Super kan niet anders zeggen

Goede producten, snelle levering, kortom ik ben dik tevreden.

Vlotte afhandeling

Zeer klantvriendelijk

Prima, snelle levering!

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering!

een goede groothandel

het is een goede groothandel en het wordt ook snel geleverd echt top

Altijd snel en goed

Prima, snelle levering, goed verpakt

Ruime keuze, snelle levering, alles was netjes verpakt. Producten zoals verwachting. Prima dus!

als eerder prima snelle levering

Als altijd een prima service, snelle levering ook aan particulieren ;-)

Prima levering, ouderwetse site

De levering kwam snel. De site kan wel een update gebruiken naar een modernere stijl, zodat de site ook mobiel gemakkelijk te gebruiken is.

Snel en goede producten

Binnen 2/3 dagen al in huis. Soms al de volgende dag. Top service

TOP!

Ik heb een tijdje geleden wat spullentjes besteld maar vanwege de lockdown waren er een aantal artikelen niet op voorraad ze hebben mij daarover opgebeld en alternatieve producten aangeboden! Super service!

Goede producten en top service!

Naast de webshop hebben ze ook een fysieke winkel waar ik graag kom omdat het assortiment overzichtelijk en uitgebreid is en je altijd goede service / advies krijgt.

Supersnelle levering

Ruime keuze uit merken.

Goed overzichtelijk snel en gemakkelijk vriendelijke dames in dienst

Top fijne webshop maar ook fijne fysieke winkel wel jammer geen golden rose make up verkoop meer hoop dat er iets alternatiefs komt

Super service!

Ik had producten van jullie nodig en zou het moeten verzonden worden. Het is in korte tijd verzonden. Ik ben heel tevreden over.

Geweldig produkten

Ben heel goed geholpen

Geweldig!

Ik heb helemaal niks aan te merken op de manier waarop mijn bestelling werd afgehandeld. Ook de communicatie verliep heel vlot en vriendelijk! Echt top, ik kom zeker terug!

Topppieee

Geweldig snelle levering en prijs, kwaliteit verhoudingen zijn top. Zeer tevreden

Wel goed

Alleen volgensmij waren paar producten die ik kreeg over de datum dus dat was wel een beetje jammer

Vriendelijk en netjes

Vriendelijk en netjes. Dames die er werken weten waar ze het over hebben. Wat ik wel jammer vind is dat er vaak kleuren acryl die ik dan wil bestellen niet op voorraad zijn.

Super behandeld. Werd zelfs even nagebeld dat 1 product niet op voorraad was. En werd nagezonden

Top bedrijf met snelle service en goede producten

Wanneer ik een bestelling plaats, is deze altijd zeer snel geleverd. De track en trace code krijg ik meteen zodra deze bekend is. Daarnaast zijn de producten ook van zeer goede kwaliteit!!!

Altijd een goede service.

Ik bestel graag bij nagelgroothandel. Ben erg te spreken over hun service, ook wanneer er iets mis is met de bestelling en/of deze niet geleverd wordt. Erg prettig dat zij adequate controles voeren omtrent producten die alleen voor gecertificeerd en/of kvk geregistreerde bedrijven beschikbaar dienen te zijn.

perfecte service en levering

Als ik iets bestel is het de volgende dag binnen en een nalevering is ook snel binnen, top.

Goede service bestelling op tijd binnen

Supper snelle levering! Ben heel tevreden , bedankt!

Diamantstraat 1 C

7554TA Hengelo

Over Nagelgroothandel.nl

Nail XL | Nagelgroothandel.nl - De Nr. 1 Nagelgroothandel sinds 2002 met eigen Nail XL Academy met opleidingen en workshops voor nagelstyliste, wimperstyliste en/of wenkbrauwstyliste.