Al jaren snelle leveringen.

Prima betrouwbaar bedrijf. Actuele voorraad op website klopt.

Goed merk, goed product

Van uit het verleden veel met Honeywell gewekt,

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Zeer snelle levering

De volgende dag bezorgd, zoals beloofd op de website. Helaas 1 rookmelder te weinig in het doosje. Contact via de mail gehad. Ook de nalevering zeer correct en supersnel geleverd.

supersnelle levering!

Zou zo weer hier iets bestellen

Prima verzorgd

Alles veilig een prima bedrijf om iets te kopen ,ben zeer tevreden over de behandeling en de levering ga er zeker weer wat bestellen als ik iets nodig heb.

perfect

perfecte service

Goede behandeling bestelling

Op tijd geleverd en goed product met duidelijke uitleg

Dankzij mijn schoonzoon zijn de brandmeldersbevestigd. dat geeft een veilig gevoel.

Een voldoende

Snelle levering. Productiedatum brandblussers was al één jaar oud (2020). Sticker van keuring in 2021 werd op mijn vraag niet geleverd. Dus geldigheid -1 jaar!

We kunnen weer veilig wonen.

Goede site, met een duidelijke beschrijving van het product. Snelle levering.

Zeer snelle levering

En het apparaat ziet er goed uit

Duidelijk advies, snelle en correcte levering

Telefonisch om advies gevraagd of het product wat ik wilde bestellen de juiste oplossing was. De adviserende medewerker legde goed uit dat het product wat ik voor ogen prima was.

Prima webshop!

Goede service!

Goede service zeer tevreden

Product zo als omschreven goede kwaliteit snelle levering goede prijs erg blij mee

Snelle levering.

Goed product tegen een scherpe prijs

Duidelijke website, snelle levering en goede service

Zie hierboven en door een fout van mijzelf, achteraf prima service verleend.

Niets op aan te merken

Duidelijke website. Goed overzicht van diverse producten en relevante eigenschappen, b.v. batterijduur, wel of niet op 230V.

snel en precies wat ik besteld heb

Accuraat en naar verwachting. Prijsconform

Artikelen waren op tijd en correct. Fijn dat betaling achteraf mogelijk is bij dit bedrijf.

Goede ervaring zou het gerust nog eens zaken met dit bedrijf doen.

Perfect, zoals het hoort

Ruim assortiment, makkelijk bestellen en vlotte levering.

Snel geleverd, goede communicatie.

Netjes op de hoogte gehouden, snel geleverd.

Geweldige vlotte en correct op tijd geleverde bestelde producten

Groot assortiment met degelijke producten voor een scherpe prijs. Een perfecte site met duidelijke beschrijving en foto’s.

Snel geleverd en paste inderdaad op het oude onderstel van onze rookmelders.

Snelle verzending, goed verpakt

Gemakkelijk bestellen, goede communicatie over bestelling/verzending. Ik was wat laat op de avond met bestellen, maar ik had een dag later een goed verpakte bestelling thuis! Product (sleutelkluis) precies zoals beschreven. Top en aanrader om hier te bestellen!

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.