Duidelijke wedsite en de producten zijn snel geleverd.

Kwaliteit kan beter

Apple Watch bandje heeft al pluisjes aan verschillende plekken.

ze doen wat ze beloven.

stipt en snel

Snelle service. Artikelen precies waar ik op gehoopt had. Zal volgende keer weer hier bestellen

Fijne webwinkel

Voor mijn Samsung Galaxy S25 Ultra een anti spy screenprotector besteld. Het product kwam netjes verpakt aan. Update qua levering was ook netjes en via PostNL leveren is ook een goede keuze. Het product zelf voldoet zoals beloofd. Totaal geen luchtbellen, dus je hoeft hiervoor niet speciaal naar een winkel. Al met al zeer tevreden!

Snel geleverd, goed passend product.

een dikke 10 op 10

snelle levering, prima materiaal, alles zoals gewenst !!!

snel goed en what you see is what you get

snel goed en what you see is what you get, goede beschrijving die klopt

Mooi hoesje; rugfolie inbegrepen

Lijkt stevig, goed gebouwd. Zelf installeren volgens de meegeleverde instructies.

Goede spullen, snelle levering

iPhone hoesje besteld en screensaver. Goed spullen en snelle service

Snelle levering, goed product!

We hadden allebei een ander type laaddock, was optisch en technisch geen hoogvlieger. Kwamen Appelhoes bij toeval tegen. Gelijk twee besteld. Ziet er netjes uit, technisch interessanter en was met de huidige prijsstelling zelfs goedkoper dan de oude!

Gewoon goed

Het bestelde was niet in orde zonder problemen retour gestuurd en het bedrag binnen twee dagen na ontvangst artikel op mijn bankrekening

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe hoes. De kwaliteit lijkt mij heel goed en hij ziet er mooi uit, ook prettig in het gebruik. Na de bestelling snel bezorgd.

Snelle levering, goed product, goede prijs

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Zie hierboven

Bestelling en bezorging goed

Product kan ik niet beoordelen, is een cadeau voor een ander

Super snel en goede kwaliteit.

Twee dagen na mijn aankoop heb ik, op een vrijdag, mijn hoes besteld. Het was al laat, daarom dacht ik dat het pas na het weekend bezorgd zou worden...maar nee, Zaterdag was het er al! Top!

Geweldig!

Echt ‘lopen’ zoeken naar een leren hoes van dbrabante1928 die ik ooit eens had gekocht voor mn iPhone! Heb hem weer, kon niet wennen aan de kunststof hoes! Ben heel blij, super kwaliteit en steeds op de hoogte gehouden door Appelhoes met verzenden/ontvangen. TOP! Aanrader voor iedereen 5***** dik verdiend!

Goed verzorgd snel bezorgd

Goed product snelle levering

Het product voldoet goed aan de verwachting en de levering was snel. Uitstekend bedrijf

Mooie en kwaliteitsvolle cover

Na lang zoeken ben ik terecht gekomen bij Appelhoes die mij op een vlotte en snelle manier de cover van mijn dromen leverde. Perfecte kleur die ik wilde en kwaliteitsvol ook voor draadloos laden.

Kansloos bedrijf

Jullie sturen net zo lang van die bedel mailtjes voor een review zodat ik dat spuugzat wordt. Stoppen met dat spammen!

Super goed

Het gaat mooi met mijn gekleurde telefoon goeie kwaliteit and leker fijne kanten

Snelle foutloze levering

De wallet hoes van Db zou bruikbaar zijn voor draadloos opladen. Met mijn Apple Magsafe lukt dat echter niet. Nu moet ik telkens mijn Iphone 15 plus uit de Db houder halen om deze draadloos te kunnen laden. Graag ontvang ik van u een passende oplossing. Met vriendelijke groeten, Willem Kooimans

prima, zeer snelle levering

Top!!