Alles goed gegaan.

Ik ben blij dat ik het binnen hebt,ik ken deze heerlijke geur.Maar dit is een cadeautje voor iemand,weet zeker dat zij het heerlijk vind.Dat is het ook. Mijn dank Marion.

heel eenvoudig te bestellen, bij een laag bedrag al zonder verzendkosten. en supersnel geleverd!!

Snelle levering en A-kwaliteit producten

Helemaal blij met het ontdekken van deze webshop. Ga hier zeker vaker bestellen

Snel en zorgvuldig

Goede en snelle updates. Snel bezorgd! Top!

Vlug geleverd , alles goed verpakt. Had een vraag en direct antwoord gekregen . Heel betrouwbaar bedrijf

Tevreden!

Netjes conform afspraak en vlot geleverd.

Supersnel

Ik had mijn producten de volgende dag al in huis. Goed verpakt en duideljjke info over het tijdstip van leveren.

Pathetic experience and customer service

I placed an order which was supposed to be delivered next day. On the delivery day I got message from delivery partner that the product was delivered, however no package arrived while I was waiting at home for the same. Customer service from both the webshop and delivery partner helped with NOTHING other than pushing the case to me asking to check with my neighbours for the package. Not recommended.

• Would you recommend us? No

Levering zoals je het graag hebt

Duidelijke communicatie Vlotte en correcte levering

Van bestellen tot en met bezorgen perfect geregeld.

Van bestellen tot bezorging perfect geregeld. Zeer vriendelijke en verzorgde bezorger. Zuinig op zijn. Bedankt .

Prima en snelle levering

Snel geleverd en keurig verpakt. Prima ervaring

Prima, snelle levering in België

Eerste keer dat ik iets bestel en heb zeker en vast geen klachten. Prima service en super snelle levering. Dank u wel. Ook de besteller was een zeer vriendelijke persoon. Doe allen zo voort!!!

Product kapot bezorgd

Helaas is mijn product zojuist kapot bezorgd. De Kaars zat niet in het bubbeltjesplastic, waardoor deze is gebroken. Product gaat retour!

Snelle levering, netjes verpakt, kortom…. prima!

Ik ben tevreden

Mijn bestelling kwam iets later dan aangegeven, maar toen ik vroeg hoe dat kwam, werd er meteen op geantwoord en dat bleek ook betrouwbaar. Dat was vond ik heel fijn.

Mooie spullen voor een leuke prijs

Leuke website met snelle levering

Niet ontvangen

Heb pakket niet ontvangen. Op bericht staat , vraag aan buren....welke ???. Naaste buren hebben niks aangenomen. En nu ...??

Aanrader

Aanrader. Snelle levering. Goede prijs. Alle producten netjes verpakt en een leuke attentie erbij ontvangen als bedankje.

Top ervaring

Bestelling werd de volgende dag bezorgd en de artikelen waren goed verpakt! Duidelijke info via de e-mail over de bestelling.

Goed verlopen

Fijn dat er snel op vragen geregeerd wordt.

Gewoon heel goed!

Mijn favoriete geurkaarsen besteld goedkoper als in de winkel. Goed verpakt en snel verzonden. Bestel hier zeker weer.

Super snelle levering en keurig verzorgd

Super goed,snelle levering

Top levering