Mijn ervaring is uitstekend.

Snelle en goede levering.

Snelle levering en prima prijs.

Snel en keurig verpakt de volgende dag geleverd door DHL. Duidelijke website en prima informatie over het verloop van de bestelling.

Product en behandeling prima. Levering door DHL 5 dagen te laat heel vervelend

Product en behandeling prima en snel. Levering door DHL 5 dagen te laat heel vervelend.

Duidelijke webshop en snelle levering.

Op Allesveilig.nl rookmelders besteld, uitstekende prijs en snel geleverd.

Wat wordt beloofd, wordt nagekomen.

Prima ervaring met dit bedrijf.

Prima keurig geleverd

Gekeverd volgens afspraak

Allesveilig.nl super shop winkel

de Fire Angel st 622 BNLT is een mooie platte rookmelder en gemakkelijk te monteren de levering is binnen een dag zeker een aanrader.

Duidelijk handleiding en snelle levering!

topprodukten tegen scherpe prijzen

Heb recent drie rookmelders Ei146 besteld. Per omgaande werden die afgeleverd tegen zo ongeveer de laagste prijs in de markt.

Super klantenservice

een van de 6 rookmelders gaf het op binnen de garantietermijn op. Allesveilig stuurde gelijk een nieuw exemplaar. Service zoals je het graag ziet. Bravo.

Prima maar info van DHL slecht

nette levering en goede prijs met duidelijke website

Op de website eenvoudig product kunnen vinden. Niet direct de volgende dag in huis maar dat is ook niet nodig. Keurig verpakt. Product direct geïnstalleerd. Al met al prima levering dus.

Inmiddels pakket ontvangen

Ik krijg een servey terwijl ik al enkele weken op mijn bestelling wacht. Nadat ik mijn beoordeling heb ingevuld wordt ik gecontracteerd door alles veilig. Er is iets misgegaan met mijn adres. Ik ontvang een nieuw pakket, of ik dan wel mijn beoordeling wil aanpassen. Nadat ik mijn pakket heb ontvangen word ik weer gebeld, of ik mijn beoordeling wil aanpassen want die klopt niet. Meneer geeft aan jij hdbt het adres verkeerd ingevuld dus 1 ster geven is niet eerlijk. Bovendien geeft hij aan dat ik toch naar 4 dagen mijn pakket heb gekregen. Dat er iets mis kan gaan, oke. Maar gelijk de klant de schuld geven niet echt klantvriendelijk. Erg dwingend om mijn beoordeling aan te passen. Ga je je doel met die survey dan niet voorbij? Gaat het om een prettige klant ervaring waar je feedback over wil of hoe je overkomt bij toekomstige klanten? Pruduct is prima, de communicatie kan vriendelijker.

Makkelijk vindbaar. Daarna snelle en goede afhandeling.

Snel besteld, nog sneller geleverd.

Een heel vlotte levering.ik

Goed materiaal

Er wordt mee gedacht en snelle service

snelle levering, goede communicatie, goed materiaal

goede en hulpzame mensen ,

Zeer vriendelijk te woord gestaan, bestelling volgende dag bezorgd

Zie boven.

Supersnelle levering van exact wat ik had besteld.

Zie boven. Zo hoort het.

Vandaag besteld morgen in huis top

Het bestelde is goed ingepakt en snel geleverd

Dik in orde geen opmerkingen Tevreden klant

Levering en product geheel naar wens

Om van het gepiep in de nacht definitief verlost te zijn, toch maar 2 nieuwe brandmelders van het merk FireX besteld via dit bedrijf. Was de goedkoopste. Ook kon de oude versie eenvoudig worden vervangen door deze actuele versie, zag ik in de informatie. Levering na één dag.

Top service en hoogwaardige producten

De online betaling was mislukt, maar ik werd binnen een uur gebeld en kreeg een nieuwe betaallink toegestuurd. De order werd alsnog de volgende dag geleverd! Producten zijn ook van hoge kwaliteit en goed verpakt. Dik tevreden dus!

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.