Voldoet aan de verwachting en vlot geleverd voor een nette prijs.

Heldere site en goed product.

Makkelijk bestellen, een verkeerd besteld hoesje terugsturen geen enkel probleem. snelle levering.

Productbeschrijving is niet correct

Recent gekochte TechProtection sleeve voor de MacBook Air 15 inch is wel erg groot. In de beschrijving van het product wordt gesuggereerd dat deze passend is voor dit type MacBook maar dat is niet correct. Veel te ruim. Omdat het product niet goed aansluit op het MacBook is de kans op beschadiging groter dan bij een sleeve die wel goed past. Kortom, Appelhoes, het zou je sieren als de productinformatie gewoon juist wordt weergegeven!

Heel goede band

Ik hou van deze band, jullie kunnen hem zeker kopen. Echt een goede! Het enige minpunt is dat ik er niet mee onder de douche ga, maar hij is makkelijk af te doen, dus dat is geen probleem. Goede kwaliteit en comfortabel.

prima service

Door een fijn van mijzelf, een vlotte en duidelijke retour en nieuwe aankoop uitgevoerd. Top gecommuniceerd.

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering

Alles perfect geregeld, ook de factuur.

Goede en snelle service!

Overzichtelijke website en webshop, ruime keuzemogelijkheden en goede service.

Retourneren: geen probleem!

We hadden 2 telefoon hoesjes besteld, waarvan één niet was wat we ervan hadden verwacht. Deze hebben we teruggestuurd. Binnen een paar dagen hadden we bericht dat het bedrag kan worden besteed bij een volgende aankoop, wat zeker zal gebeuren.

Snel geleverd. Past perfect

Ipad hoes past perfect.

Goede service incl. snel reageren op vragen

Het lederen hoesje voldoet aan de verwachtingen

Uitstekende service

Snelle levering en correcte prijs voor dit mooie hoesje voor de nieuwe iPhone 16e

Snel behandeld en bezorgd

Na bestelling geïnformeerd tot aan bezorging

Fijne site met de beste keuze uit fatsoenlijke en mooie hoesjes voor de IPhone. Ruime keuze uit mooie merken! Snelle verzending.

Snelle levering, keurig product. Werd keurig in een doosje geleverd, die goed beschermd was. Perfecto

Negatief

Donderdag 27-2 ontving ik mijn bestelling van Appelhoes. Helaas bleek er maar 1 Twelve south butterfly oplader in het pakket te zitten in plaats van de twee die ik had besteld. Daarom heb ik via whatsapp contact opgenomen en ik kreeg keurig binnen 8 uur een reactie dat nog maar 1 lader op voorraad was en dat de tweede lader zou worden nageleverd. Vrijdag 28-2 heb ik (opnieuw via whatsapp) gevraagd wanneer de tweede lader zou worden toegezonden. Daarop heb ik geen antwoord gekregen. Daarom heb ik maandagmorgen 3-3 opnieuw de vraag gesteld wanneer de tweede lader zou worden geleverd. Ik heb daarbij ook uitgelegd dat het een verjaardagscadeautje is dat ik uiterlijk 9 maart moet hebben. Maar ook op dit bericht heb ik geen reactie ontvangen. Daarom dat ik via het contactformulier contact had opgenomen om mijn vraag te beantwoorden. Woensdag 5-3 heb ik hetzelfde bericht als in het contactformulier ook nog via whatsapp toegezonden. Daarop kreeg ik dezelfde dag de reactie dat ‘zodra’ de tweede oplader binnenkomt, deze aan mij wordt verzonden. Ik reageer daar direct op door aan te geven dat het een verjaardagscadeau is en of het nog voor zondag 9-3 geleverd kan worden. Daarop ontving ik weer geen reactie waarna ik op vrijdag 7-3 wederom dezelfde vraag via whatsapp heb gesteld. Gelukkig ontving ik toen we direct een reactie dat wellicht een andere kleur geleverd zou kunnen worden. Daarop reageer ik weer direct welke kleuren mogelijk zijn. Daarop ontving ik weer geen reactie. Maandag 10 maart heb ik via whatsapp aangegeven dat ik mijn geld terug wil. Weer geen reactie. Dinsdag 11 maart heb ik weer aangegeven dat ik mijn geld terug wil en weer geen reactie… Ik ben zeer teleurgesteld over de gang van zaken. Zo word ik al niet eens geinformeerd vóór verzending dat mijn levering niet compleet is en de afhandeling is na 2 weken nog niet op orde. Ik hoop van harte dat we er samen uit komen en dat ik deze review kan aanvullen met een positieve afsluiting.

Een goed en stevig hoesje

Het hoesje werd snel geleverd en is goed en stevig. Het zelfde geldt voor het schermpje.

Snelle levering kwaliteit product als verwacht

Uitstekende service

Snelle levering,product zoals verwacht

Goeie service en snelle levering

Ik had via email eerst gevraagd als de product nog in voorraad ik had snel weer antwoord gekregen waardoor ik kon het direct de zelfde dag bestellen en de volgende dag in huis en de product beval me echt goeie kwaliteit

Heel mooi hoesje wat ik op de beloofde datum in huis had.

Fijne stevige hoed

Goed bedrijf, snelle levering

Goed product en super snelle levering!

Goed product en super snelle levering!

Heel goed!

Ik ben heel blij met mijn hoes, ze zit als gegoten! Ook is het fijn dat de hoes uit 2 delen bestaat en dat ik ze kan afnemen wanneer nodig is en dankzij de magneet blijft mijn tel op zijn plaats zitten

Razendsnel ontvangen

Heel blij met de supersnelle levering en de geweldige kwaliteit voor een heel fijn prijsje.

Nijverheidstraat 6

3144CL Maassluis