Duidelijke website, correct geleverd en heel goed hoesje. Dit is mijn 2de decoded hoesje en ik wil geen andere meer. De eerste heb ik 4 jaar om mijn IPhone 13 gehad en is nog altijd niet kapot waardoor iemand anders die weer gebruikt. Mijn vorige gsm was mede door het hoesje als nieuw na 4 jaar

TOP

Netjte en vlotte servise

Goede supersnelle service

Ze doen wat ze beloven en leveren goede spullen.

Prachtig functioneel hoesje

Na mijn vorige decoded hoes. Wilde ik weer een decoded voor mijn nieuwe iphone 15 De hoes voldoet prima, alleen het decoded gestikte logo rafelt wat. (Daarom geen 10) Snel geleverd, door de brievenbus. Prima ingepakt.

Retour zending zeer goed geregeld

Hoesje voor iPad past net niet goed

Hoesje besteld en ontvangen voor iPad 2025, hoesje is net iets te krap waardoor zijkanten niet goed zitten. Aangegeven wat het probleem is, appelhoes zegt gewoon dat het wel past. Nogmaals met foto erbij aangegeven. Aanvraag voor retour gedaan, wordt niet op gereageerd. Kwaliteit is zelfs bij aliexpress beter en daar krijg je gewoon geld terug als het niet goed is. Nee, dit bedrijf nooit meer

Zeer positief

Niet klantvriendelijk

Nadat bleek dat ik het verkeerde hoesje had besteld, heb ik direct het juiste hoesje besteld en ontvangen. Toen ik om retour van de betaling vroeg was er al besloten een coupen voor dezelfde waarde toe te kennen. Ik ben niet van plan binnen een jaar nog deze coupon te gaan gebruiken en ben zeeeeeeer teleurgesteld in de gang van zaken. Helaas zal ik het hier mee moeten doen maar kan niet zeggen dat ik ooit nog iets bij deze firma wil bestellen.

Niet voor herhaling vatbaar

Hoesje besteld maar past niet goed op de iPhone. Paar keer gemaild met foto’s maar appelhoes blijft volhouden dat er niets mis is terwijl dit toch echt te zien is. Uiteindelijk is de reactie dat ik het hoesje zelf maar terug moet sturen en dan zullen ze het wel nakijken. Jammer, dacht pak een Nederlands bedrijf maar ga volgende keer wel naar Amazon. Goedkoper ook nog.

Superservice

Het nr van mijn telefoon kwam niet overeen met formaat hoesje (wat op appelhoes website stond), maar goed opgelost met retour. Snel en netjes geregeld. Anders een 10

Super snel geleverd

Super snel geleverd en past prima

Correct prouct snel geleverd.

Mijn bestelling werd de volgende werkdag al bezorgd. Hetgeen mij eigenlijk verbaasde gezien mijn ervaring met andere leveranties.

Op tijd en netjes zoals altijd

Goede webshop, snelle levering, goede kwaliteit van de producten.

Veel keuze, ook voor oudere modellen

Fijne webshop met lekker veel keuze, ook voor oude modellen. Niet alleen dure merkhoesjes, maar ook goedkopere. Blij mee’

DEZE MENSEN MOGEN GEEN WEBSHOP BEHEREN

DEZE MENSEN MOGEN GEEN WEBSHOP BEHEREN! Ten eerste hoop ik echt dat mensen eerst de reviews lezen voordat ze iets bij deze webshop bestellen. De mensen die er werken,***** en ** zijn ronduit onbeschoft, niet klantvriendelijk en hebben schijt aan hun klanten. Ik heb een hoesje bij ze besteld die niet om mijn telefoon past en waarbij de beschrijving van het product totaal niet klopt. Het antwoord dat ik krijg is dat ik het maar op mijn eigen kosten terug moet sturen want volgens hun klopt dit niet. Vele mailtjes later met nog duidelijkere uitleg kreeg ik steeds een onbeschoft antwoord. Uiteindelijk het hoesje op hun kosten teruggestuurd en een terugbetaling van mijn hoesje gekregen min de verzendkosten! Dit na een duidelijke klacht! De klant is hier duidelijk geen koning en nadat ik meerdere van dit soort reviews over hun heb gelezen baal ik ervan dat ik dit niet van tevoren heb geweten. Het gaat mij niet om geld maar om het principe. KOOP HIER AUB NIKS en ga gewoon lekker na een winkel bij je in de buurt of een bekende webshop en check van te voren de reviews!

Slechte klantenservice

Vragen worden niet of heel laat beantwoord en dan op een manier dat je er niet mee verder kunt. Uiteindelijk product geruild, want anders betaal je verzendkosten. Product was onvolledig en kreeg geen antwoord of oplossing. Ik heb het opgegeven en zal hier nooit meer kopen. Geen enkele tijd om klanten aandacht te geven.

Slecht product (voor de iPhone 16 pro). Moeizame ondersteuning en afhandeling

Direct na ontvangst blijkt de kantelbare kop waarop de iPhone geplaatst wordt steeds langzaam naar beneden te kantelen waardoor je telefoon 'naar beneden kijkt'. Apparaat is blijkbaar niet geschikt voor iPhone 16 pro? (te zwaar) De ondersteuning en het retourneringsproces ging vervolgens stug en zeer moeizaam.

Fantastische hoes!!

Past heel comfortabel om mijn nieuwe iPad en is zeer functioneel! Echt een aanrader!!

Prima zit nog te wachten op een bestelling van een week geleden

Eerste levering prima, de tweede moet nog komen

Super blij wat ik gekocht heb.

Ik was verrast dat ik de volgende dag al binnen kwam. Goed ingepakt en jullie krijgen een dikke 10. Bedankt Alberdina

Voldoet aan de verwachting en vlot geleverd voor een nette prijs.

Heldere site en goed product.

Makkelijk bestellen, een verkeerd besteld hoesje terugsturen geen enkel probleem. snelle levering.

Productbeschrijving is niet correct

Recent gekochte TechProtection sleeve voor de MacBook Air 15 inch is wel erg groot. In de beschrijving van het product wordt gesuggereerd dat deze passend is voor dit type MacBook maar dat is niet correct. Veel te ruim. Omdat het product niet goed aansluit op het MacBook is de kans op beschadiging groter dan bij een sleeve die wel goed past. Kortom, Appelhoes, het zou je sieren als de productinformatie gewoon juist wordt weergegeven!

Nijverheidstraat 6

3144CL Maassluis