Jammer

Ik had 3 producten besteld maar deze zijn niet alle 3 bruikbaar met elkaar Als je een lens beschermer neemt dan past de hoes niet meer. Jammer; hadden ze kunnen weten.

Goed aanbod, juiste prijzen en snelle service. Top!

gewoon goed

Uitgebreid en goed geprijsd aanbod. Snelle verzending

Goede kwaliteit en snelle verzending

Makkelijk kunnen bestellen en artikel ook snel, volgens afspraak, ontvangen. Goede kwaliteit.

Goede service, goede producten

Op tijd

Ruime keus, makkelijke website en snelle levering

Nog geen ervaring, alleen over de levering die was goed.

Ik kan nog niet beoordelen of de hoes kwalitatief goed is, omdat het een cadeautje is welke pas eind deze maand zal worden gegeven

De beste op de markt.n

Koop al jaren hoesjes voor I phone en I pad bij deze webwinkel. Is altijd prijs kwaliteit. Doe zo verder.

Helemaal zaad!

Helemaal kut, kreeg een kapot hoesje en moest betalen om dat kapotte hoesje te repareren

Zeer goed contact en zeer goede service. Ik had een foutje gemaakt en alles is super opgelost. Ik schrijf nooit een beoordeling maar in dit geval wel.

Betrouwbaar en snel het juiste product geleverd.

Zie boven

Prima product en snelle correcte levering

Prima product en snelle correcte levering

Keurig verpakt, overzichtelijke levering. Keurig

Keurig netjes verpakt en geleverd. Kon de bestelling ook tot aan de deur volgen. Ben blij met de bestelling

Supersnel en correct.

Met telefoonhoesjes als core-business is het door de brievenbus afleveren waarschijnlijk heel gebruikelijk. Bij het bepalen van een bezorgadres zou het daarom prettig zijn als de broevenbus-optie per product ook zou worden aangegeven. Dat bespaart gedoe van een afhaalpunt opzoeken en invoeren.

Voldoet niet echt

Had deze bookcase gekocht omdat mijn iphone 13 mini niet meer wil opladen.reparatie kostte 350 euro bij Apple ,ja daaaag Draadloos ging wel maar dan moest ik hem iedere keer uit de hoes halen Bij deze bookcase dus niet? Thuis gaat het net maar magneet blijft nauwelijks aan de telefoon zitten De achterkant is te dik blijkbaar In de auto werkt opladen niet met de hoes erop

Mooi doorzichtig hoesje, snel geleverd.

Top snelle levering en precies wat ik verwachtte

Vlotte service

Goede en vlotte service - fijne ervaring

Snelle levering. Solide product.

Opvouwbare laptopstandaard. Staat heel stevig. Opvouwbaar, dus makkelijk mee te nemen.

Prima.

Alles netjes geleverd, zoals beloofd. Prima!

Ik kocht de Apple 16 pro Max. Normaal altijd Apple hoedje erom echter die kreeg je alleen maar in silicone. Dus kocht ik een keer bij jullie.

Vrijdag besteld. Nog niet verzonden

Vrijdag ochtend besteld. Artikel op voorraad. Hierna geen verzend informatie en maandag nog niets. Jammer

Mijn bestelling werd op tijd bezorgd netjes verpakt

Positief

Alles goed en positief. Enige reden voor niet 5 sterren is geen handleiding op papier. Persoonlijk vind ik dat prettiger en was het opplakken waarschijnlijk beter gegaan.

Goede en snelle levering.

Prima product aanbod en snelle correcte levering.

Nijverheidstraat 6

3144CL Maassluis