Snelle en nette levering

Ik ben een hobby schminker maar de materialen die ik krijg zien er zeer goed en professioneel uit. Levering was snel en netjes.

Enorm snelle levering en goede producten.

Goed en snel geleverd

Ruime keuze, prachtige kleuren en altijd blije kindjes door jullie goede materialen

Heel fijn. Goede service, snelle levering. En eens telefonisch contact gehad omdat ik een artikel dubbel had besteld wat in dit specifieke geval wat onlogisch was. Of ik in plaats daarvan misschien iets anders wilde uitzoeken? Echt super netjes!

Snelle levering en altijd goede service

Mijn allereerste schmink cursus gevolgd in 2012 en alle jaren erna ook mijn schmink besteld.

Topservice

Van de producten heel tevreden. Je krijgt uitleg als je ze nodig hebt. Echt top!!

Super service

Alles verliep heel vlot. De set ziet er goed uit en ik kon meteen aan de slag.

Schitterende service!

Heel vlotte levering Snel antwoord op mail met vragen

Heel blij met mijn pakket

Ik had per ongeluk twee keer hetzelfde product besteld. Ik kreeg snel een mailtje met de vraag of dit de bedoeling was. Zo niet, wat ik er graag voor in de plaats wou. Dat vond ik top! Twee dagen later kreeg ik mijn pakketje netjes ingepakt thuis geleverd (Belgiƫ). Topservice!!!

Snelle levering, alles netjes ingepakt, en overzichtelijke website

Ik koop hier regelmatig schmink en het wordt altijd snel verzonden. Ook leuke website met heel veel informatie over schminken.

Heel vlotte service

Snel Correct Goed materiaal Enige minpuntje: dure verzendingskosten

Goede service en een snelle levering

Goede service en snelle levering

Heel snel geleverd en leuke voorbeelden erbij!

super goed service

snelle en goede service.

Goeie producten. Goeie tips en uitleg

Super snelle levering en goed materiaal

Besteld en snel in huis. Waardoor ik de spullen meteen kan gebruiken. En het zijn kwalitatief goede spullen. Prettig om mee te werken.

Supersnel en fijn

Snelle verzending, duidelijke website en fijne communicatie.

Mooie producten en geweldige service

Schminkwebshop heeft altijd hoogwaardige producten voor een goede prijs. De service was geweldig. Ik heb bij mijn bestelling niet goed opgelet en heb iets dubbel besteld. Ik wilde ook graag nog 1 kleur omruilen voor een andere voordat de verzending plaasvond en dat was allemaal mogelijk. Er werd zelfs meegedacht en advies gegeven over een goed vervangend product. Ik ben uitermate tevreden!

Snelle levering, alles mooi verpakt, heel tevreden!

Duidelijk op webshop. Snelle levering, goeie opvolging. Goed verpakt.

goede schmink en goede levering

goed en netjes verpakt, goed leverd

Professioneel

Snelle levering, zeer overzichtelijke website.

Netjes verzorgd geleverd

Alles is goed ontvangen en netjes verzorgd, wat ik heel attent vindt is dat er schmink modellen erbij zit extra aandacht is er gegeven, in vervolg koop ik weer bij schmink shop colours

Toppie aan producten

Topservice na verkoop

Alles perfect en zeer bereidwillig om een vergetelheid van mijn kant recht te zetten met respect voor mijn budget. :-) Topklasse!

Top producten, top service!

Fijne materialen en Saskia is super behulpzaam!

Heikantsestraat 42 A

4909BR Oosteind

Over VOF Schmink & Co

SchminkWebshop Colours is een webshop vol kleur: meer dan 80 verschillende kleuren Superstar Face- and Bodypaint, heel veel mooie glitters, penselen, schminkboeken etc. Service en uitleg van producten is voor ons heel belangrijk. Daarom vind je bij SchminkWebshop Colours heel veel pagina's met uitleg en schminkvoorbeelden.