Levering

Ik sta in de keuken ik zie die man van gls .. Belt niet aan niets en leverd het bij buren af. Waarom ben ik hele ochtend thuis. Dit gebeurt zo vaak. Ben hier zo boos over

Wat een topservice!

Na een supersnelle levering, ontving ik mijn bestelde product helaas niet in de juiste staat. Meteen een mailtje gestuurd en binnen een paar uur werd er al een nieuw exemplaar toegestuurd, welke ook al de volgende dag geleverd werd.

Mooie spullen voor een scherpe prijs

Ik ben heel tevreden. goede overzichtelijke website. Ze bieden mooie en goede spullen aan voor een scherpe prijs en leveren ook nog eens snel. Kortom: zeer tevreden.

Snelle levering en producten netjes verpakt.

Geweldige klantenservice

Beschadigde klok ontvangen. Direct mail gestuurd met foto. Supersnel antwoord en retour label. En er was ook al een nieuwe klok verstuurd. Superservice

'RIVERDALE ' biedt qua producten, klantvriendelijkheid en service 'TOP KLASSE. '

Niet alleen betreffende de luxe kwalitatief goede producten, maar ook in de garantie qua bezorging. Aangezien ik tijdens mijn bestelling aan de heer Toby vroeg of hij kon garanderen - zoals in de voorwaarden wordt beschreven - dat mijn pakketje de andere dag besteld zou worden, kreeg ik zijn garantie. Echter, de andere dag las ik op de site van TRACK & TRACE de datum van bezorging op maandag, 30/8, vermeld staan. Hierna reageerde de heer Toby adequaat en heeft deze koerierdienst geannuleerd en een andere dienst ingeschakeld waarna ik mijn bestelling binnen de kortste keren kreeg afgeleverd. Hierbij wil ik hartelijk dank zeggen voor uw correcte service ! Mensen zoals de heer Toby zijn goud waard binnen ieder bedrijf ! P.S., Wat betreft de score qua bovenstaande sterren; het volgende: De 5e halve ster geef ik om altijd te blijven streven naar de andere helft ! Met vriendelijke groet, Joke Konings.

Heel snelle service

Blissful

The website is very easy to use, the selection of beautiful products great, and delivery is super efficient!!

Snel geleverd en goed verpakt.

Mooi dienblad besteld. Hij was snel geleverd en netjes en stevig verpakt. Blij mee!

Snel geleverd.

Alleen afhalen, ligt klaar onder afdak kan dus iedereen mee nemen.

Super verarbeitet

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima prijs, heldere communicatie en snelle levering

Aan te bevelen

Naar bestelling goed op de hoogte gehouden van hele proces, erg netjes. Zeer goed verpakt, zodat het glaswerk mooi heel gebleven is, dank daarvoor.

Keurig afgehandeld en snelle levering. Zou wel voor een andere pakketvervoerder nemen. GLS heeft niet veel afleveropties

Keurig netjes en heel snel!

Top geregeld

Fijne eerste ervaring

De bestelde goederen werden keurig ingepakt en tijdig bezorgd zoals beloofd door de verkoper. Door de track en trace zeer makkelijk op te volgen in welk stadium de bestelling zich bevindt. Ben heel tevreden en zal zeker later nog bestellen!

slecht

nog steeds niets ontvangen

Goede afhandeling van order

Voor het eerst een bestelling gedaan en deze is vlot en op tijd afgehandeld. Het juiste product o gevangen.

Goede ervaring, alleen GLS is niet ideaal.

Jullie service is prima, maar zoals altijd, GLS is verre van ideaal. Beter een andere transporteur.

Jammer van GLS

Zat goed ingepakt en de bestelling was compleet. Alleen erg jammer dat de verzending met GLS gebeurt, pakje is zo dagen langer dan nodig onderweg

Heel goed geleverd en goed verzorgd

Zeer positief. Snel reageren bij problemen!

Helemaal top!

Heel snel, heel goed en heel tevreden!

zeer goed

wij zijn zeer tevreden over jullie monteur michael hij heeft vanmorgen ons tweezit bankje super gerepareed het is een super monteur weet overal een oplossing voor

Hescheweg 213

5343aa Oss