Kwaliteit, goed verpakt, goede communicatie

Kwaliteit op Hoog niveau, snel geleverd, goed verpakt. 1 woord: Toppers 👍👍👍

• Weet u dat we een showroom hebben om onze producten te bekijken en om aankomen te doen? Nee

snel geleverd, netjes verpakt.

Mooie verpakking van het beeldje.

• Weet u dat we een showroom hebben om onze producten te bekijken en om aankomen te doen? Ja

Snelle levering. Netjes verpakt

Super snelle levering. Beeldje netjes verpakt om beschadiging te voorkomen.

• Weet u dat we een showroom hebben om onze producten te bekijken en om aankomen te doen? N.v.t.

Snelle levering!

Meer dan geweldig

Wat een super service. Jullie zijn snel en accuraat en ook nog eens niet duur. Het was heel aangenaam dat ik de tijd kreeg om alle wandsculpturen te bekijken. Hij hangt nu en we zijn er reuze blij mee. Bedankt en tot de volgende keer!

Prima bedrijf

Je ontvangt de bestelling zoals je het artikel ook verwacht had , en heel snelle levering

Prettige ervaring! Snelle levering in zeer goede staat ontvangen. Het artikel was volledig naar trevedenheid.

Veel keuze, alle tijd werd genomen om tot de juiste keuze te komen.

Fijne klantvriendelijke behandeling

Gerne nochmals!

Ich freue mich, dass ich Ihren Onlineshop mit den tollen Produkten gefunden habe! decovista kann ich wirklich empfehlen - schöne Produkte, kompetente und nette Beratung, schnelle Lieferung - auch vor Weihnachten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Wissen Sie, dass wir eine Ausstellung haben, um unsere Produkte anzusehen und Käufe zu tätigen?" Nein

goed contact, snelle levering, goede prijs

zelfs rondom de feestdagen een snelle levering. Het product dat ik, als cadeautje voor mezelf, heb aangeschaft had een prima prijs.

Een kadootje voor mijn zusje gekocht en ik kon het artikel vandaag ophalen in het magazijn. Wat zal ze er blij mee zijn. Ik kreeg er een kopje thee en heb gelijk even in de showroom rondgekeken. Heb veel moois gezien waar ik helemaal vrolijk van word en heb nu een wensenlijstje in mijn hoofd. Tot de volgende keer.

Snelle, correcte service

Na mijn betaling, direct opgestuurd! Top!!

Altijd vriendelijk

Regelmatig bestelling bij deco Vista , vriendelijke mensen die alles doen om ons klanten van dienst te zijn . Vlotte afhandeling . Groet monique van uum

Warm

Zeer vriendelijke ontvangst, mooi aanbod waar de liefde voor het materiaal vanaf straalt en gepaste privacy zodat mijn moeder en ik rustig onze keus konden bepalen. Nette afhandeling👍

waanzinnig leuk

Super mooie artikelen en super vriendelijke mensen. Ik keek mijn ogen in de showroom uit. Ben heel blij met mijn wanddecoratie. Handig dat ik die kon pinnen. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

• Do you know that we have a showroom for viewing our products and making purchases ? Yes

Zeer goed ingepakt

Zeer tevreden !

Mijn bestelling was goed en netjes ingepakt en binnen 5 werkdagen bezorgd

Mijn bestelling was goed en netjes ingepakt en binnen 5 werkdagen bezorgd

KOMPLIMENT 👍

Ich bin SEHR zufrieden mit dem schnell gelieferten Artikel ... wie auch mit der professionellen Verpackung 👍 Die Bestellung war unkompliziert und ich wurde über die Lieferung bestens informiert 👍 ... kann ich nur WEITER EMPFEHLEN 👍

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Wissen Sie, dass wir eine Ausstellung haben, um unsere Produkte anzusehen und Käufe zu tätigen?" Ja

Snelle en nette levering, helemaal goed!

excellent

Hello sir madam I have recived my order on time and it is fantastic love and i like very much thanks once again Decovista regard Netra

• Do you know that we have a showroom for viewing our products and making purchases ? N/A

snel en efficient

Snelle levering, product goed verpakt, prima service. Geeft het idee dat de mensen erachter hart voor hun werk hebben.

Fantastische producten, goede service

Supergoed!

Klantvriendelijk!

Goed op de hoogte van de producten die worden aangeboden. Denkt goed mee met de klant. Kortom: ga zo door!

uitstekend

zeer snelle levering, product voldoet aan de verwachting

Freundliche Kommunikation, super Bestell-und Lieferungsprozedere!

Wir bestellten eine schöne Wandskultur, die wir in einer Gallerie in Kalifornien erstmals gesehen hatten. Wir erfuhren von der Lieferungsmöglichkeit über Decovista in den Niederlanden. Die Kommunikation und der Ablauf der Bestellung verliefen freundliche, speditiv und zuverlässig und wir waren mit der Lieferung und der Qualität der Skulptur sehr zufrieden.

Kiyoh Bewertungen