensen de slechte reviews van dit bedrijf zijn waar. Koop niks van dit bedrijf want ze leveren niks!!! Wees gewaarschuwd!!

Snel en goed

Goed en snel

Bestelde IWatch 10 protector is snel, compleet en correct geleverd.

Contact via Webshop duidelijk. Alles klopt. Geen verrassingen. Ruime keuze. Blij met dit gekozen en ontvangen product.

Prima snelle service, goed hoesje voor mijn nieuwe IPhone.

Selecte service

Ik heb retour gestuurd allang maar nog geen steeds geen geld terug gekregen!

Correct, snel, informatief, goed verpakt, dus prima en zeer tevreden.

Blij met aankoop!

Prima ervaring: - Top hoesje. - Was goedkoper dan bij concurrenten. - Snelle verwerking van de order. - Dag na bestelling al bezorgd. Kan eigenlijk niet beter...

Mooi hoesje en supersnel geleverd.

Fijn om te gebruiken

Zeer fijn afgewerkt

Geen gekke dingen, goede prijs en service.

Zeersnelle levering en product zoals beschreven

Precies zoals gewenst

Zoals het hoort

Snel, goede prijs-kwaliteit

Snel geleverd. Bandjes voor de ultra zijn super. Zitten prima en zijn van een betere projs-kwaliteitsverhouding dan bij Apple zelf.

Nette prijs en prima ervaring

Goede prijzen, duidelijke website en bestelproces. Ik kreeg mijn Decoded case de volgende dag in huis.

Aanrader,snelle levering en perfect verzorgd.

Absolute aanrader om hier een hoesje te kopen.Prima verzorgd,snel geleverd,goede communicatie.5 sterren!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zeer mooi

Was instant verliefd op dit hoesje, zeer goede kwaliteit en perfecte fit.

Een mooi hoesje besteld voor mijn iPhone maar de verkeerde maar was geen probleem en zo snel een andere geleverd

Goed en snel geleverd

Nijverheidstraat 6