goed produkt compleet en goede prijs

Jammer geen Nederlandse gebruiksaanwijzing wel op internet gevonden.

Snel en goed

Alles was duidelijk

Duidelijke info en super snelle levering top.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden van het product en correct en snel geleverd!

Meerdere rookmelders besteld. 1 had de vezending niet overleefd. Mailtje, direct nieuwe opgestuurd. Prima, zo los je dat soort dingen op.

Zie hieronder

In deze winterse periode, ‘s middags besteld, volgende dag rond de middag in huis!

Jammer dat DHL er zo lang over doet

Prima levering van mooie producten, de beoordeling is afhankelijk van elke stap in de keten. Zoals reeds gezegd is de laatste stap de zwakste schakel.

Gewoon goed

Gewoon goed.

Veiligheid voorop

Goede levering van een mooi product.

super bedrijf

Kluis niet op voorraad netjes werd we gebeld dan we een andere kluis kregen (een duurdere). volgende dag netjes afgeleverd volgens afspraak.

Op beloofde leverdatum geleverd

Op tijd geleverd en bij telefonisch contact goed te woord gestaan.

Beter dan je mag verwachten.

Een serie brandmelders gekocht met magneet houders. Twee van de houders lieten los waarbij één van de melders kapot viel. Tegen kostprijs kreeg ik nieuwe, hoefde geen verzendkosten te betalen en de oude hoefden niet terug

Produkt klopt en levering verliep correct

Produkt klopt en levering verliep correct. Zeer tevreden.

Ga zo door

Tevreden

Mijn bestelling is supersnel geleverd en voldeed aan de verwachtingen.

alles volgens verwachting

alles volgens verwachting

Supersnelle levering!

Bestelling volgende dag al in huis. Rookmelder aangeschaft.

Prima op tijd geleverd

Tevreden

Geweldig,,,,Top

Mijn bestelling is correct en snel geleverd. Ik had een probleem met de betalinglink,maar er werd mij direct een mail gestuurd met met de nodige gegevens voor een bankoverschrijving Dankuwel voor de service

Perfect!

Telefonische informatie en hulp super en vervolgens bestelling correct verwerkt, top !!!

Alleen was de backup batterij al aangesloten. Dat is vreemd. Wie weet hoe lang deze al erin zit en mogelijk al leeg kan zijn. geen reactie gekregen op mijn mail.

Leverantie snel en volgens afspraak, facturatie ook goed verzorgd.

Web-site duidelijk en goed hanteerbaar. Artikelen duidelijk en prijs/kwaliteit is ook goed.

prima product; goed verpakt en vlot bezorgd

prima product; goed verpakt en vlot bezorgd

Bestelling slecht verpakt.

De bestelde spullen waren slecht verpakt en bij de vervoerder volledig uit elkaar gevallen, waardoor mogelijk niet compleet en beschadigd. De spullen bij de bezorging zo niet geaccepteerd en dus geweigerd. Verder nog niets van ze vernomen...

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.