Bestelling ontvangen zoals website liet zien. Mega snel geleverd!

Goedkoop en snel geleverd

Product ca. 25%. als in andere online shops. Voor 24u besteld de dag erna in huis.

Goede service, snelle bezorging. Mooie producten!

Mooie producten, snelle levering

Ik heb WoodWick kaarsen besteld en had ze de volgende dag al binnen. Mooi product, heel mooi verpakt. Ik zou hier weer bestellen!

Besteld volgende dag in huis. Bezorgd door een nette vriendelijke jongen.

Een goede ervaring met u, uitstekend gedaan!

Heldere website, in 1 x de juiste keuze kunnen maken. Kaliteitsproduct. En snelle levering. Hartelijk dank voor de goede service!! Met vriendelijke groet!

Prima webshop goedkoop en snel geleverd.

Prima webshop goedkoop en snel geleverd.

Snel verzonden

Goede communicatie over levering. Snel ontvangen.

Mn bestelling was snel geleverd goed ingepakt Alleen bezorging via gls is niet fijn pakket was gewoon tussen mn prullebakken neer gezet zonder toestemming terwijl mn buren thuis waren Lag wel een met de tekst pakket ligt tussen prullenbak in brievenbus iedereen kom het ban de straat uit zien liggen dus bezorging via gls is vreselijk mvg danielle latten

Snel en goed geleverd, aanrader!

Ondanks breuk van bestelde vaas, heel tevreden over de afhandeling.

De bestelde vaas was de Riverdale Lynton blauwgrijs 44 cm. De hals van de vaas bleek tijdens het vervoer afgebroken te zijn. Schade lijkt te zijn veroorzaakt door een val van het pakket (hoek gescheurd en ingedeukt). Zoiets kan natuurlijk altijd gebeuren. De vaas was te groot voor de plaats waar deze bedoeld was, zodat een vervangende vaas geen optie was. Dezelfde avond een mail gestuurd naar Het Adres Webshop. De volgende morgen om kwart over acht was er al een reactie op deze mail. Hierin werd aangegeven dat zij er voor zouden zorgen dat het verzoek om betaling via Klarna zou worden stopgezet. De beschadigde vaas konden we weggooien. De volgende dag was de creditnota van Klarna al binnen. Heel veel waardering voor de keurige afhandeling door Het Adres Webshop.

Snelle levering van fijne kaars

Blij met mijn aankoop

Snelle levering en afhandeling

Tevreden

Geweldige service.

Goede info en vlotte levering.

Lang wachten

Ik heb mijn bestelling zondag geplaatst en vrijdag pas ontvangen vond dit zeer spijtig weet dat het niet rechtstreeks jullie fout is maar toch Mvg Isabelle

Mooi product , naar verwachting .

De kaars is heel bijzonder ! Aan de prijs dat wel , maar omdat het met een stukje korting ging , toch gekocht ik ben tevreden . De geurvan de de kaars is intens en aangenaam en dan de bijzondere lont die gezellig. Knettert ( hoort zo ) , lippenstiften zijn mooi ook van kleur en draagt prettig . snelle levering overigens en goed verpakt .

Juiste product voor een goede prijs geleverd.

Alleen jammer dat niet op maandag geleverd kon worden dus een dag wachten.

Ok, goed, zoals het hoort

Ok

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis.

Helaas is de verkeerde kleur kussen geleverd

Helaas de verkeerde kleur en door retourkosten geaccepteerd

Very good

Fast and quality products. Excellent packaging for fragile objects.

Laagste prijs, snel en keurig verzonden

Of het een aanbieding of een vaste lage prijs betreft weet ik niet, maar hier is de textielbedchermerspray met gratis verzenden vanaf 30 euro het goedkoopst. Snel en keurig verzonden.

Goed verpakt en snel bezorgd

Fijn om hier te bestellen! Het was snel geleverd en ook goed verpakt zodat het niet zou breken.

Slechte bezorging

Het bestelde zou volgende dag worden bezorgd door gls. Op verwachte bezorgtijd niet gekomen. Niet thuis bericht, verpakking beschadigd volgens gls app. Terug naar depot, nieuw verpakt, weer niet op bezorgtijd aangeboden, tot op heden geen bestelling gezien, jammer aangezien verjaardag cadeau was. Nu pas ophalen op maandag bij gls depot, Zijn we bijna week verder. Alleen door slechte bezorgdienst van GLS, heb ik deze ervaring met het adres wonen.

Hescheweg 213

5343aa Oss