Snel levering.

Heel blij met het product!

• Weet u dat we een showroom hebben om onze producten te bekijken en om aankomen te doen? Nee

Prima winkel, komt afspraken na en goede communicatie.

Goede website, overzichtelijk. eenvoudig te bestellen en te betalen. Goede en vriendelijke communicatie over de levering. Kortom uitstekende ervaring. Het geleverde product voldoet geheel aan de verwachtingen.

• Weet u dat we een showroom hebben om onze producten te bekijken en om aankomen te doen? Ja

Very pleased

A very positive experience purchasing a lovely sculpture form Ivonne. I highly recommend Decovista. Best Charlotte

• Do you know that we have a showroom for viewing our products and making purchases ? Yes

Topservice

Topservice, snelle levering, topproducten

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles top.

Alles bestens.

• Wissen Sie, dass wir eine Ausstellung haben, um unsere Produkte anzusehen und Käufe zu tätigen?" Nein

Goede communicatie

Goede communicatie en stevig verpakt. Net geen 5 sterren omdat ik best lang op mijn bestelling moest wachten, maar daar werd ik wél goed over op de hoogte gehouden en dat is top.

levering ring

Kwaliteit is uitstekend

Goed product, keurig verpakt!

Goede ervaring, zou er nog wel weer iets bestellen.

TOP

Goede en snelle levering, soms zelfs een persoonlijke bezorging. Altijd snel een antwoord per mail of belletje. Ivonne heeft passie voor haar werk, goede service heeft ze daarom hoog in het vaandel staan. Heerlijk dat dit nog bestaat.

Geweldig!

Super aardige en meedenkende medewerk(st)ers. Hele goede service en snelle verzending van mijn bestelling.

• Weet u dat we een showroom hebben om onze producten te bekijken en om aankomen te doen? N.v.t.

Schnelle Kommunikation. Zusagen zur Lieferung wurden eingehalten und pünktlich umgesetzt.

siehe oben

• Wissen Sie, dass wir eine Ausstellung haben, um unsere Produkte anzusehen und Käufe zu tätigen?" Ja

Aanrader. Keurig en snel geleverd.

1e bestelling.netjes bezorgd. goed en deugdelijk verpakt. artikel komt overeen met beschrijving en afbeeldingen. Top. Zal er zeker nog eens wat bestellen. Aanrader.

Prachtig product en super service

Ongeveer 30 jaar geleden was ik voor m’n werk in Burkina Faso en heb toen gezien hoe bronzen beelden gemaakt werden. Ik ben blij trots op dat ik er nu eentje heb, fair trade van een professionele kunstenaar. Een echt kunstwerk tegen een schappelijke prijs. De service van Deco Vista liet niets te wensen over: degelijk verpakt en een betrouwbare levering.

Sehr kompetenter Service und schnelle Lieferung

Ich hatte Probleme bei der Bezahlung mit PayPal, was einen Kontakt mit der Kundenberaterin erforderlich machte, die das super gelöst hat! Sehr schnelle Lieferung, die dann auch noch rechtzeitig zum Geschenk Termin kam.

Great Experience on your Website!

Simply perfect!

Zeer klantvriendelijk, deskundig en secuur geholpen.

Heel gastvrij ontvangen en vrij om alles te bekijken. Mevrouw was ook heel deskundig en gaf veel uitleg. De gekochte wandsculpturen werden heel zorgvuldig en met veel aandacht ingepakt voor vervoer. Fijne ervaring.

Mooi product! Snelle levering!

Wat een vriendelijke en service gerichte aanpak.

Heel veel objecten te zien

Prima geholpen door Ivonne. Heel veel producten van haar site zijn te vinden in Duiven waar ook een goede parkeerruimte is. Er wordt ruim de tijd genomen en de gekochte goederen worden degelijke verpakt. Zeker de moeite waard langs te gaan als je twijfelt over een aankoop.

Logistiek Decovista is goed, maar levering door koerier niet

De informatie vanuit Deco was duidelijk en uitgebreid genoeg. De keuze van koerier was minder. De koerier wilde niet afleveren bij een afhaaladres en belde over tijd dat ik thuis was, maar moest omdat dit niet klopte met hun tijden daardoor een dag later afleveren. aangezien ik geen keuze had voor een afhaaladres moest ik daarom verplicht thuis blijven. Het product is in goede staat ontvangen en ik ben enthousiast over het product.

Prima levering en produkten

Enkele beeldjes besteld. Werden snel geleverd, en waren zeer zorgvuldig verpakt, dus goed aangekomen.

Prachtige spullen en fantastisch geholpen.

Wij hebben ondertussen het een en ander van Deco Vista en alles staat prachtig in ons nieuwe appartement. Vooral het negen laden kastje is een pareltje in onze woonkamer.

Geweldige service

Alles aan gedaan om gekocht kunstwerk te leveren, zelfs persoonlijk afgeleverd

Bin sehr zufrieden

Einfache Bestellung, superschneller Versand. Grosse Auswahl meiner Lieblingsprodukte

Had mijn bestelling netjes en snel in huis

Netjes geleverd en snel is zeker betrouwbaar

Erg goed

Netjes te woord gestaan erg vriendelijke mensen goede service

Over Decovista.nl

Decovista is al meer dan een decennium hét selling point van de kunstzinnige, metalen wandobjecten uit de collectie van C.Jeré - Artisan House. Deze exclusieve wandsculpturen zijn vervaardigd uit goede metalen, die door begaafde ambachtslieden kunstig zijn bewerkt. Elke wanddecoratie is handgemaakt en uniek, gesigneerd met C. Jeré en wordt geleverd met een klein certificiaat. Daarnaast zijn we premium dealer van de extravagante en fleurige Toms Drags collecties, bestaande uit kleinmeubelen, unieke dierenbeelden en woonaccessoires, waaronder spiegels. Wil je een statement maken en je individualisme uiten, dan hebben wij hiervoor het juiste assortiment. Je kunt bij ons ook terecht voor de glaskunst van Borowski. For more than a decade, Decovista has been the selling point of the artistic, metal wall sculptures in the collection of C.Jeré - Artisan House. These exclusive wall sculptures are made of fine metals, artfully crafted by gifted artisans. Each wall decoration is handmade and unique, signed C. Jeré and comes with a small certificate. We are also a premium dealer of the extravagant and bright Toms Drags collections, consisting of small furniture, unique animal sculptures and home accessories, including mirrors. If you want to make a statement and express your individualism, we have the right range for that. You can also visit us for Borowski's glass art. Seit mehr als einem Jahrzehnt vertreibt Decovista die künstlerischen Wandobjekte aus Metall aus der Kollektion C.Jeré - Artisan House. Diese exklusiven Wandskulpturen sind aus feinen Metallen gefertigt, die von begabten Kunsthandwerkern kunstvoll bearbeitet werden. Jede Wanddekoration ist handgefertigt und einzigartig, signiert mit C.Jeré und wird mit einem kleinen Zertifikat geliefert. Wir sind auch Premium-Händler für die extravaganten und farbenfrohen Toms Drags-Kollektionen, die aus kleinen Möbeln, einzigartigen Tierskulpturen und Wohnaccessoires, einschließlich Spiegeln, bestehen.