Snel geleverd en goede producten

's-avonds besteld en de volgende morgen in huis. Recente producten met productiedatum van dit jaar, zeker belangrijk als rookmelder 10 jaar mee gaat.

prima snelle levering

Eerst hemming gebeld die adviseerde om bij AV te bestellen, deze mensen geven alleen advies het is een groothandel dus het advies gekregen om bij AV te bestellen. en dat ging prima!!

Snelle levering en goed advies

Vriendelijk te woord gestaan en bestelde producten had ik snel in huis.

Zeer slecht.

Als je een gekocht product wilt ruilen wordt het moeilijk gemaakt door de mensen te verplchten een label te printen om op de verpakking te plaatsen (de retourkosten). En zelfs deze label niet willen zenden als het telefonisch gesprek niet goed loopt. Afpoeieren en twee zeer onbeschofte medewerkers door de telefoon gesproken. Echt een geval voor Kassa of Radar. De namen van de winkels en of wat het zijn zijn misleidend. Je besteld bij de ene en krijgt de email van de andere. De eerste naam van de zaak waar je besteld doet je denken aan bv. een overheids- instelling die mensen steunt m.b.t. een veilige woonomgeving. In werkelijkheid zijn het gore verkopers die heel naar worden als je niet tevreden bent met het door hen verkeerd geleverd product.

Goede service en snelle levering.

Ik zocht CO melders. Goede uitleg op de website en ik kon daardoor de juiste melders voor mijn huis aanschaffen. Prima service en snelle levering.

Prima snelle levering

Tevreden

Gewoon top!

's avonds laat besteld, de volgende dag thuis. Netjes verpakt en goede communicatie. Top!

Niet anders dan tevreden.

Telefonisch advies over de kluis gekregen, keuze gemaakt en naar tevredenheid de kluis thuis gekregen. De kluis voldoet aan verwachting.

Super…Snel in huis.

Duidelijk omschreven. Iedereen moet die rookmelders in huis hebben hangen. Ook aangegeven bij mijn volwassen kinderen.

Leveren snel en correct

Verwerking gebeurt vrij vlot. Misschien bestellers iets beter op de hoogte houden van verwerkingstoestand.

product op voorraad, snel geleverd

Slechte chauffeur

Product en prijs en levertijd zeer ok. Alleen een chauffeur waar ik niet over te spreken ben. Gaat door de straat roepen dat hij een kluis komt afleveren. Ik heb niet de meest betrouwbare lui in mijn straat wonen, die buiten in de tuin zaten...Stonden op het punt de bestelling mee terug te sturen... Niet te geloven dit!!

conform aanbod

Goed en duidelijk aanbod, makkelijke betalingfsformule, tijdig en correct aangekondigd en zoals afspraak geleverd.

Snel en adequaat

Snel en adequaat

Goede service en levering maatwerk

Nemen de tijd voor goed telefonisch advies. Leveren goede service en ruilen is geen probleem.

Netjes alles op tijd

Alles duidelijk goed geluisterd naar mijn vragen en op tijd geleverd

Iets later geleverd maar zeer netjes telefonisch afgehandeld dat het 2 dagen later word bezorgd

Top geregeld

Één goede service voor een eerlijke prijs!

Goede uitleg op website. Bestel-, betaal- en leveringsproces verloopt zeer vlot.

Snel en goede duidelijke levering

Betrouwbare en snelle leverancier

Gevraagd om 4 rookmelders met de langste houdbaarheid. Dat heb ik gekregen ook! Om 21:30 besteld en de volgende dag bezorgd.

Top product

Goede koolmonoxide meter, die al vroeg een voorwaarschuwing geeft, duidelijke gebruiksaanwijzing over de mogelijkheden. Ook zeer gebruiksvriendelijk is de app die je gratis kan downloaden, alle testen die je zelf doet, en alle alarmen / meldingen worden in de app opgeslagen, ook de accustatus is hierin af te lezen. Top product.

Het geleverde artikel voldoet geheel aan de verwachting!

Ik zocht een voorziening voor het opbergen van een toegangshulpmiddel voor de thuiszorg. Dat is meookgelukt.

Enorm snel geleverd en goed product

Enorm snel geleverd en goed product de LPG propaan butaan gaslek alarm.

Geen nederlandse beschrijving bijgevoegd

Er is geen Nederlandse instructie bijgevoegd. Krijg geen graden te zien. Wat betekend het icoon sleiutelmoer? Betere uitleg m.b.t. icoontjes.

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.