Snelle levering alles netjes aangekomen top
Snel antwoord op specifieke vragen. Ben zeer tevreden!
Altijd fijne en snelle service.
De volgende dag werd mijn bestelling geleverd en het was zeer zorgvuldig verpakt, bijna overdreven haha want de inhoud was niet eens breekbaar. Helemaal tevreden.
Besteld snel geleverd, goed product ontvangen!
Ik heb altijd een goed gevoel bij jullie. Wel eens een probleem met een product gehad,en is altijd goed opgelost. Voor mij een 10
Via een chat makkelijk en snel contact met Frank. Hij denkt mee en helpt je graag ! Nooit klachten gehad. Top !
Had tijdens bestellen een vraag werd gelijk opgepakt via chat. Daarna deed ik t nog fout maar er werd contact opgenomen. Dus de fout was snel opgelost.
Zeer fijne nagellak gekocht van Caption waarbij de base, kleur en topcoat goed samen gaan. Kleuren maar rond de 7,50. Per potje. Ik ben er heel tevreden mee
goede producten voor redelijke prijs
Beste Tatiana, bedankt voor je beoordeling. Graag reageren wij hierop. Je hebt bij je bestelling gebruik gemaakt van onze kortingsactie. Bij deze kortingsactie zijn voorwaarden van toepassing. Een verwijzing hiernaar heeft ook vermeld gestaan bij alle communicatie hierover. Hierdoor kon het tot 5 werkdagen duren door de extreme drukte voordat wij je bestelling versturen. Als er geen kortingsactie is dan is dit voor 16:00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd. Mogelijk was je niet bekend met de voorwaarden van de kortingsactie, echter proberen wij dit altijd overal en zo duidelijk mogelijk te vermelden. Hopende je hiermee een passende toelichting te hebben gegeven. Wij zullen dit ook nog even per email aan je doorgeven.
Originele beoordeling
goede producten voor redelijke prijs, verzending duurt vrij lang.
Goede service en alles ligt keurig netjes klaar en dat is helemaal geweldig!
Hoogwaardige producten, goede site, keurig verpakt en snel geleverd. Koop hier vaker!
Na goed overleg met Frank Brandiet i.v.m mijn ouderwetse manier van bestellen is alles goed gekomen,ook voor toekomst!Daar heb ik nu vertrouwen in!
Ruime keuze in nagel producten, duidelijke informatie. Goede service.
Beste Shameh, bedankt voor je beoordeling. Graag reageren wij hierop. Je hebt twee bestellingen gedaan en daarbij gebruik gemaakt van onze kortingsactie. Bij deze kortingsactie zijn voorwaarden van toepassing. Een verwijzing hiernaar heeft ook vermeld gestaan bij alle communicatie hierover. Hierdoor kon het tot 5 werkdagen duren door de extreme drukte voordat wij je bestelling versturen. Als er geen kortingsactie is dan is dit voor 16:00 uur besteld dezelfde werkdag verstuurd. Mogelijk was je niet bekend met de voorwaarden van de kortingsactie, echter proberen wij dit altijd overal en zo duidelijk mogelijk te vermelden. Hopende je hiermee een passende toelichting te hebben gegeven. Wij zullen dit ook nog even per email aan je doorgeven.
Originele beoordeling
Ruime keuze in nagel producten, duidelijke informatie. Minpunt: Lange levertijd ervaren.
Duurde een week dat ik op mijn artikelen moest wachten
Beste Marcella, bedankt voor je beoordeling. Je hebt alleen de bestelling gedaan en gebruik gemaakt daarbij van de kortingsactie. Bij deze kortingsactie zijn voorwaarden van toepassing. Een verwijzing hiernaar heeft ook vermeld gestaan bij alle communicatie hierover. Hierdoor kon het tot 5 werkdagen duren door de extreme drukte voordat wij je bestelling verstuurden. In jouw geval heb je binnen deze 5 werkdagen de bestelling overigens ontvangen. Mogelijk was je niet bekend met deze voorwaarden, echter proberen wij dit altijd overal en zo duidelijk mogelijk te vermelden. Hopende je hiermee een passende toelichting te hebben gegeven. Wij zullen dit ook nog even per email aan je doorgeven.
Geweldig goed.
Bestelling altijd snel binnen, en goede voorraden!
Altijd goede producten die over het algemeen ook snel bezorgd worden!! Goede service door berichten mogelijk!. Mooie nieuwe website!!
Bij de opmerkingen van de bestelling heb ik de vraag gesteld dat in de email die ik ontving er een korting aangeboden werd van 10% terwijl bij het afrekenen 8% korting gerekend werd. Waarom? Inmiddels antwoord gekregen met duidelijke uitleg dat ik wel 10% korting gekregen heb maar dat het een fout in het systeem is dat er 8% gemeld is.
Beste Gerda, bedankt voor je reactie. Helaas hebben wij de opmerking bij je bestelling gemist. Het goede nieuws is echter dat er wel gewoon 10% korting is berekend over je bestelling, dit kun je op de factuur ook narekenen eventueel. In de tussenstap van de check-out zag je inderdaad achter de kortingscode -8% staan. Dit issue wordt onderzocht en aangepast. Er wordt echter zoals hiervoor aangegeven wel gewoon 10% korting berekend. Bij vragen of opmerkingen verzoeken wij je altijd even te bellen, mailen of chatten zodat wij sneller kunnen reageren hierop. Wij zullen je de toelichting ook nog even per email toesturen.
Originele beoordeling
Bij de opmerkingen van de bestelling heb ik de vraag gesteld dat in de email die ik ontving er een korting aangeboden werd van 10% terwijl bij het afrekenen 8% korting gerekend werd. Waarom? Indien ik weer geen antwoord krijg vind ik dat erg kwalijk.
Goede webwinkel en snelle service. Veel producten .
Fijn bedrijf Als je t even niet kunt vinden op de webshop omdat die vernieuwd is staar de backup klaar om je te helpen
Haal al jaren bij Nail xl mijn producten. Altijd keurig geholpen. Alle producten op voorraad. Voor vragen staan ze altijd klaar. Af en toe laat ik mijn pakketje verzenden. Deze is de volgende dag dan al binnen.
Top service, ik bestel hier heel regelmatig en krijg alles altijd snel. Ook fijn is dat alles wat ik nodig heb op voorraad is. Dat is ook niet overal het geval. Heel fijn!!!
Diamantstraat 1 C
7554TA Hengelo
Nail XL | Nagelgroothandel.nl - De Nr. 1 Nagelgroothandel sinds 2002 met eigen Nail XL Academy met opleidingen en workshops voor nagelstyliste, wimperstyliste en/of wenkbrauwstyliste.