Goede en snelle levering

Goede makkelijke web-site

Zeer makkelijk om bestelling te doen en snelle service

Snelle en perfecte service

Bestellen en snel ontvangen, dat wil toch iedereen. Niet alles was direct leverbaar. De nalevering was al enkele dagen later.

Goede en correcte levering.

Goede en correcte levering. Snelle service.

Mooie kleuren en snelle levering

Xxx

Super service!

Super service snelle levering snelle mail reactie! Kortom vaker bestellen!

Snelle levering,goed ingepakt !

Prima!!!

Snelle zorgvuldige levering

Fijn en goed geholpen

Prima, precies wat ik ervan verwachtte

Mijn ervaring bij Nail XL is heel goed, gezellig en professioneel. Precies wat ik er van verwacht. Ik doe de allround opleiding en ervaar Chantal als kundig! Nu online van Chantal opdrachten gekregen, ook heel fijn ,al was ik zelf wel blijven oefenen. Hopelijk na deze nare tijd maar weer oppakken zoals het hoort, kijk er naar uit. De groothandel-winkel vind ik ook een groot assortiment hebben maar geen gezellige uitstraling hebben en lastig om dingen zelf te vinden en niet aantrekkelijk om eens lekker rond te snuffelen. Als je het vraagt wordt je goed verder geholpen, dat wel. Hier valt dan nog winst te behalen, maar over het algemeen TOP!

Goede producten en support

Ik heb goede advies gekregen via de online chat. Super tevreden met de producten!

Pefect

Goede service, altijd vriendelijk, snelle levering, goede lessen

Mooie webshop met ruim aanbod, en snelle levering. Erg tevreden:)

Snel en goed

Besteld en bezorgd. Service is top!

Geweldige producten en top service

Ik bestel graag bij de nagelgroothandel.nl. De website is erg overzichtelijk en ze verkopen alles wat ik nodig heb en ook voor goede prijzen! Alle producten zijn zoals beschreven aangekomen en ik zal in de toekomst nog vaak via de nagelgroothandel bestellen!

Snel en uitstekende levering. Met een extraatje erbij, dat maakt een mens blij😀

Goede en snelle levering. Het extra kadootje bij de bestelling is echt heel erg attent! Altijd leuk als er een kleine verrassing bij zit.

Mooie nagellak!

Mooie nagellak. 2x iets besteld. 2x niet op tijd binnen. Vind ik jammer. Goed app contact en word vriendelijk te woord gestaan. Hierdoor de reden dat ik blijf bestellen.

Altijd snelle service en goede kwaliteit spullen.

Min punten. De website. Zoeken naar een product is nagenoeg onmogelijk. Daarnaast is de layout onoverzichtelijk. Productinformatie kan uitgebreider. Prijzen exclusief btw. Plus punten: snelle levering.

Netjes geleverd

Goede service en bij elke bestelling altijd wat extra's. De kleinste dinge worden zeker gewaardeerd

Perfecte service, goede kwaliteit

Snelle service en erg vriendelijk aan de telefoon. Behulpzaam. Fijn personeel!!! Goede produkten.

Perfecte service

Perfecte service

Goede service! Alleen jammer dat je geen promotie materiaal krijgt voor je klanten als service

Diamantstraat 1 C

7554TA Hengelo

Over Nagelgroothandel.nl

Nail XL | Nagelgroothandel.nl - De Nr. 1 Nagelgroothandel sinds 2002 met eigen Nail XL Academy met opleidingen en workshops voor nagelstyliste, wimperstyliste en/of wenkbrauwstyliste.