Hele goede ervaring. De Riverdale schaal is heel snel bezorgd en ben er super blij mee.

Slecht contact

Ik heb een klacht van een wandklok doorgeven die meer herrie maakt dan de bedoeling is. Ervaring met andere radarklokken is dit irritant. Maar niemand geeft respons. Heb gevraagd om hem desnoods om te ruilen, maar ho maar, slechte service dus. En telefonisch totaal niet bereikbaar. Dan moet je geen bedrijf beginnen als je je klanten op welke manier dan ook niet te woord kan staan. Dus dan maar retour. Maar moet ik retourkosten betalen. NIET MEE EENS!! is een product wat niet goed werkt, dus niet mijn schuld. Dus zeer slechte service

Goede ervaring

Snelle levering en netjes verzorgd pakje

Doen wat ze zeggen

Snelle bezorging nette afhandeling

Snel

Snelle levering . Prima verpakt.

Positief

Vlotte levering, goed verpakt.

Goed produkt voor een eerlijke prijs

Vandaag een huidlotion van Riverdale ontvangen, waar ik al een poosje naar op zoek was. Bestel proces goed verlopen, prijs was goed. Enige waar ik iets kritiek op heb is de mededeling vandaag besteld, morgen in huis. Het is goed dat iets toe te lichten zodat duidelijk wordt dat als je dat op vrijdag bestelt, het op dinsdag wordt geleverd, wat in mijn geval net iets te laat was voor waar ik het voor nodig had.

Leuke producten en snelle levering zeer tevrefen

Leuke prijzen mooie producten en snelle levering. Zeer tevreden en echt een aanrader om leuke kado’s uit te kiezen,

Goede service sn mooie assortiment

Snelle verzending en goede service. Fijne webshop,site en gigantische aanbiedingen.

Alles prima uitgevoerd en goed gecommuniceerd.

Voor mij onbekende webshop. Dus toch spannend. Was niet nodig. Alles prima geregeld.

Gewoon super

Snel en goed

Goed op de hoogte gehouden en snelle bezorging.

Mooie kaarsen

Twee kaarsen besteld die eenmaal uitgepakt net zo mooi zijn als op het plaatje. Snelle levering. Ik had het persoonlijk wel leuk gevonden als het pakketje met meer zorg was ingepakt, zodat het uitpakken op zich al een mooie ervaring wordt.

Bestelling gedaan, ontvangen op de aangegeven dag, blij mee!

Very pleased!

My order arrived in time and meet my expectations! Happy to recommend this seller!

Snelle en goede levering

Ik ga hier zeker weer bestellen....

Prima bezorging

Mooi bij de achterdeur onder het afdak gezet…. Zo hoef je niet thuis te zijn,

Soepele ervaring

Overzichtelijke en snelle site. Snelle bezorging (volgende morgen ontvangen). Handige mogelijkheid om retour thuis op te laten halen.

zeer goed

snel geleverd en goed verpakt website is mooi en duidelijk.

Duidelijke site Goede prijs/kwaliteit Heel goed verpakt ook

Excellent

Sérieux Livraison rapide Bonne qualité du produit

Af en toe gaat het echt mis met die medewerkers van post nl wij

Ik hè dat pakje niet ontvangen,de medewerker van de service balie heeft dat mij mede gedeeld het is vaker voor gekomen bevestigde de balie medewerker!!!

Snel geregeld goed verpakt Prima

Zeer snelle levering en keurig verpakt.

Top!!

Helemaal Top

Snel geleverd, Goed ingepakt. Helemaal goed !

Hescheweg 213

5343aa Oss