Makkelijk en snel

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd. Goed verpakt dus zeer netjes.

Altijd goed

Ik bestel eigenlijk altijd bij schminkshop Producten zijn altijd goed en mooi en levering snel

Ik had geen automatische bestelbevestiging gehad, dat werkt geloof ik niet zo bij jullie. Maar kreeg na het weekend gelijk antwoord en de volgende dag was het al geleverd. Schmink van superstar is top, mijn Kids hebben een kleurtje maar er zit genoeg pigment in om de kleuren goed te zien

Super service!

Heel snel verzonden, leuke extraatjes!

Fijn materiaal

Als beginner heb ik hier een heleboel besteld. Ik heb er al wat mee geoefend, het is fijn materiaal. Kreeg het snel binnen!

Correct en super snelle levering.

Altijd geweldig om die leuke grimeer spulletjes thuis te krijgen

Wederom een supersnelle levering. Hele fijne producten. Ben blij!

Veel keuze uit mooie producten. Zeer snelle levering en goede stevige verpakking, zodat het onbeschadigd arriveerde. Ook de leuke flyers met schminkvoorbeelden kon ik erg waarderen!

Goede producten

Mooie spullen; sjabloontjes, kleurpaletten en kwasten. makkelijk in gebruik, met nat doekje in 1 veeg schoon. Sjabloontjes zijn kwetsbaar. Website niet erg gebruiksvriendelijk.

Topservice snelle levering.

Heel veel leuke spullen.

Echt je kan niet kiezen zo veel leuks om mee creatief mee te zijn.

Snelle levering en een groot arsortiment .

Producten prima en snel geleverd

Prima website en producten. Enige wat ik miste was een aankoopbevestiging via de mail en bericht van verzending. Wel terug te zien in je account , maar tegenwoordig verwacht je ook een bevestigingsmail s mail. Graag had ik ook de op de website aangegeven patroon/schmink ideen ontvangen welke je bij elke bestelling een paar zou ontvangen. Maar de producten zijn prima!

Zeer goed, maar

Op hoe je kan bestellen en de tijd vd levering alles in orde, ook een goede verpakking. Enige minpunt dat wel niet zou mogen. Op een vd borstels als ik ze nieuw over mn hand deed zonder al enige schmink/water te gebruiken, kwam een zilveren schijn op mn hand. Precies dat de borstel al eens gebruikt was maar door de droogte er een poedervorm naliet. Na enige heen en weer wrijving zonder water en schmink verdween dit uit de borstel.

Snel en goede producten

Het werd snel geleverd En de producten zijn zoal ik verwachten

Zeer goede ervaring, snelle levering en schmink van goede kwaliteit

Ik heb een zeer goede ervaring, de schmink werd snel geleverd en de schmink is van goede kwaliteit.

Altijd oké maar dit is even jammer

Levering klopt niet, ze zijn niet telefonisch bereikbaar en reageren niet op mijn mail. Jammer ;(

Super !

Snelle en verzorgde levering. Goed materiaal!

Snel reactie en een kleine attentie omdat mijn pakketje wat later was.

Kwaliteit producten. Top. Zeker weer hier bestellen als ik schmink nodig heb.

Weinig spullen voor veel geld

Mooie en bruikbare spullen. Maar het boekje deel 1, vond ik erg tegenvallen. Had net zo goed plaatjes van internet kunnen halen. Als ik dan het kleine pakketje zie liggen en weet dat ik er bijna 90 euro voor betaald heb, heb ik spijt.

Super geholpen.

Ik had een penselen set besteld. Deze bleek achteraf niet meer leverbaar te zijn. Een betere set aangeboden gekregen en super snel ontvangen. Daarbij ook nog een kleinigheidje gekregen om het "ongemak" te vergoeden. Dit was overigens helemaal niet nodig geweest maar wel super leuk om aan te treffen!

zeer positief

Snelle levering goede producten

Snel en netjes

De producten die ik heb ontvangen waren netjes ingepakt, en waren snel geleverd. De producten zagen er het zefde uit als op de foto's netjes en professioneel.

Alles mooi geleverd

Maar ik vond jammer dat het niet duidelijk was dat 16 gram een klein potje make UP van super star was ik wou zo een groot en ik dacht dat dat het een groot was

Goede producten, snelle service, netjes verpakt

Zeer tevreden. De spullen zaten netjes verpakt en werd heel snel geleverd. Echt top.

Heikantsestraat 42 A

4909BR Oosteind

Over VOF Schmink & Co

SchminkWebshop Colours is een webshop vol kleur: meer dan 80 verschillende kleuren Superstar Face- and Bodypaint, heel veel mooie glitters, penselen, schminkboeken etc. Service en uitleg van producten is voor ons heel belangrijk. Daarom vind je bij SchminkWebshop Colours heel veel pagina's met uitleg en schminkvoorbeelden.