Het product was snel geleverd. Gezien veiligheid, zijn deze brandblussers voor mij wel belangrijk.

alles supersnel en correct geregeld

@ schuimblussers besteld, volgende dag ontvangen met de juiste specificatie. Via contact formulier een vraag gesteld deze werd na een dag beantwoord. Goed geregeld

Tegengestelde berichten, helaas

Ik bestelde een positioneringslijn, betaalde die ook maar ontving geen bevestiging. Toen heb ik na een dag of twee maar gebeld. Vriendelijke dame. Meldde me dat de lijn onbestelbaar was en ik het geld terug zou ontvangen. Prima, kan gebeuren. Ik elders een vervanger besteld. Wat gebeurt er? Melden jullie out of the blue dat het pakket toch onderweg is. Wat moet ik nu? Weer retourneren? De andere leverancier heeft namelijk gewoon geleverd, conform verwachting.

Heel snel geleverd

Goed product zoals omschreven en het ging echt op de dag van mijn bestelling al de deur uit. Prima!

Lijkt een prima product

Snel geleverd, eenvoudige montage en instructie. Top.

niet best

Zeer slechte levering , wacht al vanaf 6 okt op mijn pakket. !! nog steeds niets ontvangen. Laatst keer dat ik iets bestel ,geen antwoord op mijn mails !!!!!!

Ben zeer tevreden.

Makkelijk bestellen, goede verzending, prima kwaliteit artikel.

duidelijke side vlugge levering.

bestelling was vlug binnen.

Top levering.

Eerste bestelling maar zeer tevreden over de manier en kwaliteit. Zowel van de producten als van de levering zelf. Knap!

Zeer vlotte afhandeling

En het product voldoet aan alle voorwaarden

Prima product, duidelijke webshop en snelle levering

Prima product, goede service en snelle levering.

snel en correct

Snelle afwikkeling de dag na bestelling correct en keurig verpakt bezorgd.

Snelle levering van brandblusser

Website is duidelijk. Brandblusser was in de aanbieding. Onbekend of deze ook een ophangsysteem had. Snel contact per mail bleek dat dit het geval was. Bestelling dag erna binnen.

Bestelling vlot ontvangen

Goed op de hoogte gehouden van het bezorgtraject.

Gewoon goed

Goede prijs en verder alles duidelijk en snel

aanbevolen verkoper !!

prijs/kwaliteit producten, voldoen aan de beschrijving. snelle levering - top.

Snel en correct

Goed verpakt verzonden, snel geleverd en correct/volledig product.

prima en duidelijk

Keurig geleverd en goede prijs product verhouding. Ook belangrijk, ik ontving een "echte" en leesbare factuur.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen??

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen??

Supervlot

Zowel bestelproces, de afwikkeling en bezorging ging supersnel, hulde

Nog onbekend product is nog niet geleverd

Onbekend, het product is namelijk nog niet geleverd

Gewoon goed!

Snelle verzending, deugdelijk verpakt en goede prijs kwaliteit. Kan Alleveilig aanraden.

Zeer Slecht

Bestelling geplaatst ivm keuring. Duidelijk vermeld wat de ivm welke keuring. Bleek de bestelling vd blussers niet door de keuring te komen. Geen mogelijkheid om te retourneren.

Mattig product

Dag, ik had op basis van een foto op jullie site een pincet bestel. Maar vinger grepen en een scherpe punt. Alleen hij heeft beide niet, degene die ik heb gekregen is heel simpel en die heb ik al. Ik wilde juist de andere voor in mij medkit. Maarja ik kreeg een totaal ander product.

Zeer netjes

Heel behulpzaam om mijn probleem op te lossen

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.