Pluspunten
snelle levering, zeer goed verpakt.
Pluspunten
Persoonlijk, gastvrij, niet opdringerig, vriendelijk
VerbeterpuntenGeen. Ik ben heel tevreden
Pluspunten
Persoonlijk, gastvrij, niet opdringerig, vriendelijk
VerbeterpuntenGeen. Ik ben heel tevreden
Pluspunten
Goede levering, mooi ingepakt, leuk product. Zou zeker opnieuw hier bestellen.
VerbeterpuntenIk geef slechts 4,5 omdat het altijd beter kan. Maar jullie doen het echt echt echt niet slecht.
Pluspunten
Snelle reactie, duidelijke uitleg betaal- & verzendmethode. Voorwerp uitstekend verpakt.
VerbeterpuntenAls een pakket niet op de afgesproken datum wordt verstuurd, graag even uitleggen waarom het is misgegaan...
Pluspunten
Vriendelijk personeel, snelle levering, heel betrouwbaar, tafeltje prima verpakt.
Pluspunten
Telefonische vragen werden bevredigend beantwoord. De zending was uitstekend verpakt en overeenkomstig de toezegging op tijd geleverd
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt en keurig ingepakt.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
producten helder beschreven plus de voorraad situatie
Pluspunten
Betrokkenheid en communicatie was vanaf het eerste contact top. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Beeld is zelfs thuis afgeleverd door Decovista!
Pluspunten
De begeleiding en service is uitstekend
Really lovely Pomme pidou items. Husband loves them
SuggestionsPlease let me know if you get the Pomme pidou gorilla
Pluspunten
Mooie duidelijke afbeeldingen op de site, gebruikersvriendelijk gewoon prima
VerbeterpuntenNu alle mooie winkeltjes verdwijnen en alles bij Blokker gekocht moet worden mag u van ons nog meer mooie kwaliteit artikelen verkopen hoor.
bestens
Very pleased with purchase
Positive
Schnell geliefert, sicher verpackt. Produkt sieht klasse aus, wie beschrieben. Sehr gern wieder.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima shop. Goede terugkoppeling van wat je gekocht hebt. Had per ongeluk, zie verbeterpunten, dubbel besteld. Kreeg direct een vriendelijk mailtje terug. Uiterst tevreden met vekochte windlicht.
VerbeterpuntenWat verwarrend doordat ze op merk aanbieden. En betalingsmogelijkheden werkte niet op optimaal. Daardoor had ik per ongeluk dubbel besteld.