Supergoed

Geweldig goed.

Bestelling altijd snel binnen, en goede voorraden!

Altijd heel fijn

Altijd goede producten die over het algemeen ook snel bezorgd worden!! Goede service door berichten mogelijk!. Mooie nieuwe website!!

levering was goed echter geen antwoord gekregen op mijn vraag

Bij de opmerkingen van de bestelling heb ik de vraag gesteld dat in de email die ik ontving er een korting aangeboden werd van 10% terwijl bij het afrekenen 8% korting gerekend werd. Waarom? Inmiddels antwoord gekregen met duidelijke uitleg dat ik wel 10% korting gekregen heb maar dat het een fout in het systeem is dat er 8% gemeld is.

Snel en makkelijk

Goede webwinkel en snelle service. Veel producten .

Supers

Fijn bedrijf Als je t even niet kunt vinden op de webshop omdat die vernieuwd is staar de backup klaar om je te helpen

Haal al jaren bij Nail xl mijn producten. Altijd keurig geholpen. Alle producten op voorraad. Voor vragen staan ze altijd klaar. Af en toe laat ik mijn pakketje verzenden. Deze is de volgende dag dan al binnen.

Altijd snelle levering en meestal alles op voorraad!

Top service, ik bestel hier heel regelmatig en krijg alles altijd snel. Ook fijn is dat alles wat ik nodig heb op voorraad is. Dat is ook niet overal het geval. Heel fijn!!!

Bestel hier regelmatig, wordt altijd netjes en snel verzonden en wat niet op voorraad is, volgt over het algemeen snel en er wordt goed gecommuniceerd.

Altijd prima! Snel geleverd!

Goed assortiment.

Heel tevreden over de website

De beste service en altijd heel vriendelijk

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Als onervaren klant heeft het personeel mij een perfecte set geadviseerd waarmee ik nu hele mooie nagels heb. Ben zeer blij met de set, de prijs daarvan, de kwaliteit en de service. Uitstekend en absoluut aan te bevelen.

super service

ik ben super content van de service

super

voor de eerste x besteld...2 dagen later in huis. Voor jullie gekozen ivm de prijs. Top

En snel geleverd

Super snelle levering

Producten makkelijk te vinden in de webshop. Bestelling klopt. Snelle reactie via de mail

Altijd goede en snelle service!

Goede spullen, snelle levering, goed verpakt en altijd klantvriendelijk wanneer er contact is.

Snelle levering en goede service

Altijd goede en snelle levering. Service is top!

Er wordt goed les gegeven, de service is prima en je wordt professioneel geholpen.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Als tip wil ik wel meegeven om zendingen welke door de brievenbus kunnen, deze niet als pakket te versturen. Dit scheelt qua bedrag voor uw klant, en er hoeven minder PostNL busjes te rijden het geen beduidend beter is voor het milieu. Verder ga zo door, plezierig en snelle leveringen, top!

toppie

snelle levering goede producten

Servicegerichte groothandel, veel productkennis

Vanaf dat ik mijn opleiding bij NailXL gedaan heb, koop ik bijna alles in via nagelgroothandel. Het grote voordeel is dat het niet 1 merk bevat maar meerdere. Er is op alle vlakken behoorlijk keuze van basis tot naverzorging. De verzending gaat altijd vlot en de service is goed. Ook als er iets misgaat wordt dit zsm opgelost.

Altijd tevreden

Altijd behulpzaam indien nodig Zeer tevreden

Diamantstraat 1 C

7554TA Hengelo

Over Nagelgroothandel.nl

Nail XL | Nagelgroothandel.nl - De Nr. 1 Nagelgroothandel sinds 2002 met eigen Nail XL Academy met opleidingen en workshops voor nagelstyliste, wimperstyliste en/of wenkbrauwstyliste.