Geweldig!

Mooi showroom, prachtige, aparte artikelen. Ik kom hier voor de Kerst nog zeker terug.

• Weet u dat we een showroom hebben om onze producten te bekijken en om aankomen te doen? Ja

Mooi product en netjes verpakt

De spiegel was goed verpakt en ziet er mooi uit.Alleen de wimper op het oog zat dubbel en is niet netjes meer.Ook het kabeltje om de spiegel op te hangen erg slordig gemaakt .Dat vind ik wel jammer.Beetje amateuristisch.

• Weet u dat we een showroom hebben om onze producten te bekijken en om aankomen te doen? N.v.t.

Positief

Het is een prachtig cadeau. THE CIRCLE of Life. Symbolisch en tevens de mystiek

• Weet u dat we een showroom hebben om onze producten te bekijken en om aankomen te doen? Nee

Prima persoonlijke service

Originele, uitgebreide collectie. Zeer prettig en persoonlijk contact. Goede, zorgvuldige en vriendelijke service. Uitstekend adres voor bijvoorbeeld een bijzonder kado of relatiegeschenk. Wij komen er zeker terug om iets moois uit te zoeken.

Hervorragende Kommunikation und Verlässlichkeit...

Mit viel Geduld wird auf die Wünsche des Kunden eingegangen. Das Angbeot ist sehr gut und der Umgang mit der Ware ist mehr als behutsam. Fühle mich gut aufgehoben und werde gerne wieder kaufen...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Wissen Sie, dass wir eine Ausstellung haben, um unsere Produkte anzusehen und Käufe zu tätigen?" Ja

Goed, met kanttekening

De olie die ik erbij heb besteld was niet vol Heb er een mail over gestuurt met als antwoord dat het zo hoort Maar in winkel nog een olie gekocht en deze was wel gewoon vol

Alles perfekt

Seite übersichtlich. Bestellung abggeben, Artikel sofort geschickt , in 2 Tage Bestellung erhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Wissen Sie, dass wir eine Ausstellung haben, um unsere Produkte anzusehen und Käufe zu tätigen?" Nein

Wat een prachtig item werd vandaag bezorgd. Wauw..... Zo goed met zorg ingepakt. Snelle levering, track & tracé zodat je bij kunt houden wanneer ze voor je deur staan. Top website, mooie items, ik ben dolblij.....

zeer goede service

Fijn dat het in de showroom allemaal te zien is. We zijn erg blij met onze aankoop.

Een echte no-nonse zaak.

Men gunde ons alle tijd om tot een weloverwogen en goed geadviseerd besluit te komen.

Wonderful shopping experience

Decovista.nl makes online shopping extremely easy. The selection was vast, the website easy to navigate and they ship worldwide. My glass piece arrived quickly and thanks to Decovista's expert packing, it was perfect.

• Do you know that we have a showroom for viewing our products and making purchases ? N/A

Wunderbar

Gutscheinkauf - einfach und praktisch

Beter dan verwacht

Webshop bestellingen vond ik altijd een beetje eng, maar inmiddels weet ik dat dit een betrouwbaar bedrijf is.

Prima service, altijd vriendelijk behandeld

Prachtig poezenbeeldje besteld. Keurig afgehandeld. In het echt nóg mooier dan op de foto. Ben erg blij hiermee. Kom zeker nog een keer.

Postief

Goede communicatie snelle levering goede verpakking

Prima service, fijne website en mooie spullen

Ik kon de voorraad online zien en had het heel erg snel in huis.

Pluspunten

100% positief

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer goede en snelle service!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Mooi ingepakt, echt een geschenk

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Nieuw extra product snel opgenomen na aanvraag.

Kiyoh Bewertungen