Gewoon w

Gewoon goed

goed produkt

Snelle levering en een goed produkt. Vandaag opgehangen,geen problemen

Geweldige webshop en vriendelijke mensen!!

Heel vriendelijk geholpen en te woord gestaan na telefonisch contact en super snelle levering. Nieuwe bestelling volgt!!

Betrouwbaar snel goed advies

Ze nemen contact op even goed advies en leveren binnen 1 dag. Gewoon top

Goede service ook aan de telefoon.

Bestelling werd door storing bij de bank niet betaald. Even gebeld. Werkt direct terug gebeld. Hebben mij een betaallink gestuurd zodat ik s avonds alsnog kon betalen terwijl de bestelling bleef staan. 1 dag later het pakje in huis. Kortom fantastische service.

Ziet er degelijk uit

Makkelijke installatie

Aanbellen, in de lift zetten, alles volgens verzoek

Het is brol

Wat ik gekocht heb werkt voor geen meter.

Vraag per mail supersnel beantwoord

Zeer goede ervaring. Ik had een vraag over het te kiezen product per mail gesteld. Zeer snelle reactie. Ook een verdere vraag per telefoon werd vriendelijk beantwoord

Snelle levering.

Prima ervaring met Allesveilig

levert cf afspraak snel en goed materiaal.

Heb geen spijt van mijn koop bij Allesveilig.nl

Alles was heel duidelijk op de site. Bestellen ging heel eenvoudig en levering kwam overeen met de belofte op de site.

Snelle en correcte levering

Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Goede koop

Praktisch sleutel kastje met genoeg ruimte voor sleutels. Goede prijs/ kwaliteit. Snelle geleverd.

Zeer snelle levering!

Zeer vlot geholpen aan de telefoon. Nog geen 24u later had ik mijn bestelling ontvangen.

Mooi degelijk verpakt product

Ik had rookmelders besteld. Het aansluiten met de bijgesloten gebruiksaanwijzing was gemakkelijk en zo gebeurd.

Lastig om de code in te stellen

Om de sleutelbox te plaatsen graag duidelijker in de omschrijving dat je de 4 schroeven zonder pluggen kunt plaatsen. En de instelling van de code vond ik niet duidelijk omdat het moeilijk te zien is op het witte vlakje hoe je het moet instellen.

Uitdtekend

Ondanks dat Allesveilig met verschillende partners te maken heeft, is mijn zending afgeleverd conform eerste afspraak. Het dreigde even mis te gaan in de communicatie, maar werd uitstekend opgelost. Ook de bezorger was zeer correct.

Zeer correct

Mijn bestelling binnen de 24 uur geleverd. Correct afgehandeld

Een aanrader

Zeer tevreden snelle service

Eerste bestelling geplaatst ,snel en goed afgeleverd

eerste keer dat ik bij dit bedrijf heb besteld,alles is goed en snel geleverd.

Snel geleverd en artikel naar verwachting.

Snelle levering en ruime keuze

De website is eenvoudig, de keuze is zeer ruim en de geleverde producten voldoen aan mijn wensen.

Perfect!

Snelle levering.

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.