Zeer goede ervaring.

Fijne site om te bestellen , alles is makkelikk te vinden en staat duidelijk uitgelegd. Snelle levering. En wat ik erg attent vond, bij het uitpakken van me bestelling zat er een zakje snoep in, zo leuk dat ze dat doen. Super :)

Niet klantgericht!!

Ik heb allergielijm bij u besteld nav van het advies van uw medewerker. Ik heb een allergische reactie gekregen na gebruik van uw product. Hierna heb ik mailverkeer gehad met uw medewerker. Er wordt op geen enkele wijze tegemoet gekomen nav mijn klacht! Heel slecht dus.

De levering was zeer snel alleen was ik teleurgesteld dat mij builder gel was uitgelopen als hij aankwam en daardoor toch redelijk wat product ben kwijtgespeeld, ook de vloeistof die ik besteld had is deels uitgelopen maar door transport kan dit natuurlijk wel gebeuren

snelle levering en als verrassing een lekker zakje snoep ! ;)

Fantastisch!

Producten tegen verwachting in volgende dag (zaterdag) in huis! ZIt er warempel nog een lekkere versnapering in de doos verstopt ook! Vanaf €25,- al gratis verzending, dat is erg goedkoop! Producten zijn van top kwaliteit.

Afwachten

Heb vorige week 2 artikelen besteld en 1 artikel binnen gekregen en het ander artikel nog steeds niet binnen gekregen.

Bestellingen worden altijd netjes en snel geleverd! ook als een product tijdelijk niet geleverd kan worden(wat natuurlijk een keer kan gebeuren) zorgen jullie voor een nette en snelle oplossing. Kortom ik ben een zeer tevreden klant!

Netjes verpakt

Goede hulp via de chat, spullen netjes verpakt en snel in huis

Veel keuze uit producten

Jammer dat ik nu een paar keer op een aantal producten moest wachten omdat ze niet meteen leverbaar waren

Prima ervaring. Leuk dat er een kadootje bij zat. (Jammer dat het niet nagel gerelateerd was)

Snelle service en betaalbaar

Ik was op zoek naar goede mondbescherming. Deze heb ik op jullie website gevonden tegen een zeer betaalbare prijs

Geweldig.

Geweldig en wordt snel geleverd.

Als je online aan het shoppen bent is er iemand van de firma die je online helpt bij vragen over producten. Snelle levering en al snel bij een laag bedrag gratis verzending.

Makkelijk en snel

Alle bestellingen kwamen goed aan op 1 na maar daar hebben ze goed op gereageerd en gezorgd dat ik zo snel mogelijk een nieuwe kreeg. Top dus!

Professioneel

Super!!!

Super service, snel chat contact, direct antwoord een vriendelijk geholpen. Altijd en klein zakje snoepjes, gewoon lief!

Netjes, overzichtelijke en de producten zijn van een goede kwaliteit

Ik bestel regelmatig producten bij nagelgroothandel en ben zeer tevreden.

Super snel

Binnen 24 uur mijn pakket was binnen

Goeie en snelle service

Bestelling goed ontvangen na bestelling via het internet.

Bestelling goed ontvangen. Verder nog geen ervaring met Nagelgroothandel.nl

Goede kwaliteit penseel

Goed, snel, correct

Altijd een snelle levering. Snelle reacties. Veel keuze... Ik mis wel de entity daar heb ik ook wat van.

Snel geleverd snel besteld

Goede kwaliteit

Diamantstraat 1 C

7554TA Hengelo

Over Nagelgroothandel.nl

Nail XL | Nagelgroothandel.nl - De Nr. 1 Nagelgroothandel sinds 2002 met eigen Nail XL Academy met opleidingen en workshops voor nagelstyliste, wimperstyliste en/of wenkbrauwstyliste.