Product is snel en netjes geleverd

Product is snel en in goede staat geleverd

Wordt snel en volgens afspraak geleverd!!

Correcte en zeer snelle levering

Keurig verpakt en zeer snelle levering. Dik tevreden met deze webshop

goed verlopen

alles ok

Heel fijn

Mooie producten en ook veilig vervoerd.

Perfecte snelle levering

Snel geleverd op dag dat mij uitkwam.

Verpakking was slecht. Geur heerlijk

Pakje open gemaakt. Het luchtkussentje was leeg. En de overdop was stuk. Gelukkig fles heel. Misschien beter opletten met inpakken.

Twee WoodWick kaarsen kwamen in een zorgvuldige verpakking aan. Het was even afwachten of glaswerk heelhuids aan zou komen, maar 'Het Adres Wonen' heeft hierover nagedacht, top! Ook een snelle service. Een aanrader dus!

prima webshop

voor een goede prijs

Voorlopig nog niks ontvangen

Zeker niet tevreden van gls. Zouden aan de deur geweest zijn. Er was steeds iemand thuis. Geen levering ontvangen

Makkelijke site, snelle levering

Ik kon direct vinden wat ik zocht en de bestelling is snel geleverd.

Fijne webshop

Heb onlangs 2 vazen besteld. De levering is vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden. Ga zeker nog eens snuffelen in de webshop.

Vlot, goed ingepakt ontvangen

Zoals de titel al aangeeft

Goede en nette service

Enorm goed en netjes geholpen, had een kapotte kaars ontvangen maar meteen goed en snel opgelost.

Snel en correct geleverd

Prijs was ok,en na betaling direkt mail van verzender en volgende dag geleverd.

Denken mee en snelle levering

Ze helpen je prima als je vragen hebt en laten daarna de opties zien waaruit je kunt kiezen. Geven snel antwoord op je mail en leveren vlot in goed verpakkingsmateriaal en voegen een duidelijke gebruiksaanwijzing toe.

Alles conform belofte

Snelle en goede levering

Snel geleverd, goed verpakt. Mooie prijs.

Duidelijke site, voordelig.

De bestelde goederen zijn naar verwachting geleverd. Voordelig en geen vezendkosten. Super. Ik beveel dit bedrijf aan.

Mooi origineel assortiment

Snelle levering!

Prima product

De webshop en het geleverde product zijn prima. Echter de in de arm genomen bezorgdienst GLS is helaas een onbetrouwbare partner.

Binnen twintig minuten na het plaatsen van de bestelling was de order klaar voor verzending en 24 uur later was het in huis. Met de bestelde spuitbussen kon niet veel mis zijn, dan wat het ook niet. De prijs van een van de laagste in de markt. Meer te wensen heb ik niet!

Slecht

Pakket lag buiten bij de voordeur. Dit is zo slecht. Gebeurt ook als ik straks op vakantie ben of weekend weg ben. Laat de koerier gewoon zijn pakket weer mee terug als er niemand open doet.

Goede service, Snel geleverd.

Hescheweg 213

5343aa Oss