Pluspunten
Wij hebben hier in oktober 3 prachtige schilderijen gekocht. Alles is keurig verlopen. Wij wonen in Breda, dus ook een bezoek gebracht aan de locatie op de Ginnekenweg. We zijn daar vriendelijk en deskundig geholpen en de schilderijen hingen nog dezelfde avond aan de muur. Wat ons betreft een aanrader, en wij komen zeker nog een keer terug. Onze favoriet: de uilen !
Pluspunten
Echte aandacht
Pluspunten
Ben er zelf geweest. Prima verkooppunt, netjes gerund door betrokken mensen. Hun advies was in orde en laten de ruimte voor je eigen interpretaties.
Verbeterpuntengeen wat me te binnen schiet
Pluspunten
Leuke, enthousiaste ontvangst en rondleiding.
Pluspunten
professioneel; persoonlijke en sympathieke benadering; hulpvaardig; goed advies; snelle e-communicatie (in foutloos Nederlands, waar zie je dat nog?); formaat wijzigingen + specifieke (kleur)wensen worden probleemloos doorgevoerd; goede prijs-kwaliteitverhouding; mooie website.
Verbeterpuntenkan niets bedenken, sorry ;-)
Pluspunten
Tijdens een open dag ben ik langs geweest en werden er verschillende stijlen aan mij getoond. Hierbij rekening houdend met mijn smaak/ voorkeuren. Maar uiteindelijk toch gekozen voor een schilderij die ik al op de website had gezien. In het echt zag het er nog mooier uit! Ik heb gekozen om het te laten versturen. Dit is prima gegaan, het schilderij was goed verpakt. Ook de uitleg m.b.t. ophangen is duidelijk.
Pluspunten
Zeer vriendelijke communicatie en snelle levering van een prachtig schilderij. Aanrader!
Pluspunten
Netjes hoe aangegeven werd dat er een verandering van kleur was.
Pluspunten
Wij werden heel vriendelijk ontvangen en kregen uitleg waar de schilderijen te bekijken waren, Er waren drie personen aanwezig die alle tijd voor ons hadden en allemaal zeer vriendelijk waren Er werd ruim de tijd genomen om ons het één en ander te laten zien. Wij hadden aangegeven waar we het schilderij wilden hangen en wat onze wensen waren, en hebben goed en deskundig advies gekregen, waardoor wij een goede keuze konden maken. Het schilderij is op een zeer professioneel frame gespannen. Wij zijn in heel blij met onze nieuwe aanwinst. Bij een volgende aankoop weten we bijzondere schilderijen weer te vinden
Pluspunten
Snelle en spontane reacties op berichten.
Pluspunten
Ik vond het erg leuk om te kijken in de winkel. We werden goed geholpen om de juiste keuze te maken en er was alle tijd en aandacht.
Pluspunten
Persoonlijke benadering, vriendelijke mensen, goede service, niets is teveel, meedenkend, veel verschillende werken
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer geduldige en goede advisering, zonder het gevoel van verkoop druk.
Pluspunten
We hadden een schilderij besteld met afwijkende maten en specifieke wensen. Dit kon allemaal voor ons geregeld worden. Het resultaat is echt prachtig geworden! Ook heel degelijk binnenwerk en een goed ophangsysteem. Het contact verliep snel en vriendelijk. Zeker aan te raden!
Pluspunten
Zeer hartelijke en vriendelijke ontvangst. Er werd uitgebreid de tijd genomen om alle schilderijen die mogelijk interessant voor mij waren te bekijken. Tevens was het aanbod aan schilderijen zeer uitgebreid en divers. Het schilderij werd een week later keurig op het afgesproken tijdstip en goed ingepakt bezorgd. Als ik nog een keer een schilderij wil kopen, ga ik hier zeker weer kijken!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, meedenken
Pluspunten
Schilderij online besteld. Kreeg netjes een mailtje met de vraag wanneer ik het bezorgd wilde hebben en het schilderij werd ook daadwerkelijk op de door mij uitgekozen dag bezorgd. Het schilderij is nog mooier dan op de website, de kleuren zijn prachtig en het staat schitterend in ons huis. We zijn er erg blij mee!
Pluspunten
correct en snel handelen, prettig in contact
Verbeterpuntenga zo door en blijf vooral open dagen organiseren. Zo hebben wij jullie leren kennen. mooie herinnering aan een weekend fietsen in Breda!!
Pluspunten
Eind 2014 zijn we naar de open huis dag van BijzondereSchilderijen.nl geweest. De ontvangst was zeer hartelijk, warm en prettig. Alle ruimte om rustig rond te kijken en op een geweldige manier geholpen. Het aanbod is helder (type schilderijen) en de prijsstelling ook. De gehele werkwijze en manier van communiceren is zeer efficient. De website geeft overigens een goed beeld van hoe Jacco de zaken aanpakt: transparant, efficient en tegelijkertijd zeer persoonlijk waarbij de klant voor hem centraal staat. Perfect! Enige 'probleem' is dat we meer schilderijen hebben gekocht dan gepland... :).
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Het beantwoorden van onze vragen en het op de hoogte houden van wanneer de uiteindelijke levering zou zijn is snel, netjes en professioneel.
VerbeterpuntenEventueel iets extra verpakken in plastic. Er zat ,ondanks stickers "fragile", een gat in de doos door het vervoer waardoor er door ons werd gevreesd dat het schilderij beschadigd zou zijn. Dit bleek uiteindelijk niet het geval, echter zou extra verpakkingsplastic het eventuele beschadigingen in de toekomst te voorkomen.
Bedankt voor de beoordeling en tip! Bij de meeste verpakkingsdozen is het karton zo zwaar geperst dat een eventuele beschadiging aan de buitenkant niet door kan dringen in de binnenkant, waardoor beschadigingen aan het schilderij voorkomen worden. Overigens zijn we ook verzekerd tegen eventuele beschadigingen, maar dit willen we natuurlijk voorkomen :-)
Ginnekenweg 136
4818JK Breda
Prachtige, unieke schilderijen en bijzondere fotokunst op plexiglas en dibond. Galerie Bijzonder is een prettige galerie met enthousiaste lokale, nationale en internationale kunstenaars en fotografen. Bezoek onze galerie in Breda of bestel je favoriete kunstwerk online. Gratis bezorging en 14 daagse op zicht garantie!