Toppers

Topbedrijf

Zeer goede communicatie

Ik heb geen btw nog KVK nummer maar na voorleg van certificaten was alles in orde. Super!

Snelle levering en een overzichtelijke website

Goede service en topproducten!!

Altijd een snelle levering en je vragen worden snel beantwoord. En hele fijne en goede producten.

Supersnelle service en goede producten en aanbiedingen!

Supersnelle service en goede producten en aanbiedingen! Ik koop hieer graag en kan zeker aanbevelen je producten hier te kopen!

Lossen problemen op

Ik had een nieuwe lamp besteld, en onderin bij de lamp stond een link waar je de bulk lampjes bij kon bestellen ik bestelde er 4 bij, maar de link was niet goed waardoor ik lampjes kreeg voor een ander type lamp, ze hebben dat direct opgelost en de andere mocht ik ook houden want ze passen wel in mijn andere lamp, vond ik heel netjes.

Vriendelijk personeel, snelle afhandeling en bezorging van je bestelling. Leuke opleidingen, kundige docentes

Goede service en snelle levering

Ga zeker m'n volgende bestelling daar plaatsen

Super snel

Super snel, lieve eigenaar die super goed en snel handeld

correct

prima levering ontvangen

fijne groothandel , fijn personeel en goede opleidingen .ben zeer tevreden

Krijg mijn bestelling op tijd en zoals verwacht van het product !

Geweldig!!

In 2011 heb ik kennis mogen maken met Nail XL, en zoals jullie gegroeid zijn ben ik mee gegroeid! Ze staan altijd voor je klaar en hebben goede en snelle service ik kan niet anders zeggen dan een top bedrijf die is gemaakt en word gerund door liefde! ❤️

Vlitte levering

Vlotte levering alles volgens plan verlopen.

Veel keuze en goede service.

Super groothandel met passie

Altijd als ik bestel zijn de producten netjes optijd, als er iets nog bij de bestelling gedaan moet worden dan wordt dat super goed geregeld. Via email en telefoon super bereikbaar.

Bij de pedicure betaal ik voor dit product 10 euro bij u ruim 23 euro of meer

Te duur raar dat ik bij de pedicure 10 euro betaald voor hetzelfde product en bij u ruim 23 euro

goede service en goede hulp bij vragen, snelle afhandeling van bestellingen

Mooie artikelen goede service

Netjes en profesioneel

Goeie uitleg over de produkten en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen

Goed bedrijf en snelle levering

Altijd vriendelijk, snelle leveringen, gewoon een goede aanrader.

Het was op tijd voor mij de eerste keer besteld via de website goed geregeld!

Toppie

Toppie

Leveren snel en als iets niet op voorraad is wordt er meteen contact opgenomen.

heel goed

netjes op tijd verstuurd

Diamantstraat 1 C

7554TA Hengelo

Over Nagelgroothandel.nl

Nail XL | Nagelgroothandel.nl - De Nr. 1 Nagelgroothandel sinds 2002 met eigen Nail XL Academy met opleidingen en workshops voor nagelstyliste, wimperstyliste en/of wenkbrauwstyliste.