Alles was naar wens.

Mooie producten, snelle levering.

Prima op tijd bezorgd.

Ik weet niet hoe het er uit zag maar de jarige vond het erg leuk.

Goed product

Helemaal top

Alles van aankoop tot brengen aan de voordeur is goed gegaan. Ga zo door!

Vlot en correct

Pakje was vlot bezorgd

Prima zeer snelle levering.

Zelfs in de Kersttijd binnen 2 dagen bezorgd.

Ik ben zeer tevreden. In drukke kersttijd bestelling geplaatst en de volgende dag correct geleverd. Prima zo.

Het was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde . Ik ben zeer tevreden over jullie snelle en goede service . Ga in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen. Fijne feestdagen !!!

Zeer snelle bezorging en communicatie

Zeer snelle bezorging en perfecte communicatie

Heel blij mee

De verzending was snel, schootkussens zagen er mooi uit en leuke afbeeldingen. We hebben ze dezelfde avond nog gebruikt.

Snelle levering en leuke kados!

Snelle levering, goed verpakt en keurig op tijd

Snelle levering, goed verpakt en keurig op tijd.

Prima geleverd

Het bestelde artikel was goed verpakt en kwam in goede staat bij ons aan

Snelle levering en kado doos bevat wat er in moet zitten en ziet er leuk uit

Zeer snelle verzending hier bestel ik vaker

Een pracht schootkussen, heel blij mee

Vlotte levering en producten van goede kwaliteit

Ik bestelde 3 schoot kussens/laptrays en kreeg de derde gratis. De dag na bestelling geleverd en heel blij mee. Bij het afrekenen zat er echter een addertje onder het gras. Er stond een mededeling dat ik geen verzendkosten wilde betalen, ik nog een extra bestelling van €10,- kon doen. Ik vond nog een product van iets meer dan €10,- en toen ik dat toevoegde aan mijn bestelling hoefde ik inderdaad geen verzendkosten meer te betalen maar het te betalen bedrag was wel ineens met €15,- gestegen omdat ik toen niet het 3de schootkussen maar het goedkoopste product gratis kreeg, hahaha! :-D Dus toch maar wèl verzendkosten betaald en het goedkoopste product weer weggehaald. Dat soort geintjes trap ik niet in. Succes met jullie bedrijf en bedankt voor de mooie schootkussens

Goede service en mooi product..

Helemaal top

Product is precies zoals vermeld levering perfect

Mijn bestelling geplaatst en snel geleverd. Netjes op de hoogte gehouden van inpakken/versturen en afleveren Kom snel nog een keer bij jullie site om iets te bestellen.

Het pakket was zoals omschreven en werd snel bezorgd. Cadeaux zaten in een mooie geschenkdoos.

leuk pakket

Leuk pakket voor onze collega besteld. netjes geleverd op de gevraagde dag

Toppie!

Een nieuwe site die ik ontdekte en uit heel veel leuke cadeau's is het moeilijk om een keuze te maken. Snelle bezorging en goed verpakt.

Zoals beloofd vlotte bezorging.

Onlangs het kado voor onze 50-jarige zoon besteld. Zoals beloofd kwam de bestelling een dag later. De inhoud zit nog keurig ingepakt aangezien hij half oktober zijn verjaardag viert. Vriendelijke groet.

Prima !

Leuk assortiment, super snelle levering.

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem