Kwaliteit en inspirerende voorbeelden

De schmink werkt prettig, blijft goed zitten en mijn dochters krijgen er met hun gevoelige huid geen uitslag van! De leuke voorbeelden op de pagina zorgen voor veel plezier thuis bij het zelf schminken. Tip zou nog zijn is om bij de filmpjes na afloop de codes van de schmink /nummers van kwasten te vermelden zodat je die kan kopen. Nu moest ik soms gissen naar de juiste spullen.

Weer snel en super!

Weer een snelle levering en mooie producten! Zoals altijd ;-)

Ik heb de bestelling nog niet

Hallo Het lijkt me heel erg leuk maar ik heb nog niks gekregen ik ben nog altijd aan het wachten op post.nl het zou 1mei 2021 er zijn maar ik heb nog niks

Goede service en snelle levering

Ik ben heel tevreden van mijn aankoop en de service van Schmink Webshop. Mijn pakje werd snel geleverd.

Snel geleverd en goede kwaliteit! Bedankt!

Uitstekend!

Snel opgestuurd, leuk extra schminkkaart erbij, de producten voldoen aan mijn verwachtingen.

Top service en mooie producten

Prima service: overzichtelijke website, leuk aanbod. Heel snel geleverd, producten zijn van goede kwaliteit.

Snel en goed geleverd.

Mooi klein pakketje, netjes ingepakt en snel afgeleverd.

Gewedlig, snel, gemakkelijk duidelijk

Ik bestel al jaren bij jullie en raad het iedereen aan, het klopt gewoon, duidelijk site, productomschrijving, goede kleurfoto's die in werkelijk ook.kloppen dus geen verrassingen als je je schminck krijgt, ook fijne tips, zelfs als je belt. En snelle met zorg ingepakte levering

Fijne ervaring

Snelle en correcte levering, prima kwaliteit voor een redelijke prijs.

Zeer snelle levering!

Mooie schmink snelle service

Snelle levering, goede kwaliteit

Kwalitatief goede producten en snelle levering.

Goede kwaliteit, goede service

Super kwaliteit en snelle levering

Heel goed kwaliteit schmink. Fijne webshop met veel keuze en snelle levering.

Overzichtelijke site

De site is overzichtelijk en alles snel binnen. Alleen jammer dat jullie geen steentjes verkopen die in een patroon zijn verwerkt.

Altijd tevreden

Ruim assortiment, goede service, snelle levering, netjes en degelijk verpakt,

Heel tevreden, prima service!

Heel tevreden! Er was 1 item verkeerd geleverd, maar na het sturen van een mail kreeg ik de volgende dag het juiste item toegestuurd!

Really fast nd good quality

Fast shipping and great service.

altijd snelle service

mooie producten en snelle service

Heel goede producten, hoog kwaliteit. Bestelling compleet en snel verzend. Bedankt!

Prima website transparant en divers

Altijd zoals beloofd geleverd en ruimte keus aan assortiment.

Fijne website en mooie spullen

Ik koop graag mijn schminkspullen hier. Het is makkelijk zoeken op de website en er worden vaak voorbeelden gegeven van wat je met het materiaal kan doen.

Supersnel en altijd correct!

Hele snelle levering, ook naar België, en altijd correct, met schminkvoorbeeldjes om ideeën op te doen! Top!

Mooie en goede producten. Snelle levering! Alles top

Heikantsestraat 42 A

4909BR Oosteind

Over VOF Schmink & Co

SchminkWebshop Colours is een webshop vol kleur: meer dan 80 verschillende kleuren Superstar Face- and Bodypaint, heel veel mooie glitters, penselen, schminkboeken etc. Service en uitleg van producten is voor ons heel belangrijk. Daarom vind je bij SchminkWebshop Colours heel veel pagina's met uitleg en schminkvoorbeelden.