Vlotte service over de ganse lijn

Van bestelling tot en met de levering is er geen enkel punt van kritiek. Dus alles dik OK.

CO melder fireangel geeft valse melding

De Rookmelders en CO melder van Fireangel gingen af en gaven op de gekoppelde display een CO alarm aan als oorzaak, 3 dagen na installatie. Hierdoor onnodige kosten gemaakt. Monteur gaf aan dat er niets mis was met de CV, hierdoor hebben we geen vertrouwen meer in dit product. Een mail naar allesveilig.nl werd niet beantwoord binnen 48 uur. Medewerker haf aan dat het erg druk was. Op een slechte beoordeling werd wel binnen 15 minuten gereageerd, daar is wel tijd voor blijkbaar. Het defecte apparaat is vergoed en hoefde niet retour. Uiteindelijk goede service dus!

Super vlot en snelle correcte levering

Super vlot en snelle correcte levering, heel tevreden

Handig toestel dat betrouwbaar schijnt te werken

Uitgetest met aansteker en fles butaangas (BBQ). Werkt goed. Handig en veilig voor het opsporen van gaslekken en ook o.a. om te testen of na het BBQ'en de gasfles goed afgesloten is. Handig in huis, in de caravan, camper,...

Prima website

duidelijke informatie, sneller verzending, gewoon goed

Goed afgehandeld

4 beschermhoesjes voor rookmelders besteld. Pakketje goed te volgen met track en trace, product voldoet aan verwachting maar vind het wel duur. 25,- voor 4 plastic zakjes met een elastiekje, verpakt in een doos. Het had volgens mij best in een envelop gekund voor max 5,- Tis dat ik ze snel nodig had en niet kon wachten op AliExpress want anders was ik veel voordeliger uit geweest...

Snelle levering en de juiste levering

Duidelijke site, nette prijzen en snelle levering.

Prima bedrijf!

Allesveilig.nl is een prima bedrijf waar je gerust iets kunt bestellen. De prijzen zijn concurrent, de levering is snel, ook zijn de bestelde artikelen goed verpakt.

goeie spullen, goeie prijs, snel bezorgd

Hele goede ervaring

Heel prettig contact en goede snelle levering

Snel en goedkoop

Snelle levering en stukken goedkoper dan elders

Goed!

Goed!

Kan beter en sneller

Op de website een brandblusser besteld, moest helaas navraag doen waar mijn factuur bleef . Deze is alsnog per mail toegestuurd,. Maar na 6 dagen nog steeds geen brandblusser in huis. Dus helaas geen hoge score maar 1 ster. I

Snelle en correcte levering.

Snelle, volledige levering. Super

Snelle, volledige levering. Super

Goede producten en snelle levering

Makkelijk te vinden welke spullen ik nodig had. Daarna waren de producten binnen 2 dagen in huis. Wel zo handig met brandmelder en blusser. Top service.

Duidelijke website en snelle response van klantenservice

Door een foutmelding van de betaalverwerker (dus niet door allesveilig.nl) was contact nodig met klantenservice over status betaling en status bestelling. Ik zou terug gebeld worden. Dit gebeurde binnen 15 minuten en de vriendelijke en deskundige medewerker gaf toelichting en alles kwam goed. 24 uur later waren de producten in huis.

Prima en snel geleverd

Snel geleverd. Melders direct geïnstalleerd en getest. Alles werkt naar tevredenheid

Goede snelle levering.

Goede brandmelder, snel geleverd

Snel geleverd. Gekregen wat ik wilde

Snelle en goede levering

Snelle levering, goed verpakt en gevraagde geleverd. Enige punt is dat order was ingediend met garantie levering volgende dag maar dat bleek pas een dag later te zijn doordat inpakken een dag was vertraagd

Accuraat

Accuraat

Super geregeld van bestellen tot afleveren

Geweldige service van bestellen tot aan het afleveren. Snel- goed- en prima service

Goed geleverd

Goed geleverd. De blussers heb ik nog niet gebruikt. Ik hoop ze ook nooit te moeten gebruiken. Groet

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.