Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Heb al een paar keer besteld zonder problemen. De communicatie via de online chat verloopt snel en accuraat. De bestelling werd in recordtijd geleverd.
VerbeterpuntenVerzendkost voor kleine items is wat hoog.
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik wat bestelde bij jullie bedrijf. Ik moet zeggen ik ben zeer tevreden. Via de mail word je uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. De levering van het pakje was snel en het pakje werd goed verpakt en zonder beschadigingen bezorgd. De kwaliteit van het beeldje wat via internet toch altijd lastig inschatten is ook super goed. Ik ga zeker nog eens wat bij jullie bestellen.
Pluspunten
Goede snelle levering en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De levering met verpakking was perfekt. Helaas was de bezorging een ramp waar het bedrijf zelf niets aan kon gezien de koerierdienst er een zooitje van maakte. Door ingrijpen van Decovista zelf werd uiteindelijk geleverd.
VerbeterpuntenBezorging liet zeer te wensen over hetgeen aan de koerierdienst lag.
Pluspunten
Vriendelijke en enthousiaste eigenaresse Goede en snelle communicatie. Pluspunt dat artikelen in het magazijn te bezichtigen zijn.
VerbeterpuntenBij grootte wandsculpturen niet duidelijk als het uit meerdere delen bestaat.
Mogelijk was de chip van uw bankpas iets beschadigd. Wij hebben niet eerder problemen gehad met de leesfunctionaliteit ervan, maar mogelijk is deze inderdaad gevoeliger.
Pluspunten
Snelle afhandeling van de order, en uitstekend verzorgde zending.
Pluspunten
Zeer correcte communicatie betreffende levertijden en afwikkeling van de bestelling. Hier zouden nog veel bedrijven van kunnen leren.
VerbeterpuntenAfter sales, ik zou als de goederen geleverd zijn nog een bedankje sturen en vragen of alles naar wens gegaan is.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. We sturen altijd nadat een bestelling wordt afgeleverd. na enkele dagen een verzoek tot beoordeling en een bedankje. Als er echter iets m.b.t. de levering niet in orde is, gaan we ervan uit dat de klant zelf contact opneemt. Dit is heel gebruikelijk.
Pluspunten
Correct Duidelijkheid Snelheid Mooie producten
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunten noemen
Pluspunten
goede en snelle communicatie, erg klantvriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prima service
Verbeterpuntende doos van het beeldje was stuk toen we de verpakkingsdoos openmaakte. laat het elastiekje weg. neem een iets royale verzenddoos. beeldje was gelukkig wel heel.
De website mag beter ingedeeld zijn en stijlvoller ogen. De look van de website doet afbreuk aan de kwaliteit van het aanbod en de service.
Bedankt voor uw positieve beoordeling en uw indruk m.b.t. het design van de shop. De design-templet.waarvan we gebruik maken brengt beperkingen met zich mee. Mocht u een concreet voorstel hebben m.b.t.een betere indeling, die ook realiseerbaar is binnen de templet, dan wil ik daar graag naar kijken.
Pluspunten
Flexibel en klantgericht
Pluspunten
Zeer tevreden zo doorgaan
VerbeterpuntenBen dik tevreden