Mooie en duidelijke website en snel met verzenden, Top

Ben zeer tevreden over het snelle versturen en over het product.

Snelle levering, ze doen helaas niet veel aan klanten binding

De leveringen zijn altijd netjes op tijd. Wat ik wel zonde vind, is dat er weinig aan klanten binding gedaan word. Als ik bij andere groothandels een bestelling plaats, zit er altijd een extraatje in de doos. Niet dat het nodig is, maar het is wel iedere keer weer leuk, als je de door openmaakt en er zit een product bij die je kunt proberen. Dat is een win win, want ik bestel sneller bij dit bedrijf en leer ook de producten kennen.

Super service, fijn contact en snelle reactie op vragen.

Tot mijn weten had ik een product niet ontvangen. Ze hebben me hierbij goed geholpen. Een aanrader!!

Uitstekende service

Er miste een onderdeel bij mijn bestelling. Na 1 mailtje, werd het direct opgepakt en na 2 werkdagen had ik het al in huis. Ook bij de bestelling erna zat er een backorder bij en ook hier was ik weer uiterst tevreden over de afhandeling

Bestelling heel snel ontvangen

Bestelling heel snel ontvangen. Heel netjes. Goede communicatie.

Goede prijs

Goede prijs maakt goed schoon

Super snel geleverd en aardige mensen bij de klantenservice

Supersnelle levering

Goede prijs en direct verzonden. Superfijn!!

Fijne groothandel

Alles keurig en vlot geregeld

Goed materiaal snelle levering

Materiaal doet wat het beloofd

Professioneel, vriendelijk en snelle levering

Veel producten van top kwaliteit, snelle levering maar vooral professioneel advies!!

Snelle topservice!

De producten worden snel geleverd, vriendelijke medewerkers, ruim assortiment, topkwaliteit

Snelle service, goede producten

Snelle service, goede producten

Goede producten en een snelle levering

Meestal de volgende dag in huis

Zeer snel en goed

Snelle en goede service

Helemaal top

Snelle service. En ruime keuze aan producten

De lijm is sterk alleen het flesje zelf is niet zo handig. Verder plakt de lijm goed, droogt niet snel op en blijft lang zitten

Alles is prima geregeld

Snelle levering en goed product

Mijn bestelling was snel geleverd en ik had even contact met de klantenservice wat snel werd beantwoord naar tevredenheid

Goede producten voor juiste prijs

Had snel paar flesjes Caption nagellak nodig voor in mijn salon. Snelle levering en prima inkoopsprijs. Bestel hier zeker weer.

Snelle levering en zeer goede producten

Uitstekend!

Het heeft een mooie uistraling en blijft lang mooi

Mooie uitstraling en blijft super goed zitten

Diamantstraat 1 C

7554TA Hengelo

Over Nagelgroothandel.nl

Nail XL | Nagelgroothandel.nl - De Nr. 1 Nagelgroothandel sinds 2002 met eigen Nail XL Academy met opleidingen en workshops voor nagelstyliste, wimperstyliste en/of wenkbrauwstyliste.