Goede producten en top service

Super snelle levering

De lamp die ik heb besteld is van goede kwaliteit en de bestelling werd de volgende dag geleverd. Ik ben heel tevreden.

Uitstekend!

Snelle verzending!

Snelle levering!

Snelle levering en nieuw product werd gratis geleverd omdat er een foutief alternatief was ingepakt. Ga zo door!

Snelle en keurige levering, goede producten

Ik ben 100% tevreden met prijs kwaliteit verhouding en levering

Goede producten, snelle afhandeling en levering.

Mooie overzichtelijke en toegankelijke website. Prima bestelproces, goed verpakt en snel geleverd.

Ontevreden

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Twee van de vier artikelen waren niet geleverd maar wel betaald. Eerst keer gebeld en de twee artikelen zouden worden opgestuurd. Twee weken later weer gebeld de artikelen zijn niet op voorraad. Weer later opnieuw gebeld en de oplossing was koop de missende artikelen maar bij de Hema en dan storten we het bedrag terug. Het feit dat je bestelling incompleet wordt geleverd en zelf meerdere keren moet bellen vind ik slecht. Voor mij ook de laatste keer dat ik hier bestel.

Prima service.

Snelle service goede producten

Snelle levering Top

Snelle levering van mijn bestelling

Heel tevreden en er zat nog een cadeautje bij mijn bestelling ook. Geweldig.

Fijne webshop en snelle levering. Producten worden goed verpakt dus minimale kans op beschadiging tijdens transport.

Slecht

Morgen geleverd? Zit al een week te wachten

Goed advies ook na 17:00 uur bereikbaar en snelle levering

keurig

snelle levering, goede service

pakket werd snel geleverd. Ook de nalvering nog dezelfde week ontvangen.

correcte behandeling snel in huis

zie boven

Reuze in keuze en snel bovendien.

Zeer uitgebreide keuze van artikelen. zeer snelle levering.

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de producten, de snelle verzending en het eventuele contact indien nodig. Ik raad nagelgroothandel van harte aan.

goede service

snelle service.

Netjes snel duidelijk

Klantvriendelijk en service gericht. Duidelijke uitleg en indien gewenst direct een medewerker op de chat. Snelle levering.

Klantvriendelijk!

Mijn eerste ervaring was zeer goed! Uitstekende service, top kwaliteit!!!

Lief behulpzaam personeel

Ik wordt altijd goed en snel geholpen. Mijn klacht destijds werd prima opgelost. Eigenlijk geen minpunten.

Diamantstraat 1 C

7554TA Hengelo

Over Nagelgroothandel.nl

Nail XL | Nagelgroothandel.nl - De Nr. 1 Nagelgroothandel sinds 2002 met eigen Nail XL Academy met opleidingen en workshops voor nagelstyliste, wimperstyliste en/of wenkbrauwstyliste.