En in goede staat geleverd

Alles ging soepel en de volgende dag was het al binnen

Ik zou het iedereen aanraden om het daar te bestellen gemakkelijk te bestellen en snel binnen gr frans en Marietje van der velden

Mooi kussen van goede kwaliteit en super service

De kwaliteit van het kussen is heel goed. De service vind ik geweldig, snelle levering, lief briefje bijgevoegd en een lekker geurzakje. Echt top deze service.

Had een grote fout gemaakt bij mijn bestelling, 3x besteld ipv 1 keer, Wilde graag cadeaupapier en kaartje met tekst, lukt niet helemaal zoals ik het wilde. Maar gelijk gebeld, en werd gelijk hersteld, zelfs het teveel betaalde geld stond al dezelfde dag weer op mijn rekening, dus helemaal top. Mijn man is heel blij met zijn cadeau

Super Service!

Product helemaal naar wens!

Snelle levering en een erg leuk product!

Product voldeed precies aan mijn verwachtingen.

Mooi en praktisch schoot tafel.

Mooie foto op mijn nieuwe schoot tafel

Goede kwaliteit ,snelle levering ziet er mooi uit

Supersnelle bezorging en mooi product

Bestellen ging makkelijk en veel keuze. De bezorging ging ook heel snel. Product ook zoals verwacht dus tevreden klant

super.

alles goed verpakt en snel verzonden .

Je wordt steeds goed op de hoogte gehouden van de staat van de bestelling!

Wel snel geleverd

Ik vind de inhoud van het chocolade pakket matig, heb er zelf nog maar wat bij gekocht

Schitterend !

Ik had een breekbaar artikel besteld en had een beetje bang dat door het transport een beschadiging zou gebeuren maar het artikel was zo goed verpakt dat er niets mee kon gebeuren. Ook de levering was supersnel. 1 dag na de bestelling was mijn artikel al afgeleverd. Niks dan lof voor Kadogalerie ! Ik ben fan !

Goede en snelle service

Ik had 2 schoottafels besteld. Iets fout gegaan met betalen, volgende dag heb ik gebeld. Telefoonnummer was makkelijk te vinden, er werd meteen opgenomen!, zij wist al dat er wat fout was gegaan. Betaallinkje gestuurd, meteen betaald en de volgende dag had ik de schoottafels al in huis, die er trouwens perfect uit zijn. Dus alles prima!

Zeer snel en heel professioneel

Bestelling snel en keurig ingepakt ontvangen... ben erg tevreden...

Snelle, fijne afhandeling en verzending en goed product

Makkelijk besteld (ik had een schoot kussen besteld), snel verzonden en fijne communicatie. Het product is top!

Mooie kwalitatieve schootkussen

Fijne overzichtelijk site, snelle service en mooi stevig schoot kussen.

Op tijd en punctueel

De bestelling viel ons nogal tegen.

De stof onder de schootkussens was op de website niet zichtbaar. Het geheel, inclusief de afbeeldingen, ziet er in mijn ogen doods en super ouderwets uit. De kleur van de omlijsting maakt het "antiek". Eentje was een verjaardagscadeautje voor mijn partner. Ik vond het zo spijtig. Sorry, ik kan er niet meer van maken. met vriendelijke groet, Tineke van Dijkhuizen

Echt heel erg leuk

Prima geregeld

Mooi tegeltje

Totaal niets op aan te merken

Ik heb voor het eerst wat bij jullie besteld en alles was goed geregeld. De bestelling was pp tijd en de betaling achteraf liep ook gesmeerd, dus dik tevreden.

Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, cadeautje mooi ingepakt.

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem