Altijd netjes op tijd en volledig geleverd

Nooit problemen gehad. Ook de belofte vandaag besteld morgen in huis maken ze waar! En altijd iets lekkers bij de bestelling!

Altijd TOP

Top! Altijd snelle service en wanneer je telefonisch contact op neemt wordt je ook SU PER geholpen.

Geweldige snelle service

Meestal binnen 2 dagen de bestelling binnen

Netjes verpakt en snel geleverd

Alles goed

Snelle levering zoals altijd

Erg tevreden

Snelle levering,ik ben er blij mee.

Goede en snelle levering. Groot assortiment.

Snelle levering, duidelijke informatie op website.

Vindt alleen jammer ik heb vrijdag voor 16.00 uur besteld en krijg het hoop ik morgen binnen. Ben je wel 5 dagen verder.

Altijd goede service en producten

Erg goede winkel. Snelle en goede service. Goede producten en altijd alles goed verpakt. Ben super tevreden

Snelle levering!

De website is zeer gedateerd, je weet niet wat je ziet :-) Het is een grote warboel van allerlei info en ik zou niets hebben gekocht als ze mijn bestelling niet als enige op voorraad zouden hebben. Bij hen kon ik alle wimperverf in één keer kopen, andere webshops hebben vaak niet alle kleuren op voorraad. Uiteindelijk gaat het bestellen wel snel en het was de volgende dag al in huis!

Prijs kwaliteit oke

Fijne spullen, snel besteld, snel geleverd!!

Ik werk met de producten van young nails, fijn om mee te werken. Via Nagelgroothandel snel besteld en keurig verpakt en snel geleverd. Gewoon goed!!

Helemaal topp

Nooit problemen mee gehad altijd alles netjes optijd binnen gehad

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering

Goeie snelle levering en snel contact

Als er iets niet is nemen ze snel contact met je op....en snelle goeie levering

Betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

prachtig bedrijf en goede begleiding

prettig en goed

Snelle levering en zeer behulpzaam

Ik had per ongeluk een fout pakketje opgestuurd gekregen en dit is perfect opgelost. Heel erg blij mee. Ik bestel hier nu altijd!

groot assortiment

veel goede merken in assortiment. snelle levering en regelmatig goede acties

Mijn trouwe leverancier

Al jaren mijn trouwe leverancier met een geweldige service!!

Snelle en goede service

Snelle service. Per ongeluk verkeerde kleur lak geleverd, dat werd na een belletje direct toegestuurd, volgende dag al in huis.

Zwee vriendelijk en behulpzaam

Altijd goed!

Ik bestel al jaren een groot deel van mijn nagelspullen bij deze groothandel. Ze leveren heel snel ,als het er niet is wordt het nageleverd en bij klachtrn en retouren wordt niet moeilijk gedaan en problemen snel opgelost. Kortom hier spreekt een tevreden klant!

Goede communicatie

Als er iets niet voorradig is wordt dat goed doorgegeven. De levering is snel. Er zijn goede producten te koop.

Diamantstraat 1 C

7554TA Hengelo

Over Nagelgroothandel.nl

Nail XL | Nagelgroothandel.nl - De Nr. 1 Nagelgroothandel sinds 2002 met eigen Nail XL Academy met opleidingen en workshops voor nagelstyliste, wimperstyliste en/of wenkbrauwstyliste.