Snelle levering.

Heel veel keus en goede info op site. Snelle levering.

Delivery problems

Package not delivered by the POSTNL

Uitstekende kwaliteit

Snel geleverd, en uitstekende kwaliteit!

Slechtste keyboard ooit!

Satechi SM3 Slim mechanisch backlit bluetooth toetsenbord grijs, echt waardeloos heel veel type fouten, door bluetooth niet onmiddellijk actief. Heb het maar weggegooid omdat het niet geretourneerd kon worden.

Beige hoesje is niet beige maar goud

Beige hoesje besteld voor iPad A16, maar is goud i.p.v. beige.

Vlug geleverd zoals het werd gezegd

Veel keuze en vlug geleverd

Hoes te groot, klantenservice matig

Ik heb de “TechProtection Baja MacBook 15 / 16 inch laptoptas” gekocht voor mijn MacBook Air M3 (15 inch). De laptop tas is erg stevig en degelijk gebouwd, en bied ook bescherming aan de hoeken van de laptop. Jammer genoeg is hij wel een stuk te groot waardoor mijn laptop heen en weer schuift in de hoes. Het is dus niet bepaald een tas voor de 15 én 16 inch MacBook, maar waarschijnlijk eerder alleen voor de 16. Ik heb contact gelegd met de klantenservice om dit aan te geven en om te vragen of er een tas met dezelfde stevigheid is die wél goed aansluit aan mijn laptop. Jammer genoeg was het enige antwoord dat hij niet groter is dan geadverteerd en dat ik hem retour kan sturen. Verder geen advies. Ik heb ‘m geretourneerd en elders een tas gevonden die speciaal voor de 15 inch is.

Prima verwerking order en snelle bezorging

Gewoon zoals het hoort, en je mag verwachten van een ''gewoon'' bedrijf

Vlekkeloos!

x

Prima bedrijf!

Vaker mijn iPhone hoesjes hier besteld en zeer tevreden. Nu een magsave hoesje goede grip op oplader, opstaand randje ter bescherming van het scherm, prijs/kwaliteit top!

Zoals beloofd

Zoals beloofd: dezelfde dag verzonden en de volgende dag in de brievenbus.

LEVERING OK 5 STER

product antwoord niet aan de verwachtingen ... knopen vast bvb geen regeling van geluid ogelijk

Prima spul, snelle levering

Omdat ik Apple-spul eigenlijk onnodig duur vindt maar geen troep wil, zocht en vond ik Appelhoes, waar ik een prima toetsenbord voor bij mijn MacBook vond. Snel geleverd. Werkt prima.

Mooie hoes

Mooie hoes

Prima hoes

Mooie hoes voor mijn ipad gekocht. Vlot geleverd

wrong order

I looked for a case for my 2025 MacBook air and used the filter function. The case I ordered is way too big and I noticed later that the product description is for 13 AND 14 inch. I think this is a bit misleading. The case is 14 inch and not 13 so it should not be advertised for 13 inch MacBooks. It's simply too big. I had to send it back and now paid shipping for nothing.

Lader doet wat hij moet doen en alles super snel geleverd!!

Echt waar voor je geld

Ruime keuze, prima pasvorm

Goede service en super product!

Veel keuze in kwaliteit

Duidelijkheid en Kwaliteit

Snel en niet duur.

Besteld voor normale prijs en meteen verzonden voor een ontvangst op de volgende dag.. Top!

Duidelijke website, correct geleverd en heel goed hoesje. Dit is mijn 2de decoded hoesje en ik wil geen andere meer. De eerste heb ik 4 jaar om mijn IPhone 13 gehad en is nog altijd niet kapot waardoor iemand anders die weer gebruikt. Mijn vorige gsm was mede door het hoesje als nieuw na 4 jaar

TOP

Netjte en vlotte servise

Goede supersnelle service

Ze doen wat ze beloven en leveren goede spullen.

Prachtig functioneel hoesje

Na mijn vorige decoded hoes. Wilde ik weer een decoded voor mijn nieuwe iphone 15 De hoes voldoet prima, alleen het decoded gestikte logo rafelt wat. (Daarom geen 10) Snel geleverd, door de brievenbus. Prima ingepakt.

Nijverheidstraat 6

3144CL Maassluis